Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wellnesskavehaz.hu

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
wellnesskavehaz.hu 2012.03.30 11:35:37
Én itt összefoglaltam a véleményem, mivel elég nagy a rálátásom az MLM piacra, hisz ebből élek.
Címe:MLM = Ha átvered az összes barátodat, bekerülhetsz abba a felső 2%-ba, akik meg tudnak élni belőle!
pluszpenzforras.info/mlmatveres.html:

Számomra a wikipédia meghatározása a mérvadó: A pilótajáték az amikor az emberek olyan dolgot vesznek meg amit ha nem MLM ben árulnák, akkor sose vennének meg s pláne nem annyiért! Nos én úgy gondolom, hogy néhány cégen vagy képzési központon kívül nem sok embernek van szüksége videókonferencia teremre ami igazából a fő termék a Talk Fusionnál meg a Iwwowe nál is. Mégis a milliós bevételekért emberek befizetik a kezdőpénzt majd a havi 7000Ftot csak hogy legyen videókonferenciatermük! A videómailról nem beszélek hisz azt bárki tud ingyen küldeni ha kicsit is ért hozzá.
Szóval az MLM a legjobb és legigazságosabb rendszer ahol mindenki képes vagyonossá válni, de nem becsapással, hazugsággal hanem igazi termékek értékesítésével, értékesitési rendszer felépítésével!
A Tv2 addig rakosgatta az őszi műsorstruktúra elemeit, amíg egy héttel az X-Faktor előtt sikerült elindítania a Megasztárt. A programming osztály apró diadala ez, biztos bontottak is egy kis üveges BB-pezsgőt, hogy megünnepeljék.Egy hét előnyön ugyanis akár az egész műsorfolyam…..
wellnesskavehaz.hu 2010.08.23 23:03:52
Nem tudom ki az aki ilyen műsorokkal teszi tönkre az estéit. Még ha ilyen sztárok születnének mint ez www.youtube.com/watch?v=rVYMBOQxte8
a lábbal zongorázó fiú, vagy a Susan Boyle stb. Nálunk miért egész más a légköre ezeknek a műsoroknak?
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
wellnesskavehaz.hu 2009.04.20 11:32:25
Susan Boyle egy hétköznapi ember, egy 47 éves munkanélküli volt , egyedülálló, mondjuk úgy nem megnyerő külsejű hölgy. Mikor megjelent az angliai "Megasztár"-on mindenki kinevette, hogy viccnek jó lesz majd a müsor elejére ahol a bénázókat szokták bemutatni, hogy megnevetessék a közönséget. De a hölgy tudta mit akar, tudta mire képes és nem törödött az emberek véleményével. Bátor és őszinte kiállásával ki mert állni a színpadra és amikor elkezdett énekelni a közönség üdvrivalgásba tört ki és a zsüri is felállva tapsolt!

A dal címe: Álmodtam egy álmot. A nyomorultak cimű musicalból!
Nézd meg a videót és ezekután gondolkozz el , nincs-e benned is valami rejtett tehetség amit csak azért nem mertél előhozni mert féltél az emberek véleményétől! Én hiszem , hogy te is többre vagy képes és van esélyed a sikerre csak merjél lépni és belekezdeni!

Neked vannak álmaid? Mersz álmodni, vagy csak álmodozol?
Hogy mi a különbség? Aki álmodozik az csak passzívan reménykedik, s elhiszi, hogy egyszer majd minden jobb lesz, megváltozik a világ!
De ha mindent ugyanúgy csinálsz mint eddig, akkor ne várj változást csak átvered magad az álmodozásoddal!
De akinek vannak álmai, abban égető vágy ég , hogy azok beteljesedjenek!
Ahogy Kyosaki mondja: Soha ne mond hogy nem engedhetem meg magamnak, hanem azt keresd mindig, hogyan engedhetném meg magamnak! Micsoda különbség!

S ha idáig eljutsz , ha már meg van a miérted, akkor nem lesz akadály a hogyan!
Csak kezdj el úgy dolgozni, hogy mindenki lenézi amit csinálsz, hogy a barátaid hülyének néznek, a szüleid le akarnak beszélni, a szomszéd Juci néninek is más a véleménye, és a postás János is ismer valakit aki belekezdett már de nem sikerült neki!
Ahogy Susan Boyle sem törödött a kinézetével, a társadalmi helyzetével, a jelenlegi munkanélküli állapotával, az emberek gúnyos kacajával, hanem céltudatosan bátran kiállt a zsüri elé és elmondta, hogy ő sikeres énekes akar lenni! Nos nem tudom te mi akarsz lenni és nem tudom mit teszel érte? Épp a kifogásaidat fogalmazod, vagy végre lépni akarsz valamerre?

Nos ha megengeded mi mutatunk neked egy lehetőséget egy kiutat ahol kihozhatod magadból a rejtett tehetséged, és szorgalmaddal valódi eredményeket érhetsz el!
Susan Boyle egy hétköznapi ember, egy 47 éves munkanélküli volt , egyedülálló, mondjuk úgy nem megnyerő külsejű hölgy. Mikor megjelent az angliai "Megasztár"-on mindenki kinevette, hogy viccnek jó lesz majd a müsor elejére ahol a bénázókat szokták bemutatni, hogy…..
Történt az onlinevilág 2009. évében egy kis országban melynek neve Magyarország. Az egyre nehezedő gazdasági helyzetben , mikor a terhek már kezdtek elviselhetetlenné válni és már senki sem értette hova lettek az álmok amiket egy rendszerváltásnak hívott dolog felébresztett az…..
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..