Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cassidy

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak kapcsolatok, amikről csak sok felkiáltójellel lehet beszélni. Hát ez ilyen. Kollégából barát, barátból szerelem, szerelemből szakítás. Hát ez egy hülye történet egy naiv lányról és egy egó fiúról. A lány azt hiszi barátok, a fiú pedig azt hiszi, hogy Ő bármit és…..
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
Nyár, nyár, fesztivál, fesztivál, olvasás, szerelem, novella, pályázat. Szerelmek születnek, kapcsolatok szövődnek, fiúk és lányok szétválnak és összejönnek. És míg várnak szerelmükre, randira készülnek, vagy épp búslakodnak, mert elmaradt, előszeretettel…..
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
Egy jó fagyos, összebújós történet. A kép innenKedves Szakítós! Nyilván mindenki színesebbnek/egyedibbnek tartja saját sztoriját, így én is, és nem láttam hasonlót eddig az olvasottak között.Tiszteletkört meg is kezdtem; tehát állandóan olvasom a blogot, napi…..
Cassidy 2009.07.16 06:23:03
A telefonnal szemeztem, majd felvettem, és iszonyatos késztetést éreztem, talán megérzésből, hogy megnézzem az üzeneteket. De tartottam magamat az elveimhez, és nem néztem meg azokat, gondoltam helyette inkább nézegetem a képeit, hiszen olyan sok közös kép van rólunk. A kép innen…..
Cassidy 2009.06.18 06:47:42
@Muha - BUNNY férje: Jó reggelt!
Köszönöm hogy a kommenteddel felhívtad az itt chatelők figyelmét arra,hogy a poszthoz szóljanak,ne itt dumálgassanak.
Sokkal érdekesebb volna a poszt és a kommentek olvasása,ha közben nem itt "kávézgatnának és csacsognának" a kommentelők.
Ennyi tiszteletet minden posztíró megérdemel.
Cassidy 2009.06.18 06:55:04
@Kedves Nard: Lehet,de sz@ar úgy végigolvasni a több száz kommentet,hogy annak 80%-a kávézásról,meg nem a poszthoz tartozó kommentekről szól....
Nem elég, hogy tiniszerelem, ami mostában alig volt, de alig tudom olvasni. Tinifordítót keresünk, bloghoz versenyképes jövedelemmel felveszünk.  Kedves Szakítos! Történetem 2 éve történt akkor kerültembe a középiskolába, teljesen új közösség senkit nem ismertem nem…..
Cassidy 2009.06.12 07:26:35
@primderella: Küldök neked egy tábla csokit,de kérlek,fordíts le nekem ezt a maszlagot,mert sajnos annyira hemzseg a helyesírási,értelmezési,és fogalmazási hibáktól,hogy nem értem a lényegét.
Talán a hiba az én készülékemben van????
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
Cassidy 2009.06.11 07:28:52
@EgyRosszfejWSETadvanceD:
Nem ismered a posztírót,nem tudod,milyenek a körülményei,nem tudod,miért hozott ilyen döntést,de biztos,megvolt az oka.
Azok a nők,akik igy döntenek,nehéz döntést hoznak,és nehéz a lelkiismeretükkel szembe nézni.
Cassidy 2009.06.11 07:37:41
@KIRA : Talán az Egyrosszfej ügyvéd úr f@szával kellene verni.....
Néha egy-egy éjjel mindketten kimentünk az M5-ös autópálya melletti hipermarketekhez, és a kocsiban összehoztunk valamit.  Üdvözlök mindenkit! Lehet meglepő, de azt mondom, nem ritka történet, csak nem szoktuk az ilyeneket közszemlére tenni. Nem mesélem el az elmúlt 2 és…..
Cassidy 2009.06.09 19:26:38
@madpapa: Akkor volna gáz,ha nem fejlődne ki valamilyen kötödés.
 Pedig minden jól indult. Az egyik haverom mutatta meg az oldalt, és megigértem neki ha dobnak, akkor a történetét felrakom...Szóval lécci rakjátok fel...Köszi Magamról azt kell tudni, hogy kb fél éve vezetek blogot, és aktívan sportolok...A két dolog összehozta a csajokat,…..
 Az EP-választás miatt sem lankadhat figyelmünk, mert az emberek szeretnek és szakítanak továbbra is. Hetedik nap. Depressziós hete volt. Mint máskor, mint annyiszor, nem jobban, csak úgy, a semmiből jött, de ezúttal nyomasztó hangulata megmaradt. Rosszkedve olykor napokig,…..
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
Megcsörgettem. Visszacsörgöt, két szót beszéltünk. Másnap hívtam késő délután, nem vette fel. Hétfő lévén, biztos elfáradt a hétvégébe, megint hívtam. Ismét nem vette fel.     A kép innen   Sziasztok Blog olvasók!   Olvastam egy-két durva…..
Nem volt semmi bunkóság, nem vert meg soha, szerintem még a légynek sem tudna ártani, nem volt semmi hiszti, ordibálás közöttünk. Egyszerűen csak csendben és tisztelve engem, végett vetett a dolgoknak. És fáj, baromira. Nem hiszem, hogy egyhamar el tudnám felejteni, ki tudnám…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
Szerintem egy idő után a lány sem értette, ki kivel van. Kedves Szakítósblog! Egy gimis szakításom történetét szeretném megírni. A szereplők: Patrik 17 éves, évfolyamtársam, Jani 19 éves egyetemista és én 16 éves naív kiscsaj. A történet ott kezdődött, hogy bele voltam…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..
Cassidy 2009.05.11 21:41:15
@C\'est la vie:
Teljes mértékben egyetértek veled,én sem ítélem el a posztírót,és valahol hasonlóságot is vélek felfedezni közte,és köztem.Nekem sem volt egyszerű gyerekkorom,mindennapos volt a családi brutalitás,és még 2 évvel ezelőttig úgy gondoltam,hogy nem szabad erre a világra gyereket szülni.Az öröklött génállományról ne is beszéljünk....
Aztán valaki felnyitotta a szemem,akinek bizony szültem volna,de sajnos(?) vége lett a kapcsolatnak.Azóta ácsingózok egy gyerek után,persze ésszerű határok között.Még van egy pár évem a poszíró életkoráig...
Indiai Szappanopera, avagy egy kopaszság története. A kép innen Sziasztok!   Verespalne blogjat olvasva eszembe jutott, hogy nekem is van egy Britanniaban megtortent szakitos sztorim. Hosszu lesz, de megeri vegigolvasni. Az en sztorim Skociaban zajlik. Exemmel jottem ki a jobb elet…..
Feleség, menyasszony, barátnő? Nincs. Akkor ok. Mert ugye nem szeretek harmadik lenni. A kép innen Hahó! Megint rövid leszek... :)   Anglia, kisváros, pub, pultosként dolgozok (én 22). Pasival találkozás (ő 29). Pasi udvarol. Napokig. Hetekig. Nem nagyon mozgat, persze…..
Cassidy 2009.05.08 05:42:01
@nyünyőke: Tipikus,mindennapos történet.Itt a görény jelző szerintem a legtalálóbb.

Egyszer,még süldő koromban én is majdnem igy jártam,csak még szex előtt kiderült,hogy a faszinak van egy felesége,aki 6 hónapos terhes....
Szerencsére nem fűzött a pasihoz mély érzelem.
 Az apa közvetítette ki a srácot a lánynak, 5 év után jött is a baj. Szakításom hiteles és remélhetőleg rövid történetét szeretném megosztani veletek. Előrebocsátom, hogy nem vagyok szép, soha nem is voltam, de a stílusom, az alakom, a közvetlen, csipkelődő modorom…..
M. állítólag a hatásomra elkezdett konditerembe járni-épp, amikor nekünk péntek délután az utolsó testnevelés óránk volt, láttam is nem egyszer súlyzókkal izzadni. A kép innen Hali! Mindennap olvasom a szakítóst, mert én annyira fiatalon házasodtam, hogy egyszerűen…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
Cassidy 2009.04.18 06:28:52
@LyukasBogrács: És vajon bennetek mi a nagy szám?
Azért nem minden kapcsolat ilyen,mint a posztban leírtak,de sajnos egyre több ilyenről hallani.