Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila53

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak emberek, akik nagyon könnyen feldühödnek. Biztos te is ismersz olyat, aki gyakran ordítozik másokkal vagy vérre menő vitákba keveredik. Erre sokszor csak legyintünk: á, az illető lobbanékony, ilyen a természete. Mások viszont elfojtják az indulataikat, és a dühük befelé rombol, míg csak olyan…..
Attila53 2016.06.17 20:24:22
@A kulcslyuk szelleme: Amikor elkészülsz és eljött az elindulás ideje: ELINDULSZ. Innentől nem te leszel ideges. Max 2x kell megcsinálni. Tudom...
A héten vannak a Nobel-díj bejelentései, és ha a flashjátékoknak lenne kategóriája, biztosan a cantyouseeimbusy.com oldal készítői kapnák. Alfred Nobel ugyanis végrendeletében úgy fogalmaz, hogy azok kapják a díjat, akik a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek, és a…..
Kellemes hétvégét Mindenkinek! Időnként igyekszünk teret adni a "másik oldal", azaz a munkaadók véleményének, most is ez a nagy harci helyzet. Következzen pancsika hozzászólása: sziasztok.  akkor egy kicsit a másik oldal: felvettünk egy csajt egyszer beszerző…..
Attila53 2009.03.22 13:35:14
@trewq: Bizony, mindig a munkáltatóra lehet fogni..... Érdemes néha mérni is a kollégákat és a valós riportok alapján el szoktak csodálkozni. Jéééé, én tényeg ennyit netezek?! Az nem lehet! Dehogynem csak nem tudja. Google barátunkkal érdemes rákeresni a kktt munkanaplóra.

Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
Attila53 2009.03.22 13:30:56
@A mosóporos: nálunk is ki lehetett rakni a hasonló naplopókat. kktt munkanaplóval. Nem volt mese, egy az egyben látszódott, hogy egész nap lógott a kollegina.
Négyszemű becenevű olvasónk a munkaadók véleményét tárja elénk. Próbaidő alatt munka helyett nem megyünk fodrászhoz! Kis németországi cég vagyunk: én, egy diszponens fix bejelentve, és pár szabadúszó, attól függöen napra-hétre-projektre, mennyi a munka. A diszpoziciós…..
Attila53 2009.03.22 13:25:48
@ügyfélszolgálatos: Mi ezért is használunk munkanaplózó programot. Elegünk volt abból, hogy a gép előtt ülve végig netezik, aknakeresővel játszik a kedves kollegina, mi pedig kidolgozzuk magunkat. Ákos kérdezte a nevét, valami kktt munkanapló. A googlel megtalálod.