Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imyk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor is kezdődött? 1635. Mégsem. Rázzuk le a port, és lépjük át 1992-be. Nem is. Nekem már ez is múlt. 2008. szeptember 1. Kezdődik az oskola. Anyu nem kísért el – most, hogy huszonegy éves vagyok, talán ez már nem is olyan nagy baj.Pázmányos vagyok, pépékáés,…..
imyk 2009.11.25 20:19:24
imyk 2009.11.25 20:21:25
Dr. Orv Kira a jogtudományok doktora, a Gesztenyéskertben sétáltatta palotaőr típusú kutyáit, szám szerint tizenhetet. A palotaőr kutyákat a harcos kínaiak tenyésztették ki, az írásbeliséggel megegyező időben és az évezredes nemesítésnek köszönhetően, egyre vérszomjasabb…..
 Március 19-én este két meleg srácot kiraktak a Szimplából, pusztán azért mert csókolóztak. A Szimpla eddig kedvelt, toleráns szórakozóhelynek számított, ahol nem kifejezetten a szélsőséges polgárok gyülekeztek. Úgy tűnik, a meleg csók azonban a Szimpla személyzetében…..
Az alábbiakban a melegekkel szemben intoleráns üzletek, bárok, éttermek, hivatalok, intézmények listáját olvashatod. Bojkottáld őket, hogy végre Magyarországon is ciki legyen homofóbnak lenni!Szimpla Kert - Budapest, VII. kerület, Kazinczy u. 14. Rossz élményed volt…..