Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oail

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy idelye megvan a Fable, de még nem írtam róla, mert nem volt kedvem. Már két karakterem van. Van egy gonosz meg egy jó. A gonos már olyan szarvú, hogy hátrahajolok és megvakarom a hátam, a jó meg csak egy ember. Az a fable jóhíre, hogy sohase ugyanazzal játszasz. Én pl…..
Hát a címből már meg is lehet mondani, hogy ubuntum lett. A windowsom bakakílt és úgy gondoltam a bátyámmal, hogy olyan sok jó emlékünk van a Linuxszal. Hát felragtuk. Nekem a kódokkal nem volt gondom. Már a Linuxos MSN, avagy aMSN-t már meg is csináltam - a kód (nettel műkszik):…..
Game Diary Counter Strike 2010.02.03 19:32:29
A Counter Strike egy elég jó lövöldözős, kommandózós játék. Feladat: NYIRD KI A MÁSIKAT, ja ez a quake feladata. bocsika :) Nah az igazi feladat Ha CT vel vagy akkor háritsd el a gonosz terroristákat, hogy ne robbancsanak fel mindent, hogy ne lőjenek le téged, vagy…..
Game Diary RuneScape 2010.02.03 19:11:00
MMO megint? Persze! Ezt a játékot böngészőben lehet játszani, olyan mint egy átlagos RPG. Felűl oldal nézetes(mint a Hardinger), középkorbaj játszódó játék. Ezt nem lehet Single-ben játszani, de ennek is van egy olyasféle..... olyasféle jó hangulata. A lényeg: Vagy te, vannak…..
Game Diary Harbinger 2010.02.03 19:02:00
Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy a diablo, csak a jövőben.Nincs múlti módja de nem gond. Jó kis RPG, de van egy gond. Meg Vagyok Akadva. Fajok: Nagyon ronda nő, Robot, Human (terminátor féleség). Én a humannal szoktam menni, de a robot is elmegy, a human faj nehéz, most vele ott tartok…..
Game Diary Crash Bandicoot - Warped 2010.02.03 18:50:00
Ez aztán a jó játék! A crash egy ős legenda játék, és ha valakinek volt PSX-je az tudja, hogy mekkora élmény a crash. Nos ez a része már nem új, de még mindíg nagyon jó és mulatságos. Épp azzal játszok, de meg vagyok akadva. A harmadik, úgymond "Chapter"nél már csak…..
Game Diary Left4Dead 2010.02.03 18:38:38
Ez Asztán a játék. Louis as a fekete ember, Franciska as terminator, zoey as Claire Redfield, Bill as a kiégett katona. Nos jó kis párosítás. 50 ből 25 achievement van meg most jelenleg. Erről a beteges játékról nem sokat tudok mondani, csak annyit, hogy anyám kivitte a 4-edik…..
Game Diary Resident Evil 5 2010.02.03 17:40:00
 Jelenleg az 50 achievementsből 39 megvan. Most jelenleg azzal szenvedek, hogy végezzek ki 2 ellenfelet flash gránáttal. Ebben kérem is segítségeteket. Bár ha jól tudom a nagyszájú kretén ellenfeleket flashel egy dobás kinyírni. Melyik fokozat lehet az amelyen ebből kettő is…..
Game Diary Létrejöttünk!!! 2010.02.03 17:25:35
Üdvözlök mindenkit!Ez a blog egy játék napló(Már a nevében is benne van). Minden játékban szerzett tapasztalatom majd ide fogom ki írni. Az első igazi bejegyzésem a Resident Evil 5 nevű játékról fog szolni. Szeretném ha kommentekben segítenétek is nekem hogyan csináljak eggyes…..
Obama, Gordon Brown és Gyurcsány dicsekednek:Obama: Amerikában 3000 dollárt keresnek az emberek, 1200-ból lehet megélni és az államot nem érdekli, hogy hova költik a többit…Gordon Brown: Angliában 2400 fontot keresnek az emberek, 1000-ből lehet megélni és az államot nem…..