Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panyizsuzsi

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párizsi Piknik Csűröm, csavarom 2014.04.30 23:42:00
Nem csűröm, nem csavarom: visszatértem. Készüljetek, jönnek a francia receptek, párizsi történetek, ízek és események. Első kézből. Kezdjük rögtön a mai csavart gyönyörűséggel. Engem leginkább egy napraforgóra emlékeztet. Sütött is ma a Nap, sőt, kukorékolt a kakas…..
Meztelen üzenet Atyaisten, de unom 2012.12.31 10:05:00
Amióta sikeresen beült a fejekbe a félreértés, hogy a social a varázsszó, amelytől mínusz egynyi munkával dőlni fog a plusz ezerszáz haszon, mindazok, akik beérik ezzel a nagyszerű hírrel, mohóságukban már 2035-ös eredményeiken dörzsölik a tenyerüket, ehhez olyan…..
panyizsuzsi 2013.01.02 10:51:22
@Chigavera: Szerintem aki jól csinálja az nem taníjta, hanem használja és abból keres pénzt!
ANNENN Je Suis Belle nyár 2012.05.14 21:51:10
Már nagyon vártuk a Je Suis Belle új kollekcióját. A lookbookot megtekintve, azt kell mondanom megérte várni. A ruhák nagy része izgalmas narancs tónusokban, továbbá barack és bézs színekben tündököl. A darabok mintáját, a már korábban steppelt formában is megjelenő Je Suis…..
panyizsuzsi 2012.05.15 08:48:14
Volt már hosszúexpós fotósorozat itt a blogon, akkor éccaka, lámpa körül kavaró bogárkák tömkelegére tekintettünk inspirációs célzattal. Ma pedig San Francisco-i repteres fotókból szemezgettem. Gépek jönnek-mennek. Le s fel. A poszt végén még két bónuszvideó vár…..
Sokáig vártam arra, hogy itthon jöjjön ki valaki egy szép, impozáns, nagy gyűrűvel, mert én ilyenekre bukom. Számos szép darabra leltem már az Etsy oldalán és a Topshopnál is, de mindeddig nem vásároltam, mert szívesebben vennék hazait. Panyi Zsuzsi mintha meghallotta volna…..
Cyr kollegina a múltkor kis esti anyázást tartott a szuperanyáknak szóló kötények felett, nem is értem, miért bukott ki, mikor önmagát mindig csak szerényen megagiganyinak szokta titulálni. De ha már létezik szuperhős kötény - bár a tündéranyás mégiscsak idevágóbb lenne -,…..
Már 1000 éve nem voltam úgy istenigazából náthás, na, most megkaptam csőstül. Laptop, könyv kihullik a kezemből, még nézni is alig bírom. Remélem, 1-2 napnál nem tart tovább. Méz és citrom, ágy-meleg és akarattal-áltatás. Úgy látszik, most erre van szükségem. Mai…..
Én nem vagyok egy Karim Rashid-rajongó. Nekem túl feltűnősködő, piperkőc, feminin (képzeljétek, saját szememmel láttam, hogy lakkozza a körmeit!), trendi és rózsaszín. Mindemellett vitathatatlan, hogy Karim Rashid a kétezres évek egyik designerikonja, akinek lágy formái,…..
Apád nem volt üveges! 2011 2011.01.04 13:23:12
Legelőször az elmúlt évről pár mondatban: bocsánatkéréssel tartozom, amiért még nem szenteltem külön posztot a blog szempontjából csúcs-eseménynek tartott kiselőadásról, amit a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tarthattam, Kopipészt nélkül a változatlanság hullámhosszán…..
panyizsuzsi 2011.01.04 14:19:45
A nagymamám szomszédjánál gyerekkoromban különleges élményt jelentett egy-egy látogatás, és nemcsak azért, mert kaptunk mindig Jaffát és süteményt, hanem azért is, mert ilyenkor volt rá lehetőség, hogy megnézzük Feri bácsiék terepasztalát. A nézegetés mellett megengedték…..
Talán meglepő, de én nyersen nem szeretem a gyümölcsöt – rögtön az jut eszembe róla, mi mindent lehetne belőle csinálni. Így történt ezekkel a ragyogó, érett körtékkel is, melyekkel a piacon találtam szemben magam. Hazaszállítás után rögtön a sütőbe kerültek, és ebben a fűszeres tésztában pont…..
:::Juci világa::: Ősz 2010.10.14 12:11:00
Magam sem értem, mi van velem, de nagyon elkapott ez az őszi hangulat... Tetszenek most ezek a színek, úgyhogy ilyen lesz a következő Flair-ben a Juci világa. Legnagyobb sajnálatomra az iroda–Dávid irodája–otthon háromszögben cikázva kevés vizuális inger ér, de…..
A Kreatív Csoport Pakk csomagolásdizájn-versenyén 44 munka közül 13 jutott shortlistre és végül két kategóriában osztottak ki díjat 2010. június 2-án. A Pakk zsűrielnöke Pohárnok Mihály, a Design Terminal ügyvezetője volt. Panyi Zsuzsi kézműves csomagolása - számos nagy…..
panyizsuzsi 2010.06.18 18:39:45
ágy - asztal - tv Etsy - bútorok 2010.04.26 13:24:00
Share | Számomra mindig fontos volt, hogy egyedi dolgok legyenek a lakásomban. Ismeritek-e az Etsy nevû weboldalt? Ez egy amolyan nemzetközi, online Ecseri piacba oltott WAMP. Kreatív átalakítások, régiségek új ruhában, újdonságok régi technikákkal, hendméd okosságok.…..
Réka kívánságai közül szerintem a lenyűgöző Alexander McQueen partitáska a legmenőbb darab, és a szezon egyik legdivatosabb párosításával (skinny jeans+boyfriend blézer) viselni igazán jó ötlet. A klasszikus vörös körömlakk (Chanel) és a sötétszínű szemfesték (Chanel)…..
A cipzáros kiegészítők (amikor a cipzár díszítő-elem) utáni rajongásom töretlen, úgyhogy összegyűjtöttem pár ilyen cipellőt és táskát mindannyiunk örömére :-) Közben itt egy korábbi bejegyzés, hogy lássátok, milyen ügyes olvasók is vannak köztünk. Christian…..
Nem egy vállalkozás nagy súlyt fektet webhelye grafikájára és vizuálisan érdekes kialakítására, azonban kevés szöveget helyez el webhelyén. A tájékoztató jellegű szöveg biztatóan hat a látogatókra, valamint indexelhető anyagot nyújt a keresőmotoroknak. Hol is kezdjük…..
HeStyle Kéne: Bill Amberg táska 2009.08.31 17:29:00
Nem vagyok oda a monogramos és logós táskákért, hivalkodónak tartom őket. Az újabb kínai telefonokra is rá lehet írva, hogy "vogue lifestyle", attól még nem lesz stílusos, vagy vonzó (inkább komikus, de az más eset).Hosszabbra nyúlt bevezetőm az egyszerűség mellett…..
panyizsuzsi 2009.08.31 20:18:43
Bár eddig tudatosan kerültem itt a blogon a Crocs témát, most muszáj megemlítenünk. Mert bár lehet a Crocs-ot szeretni vagy nem szeretni, szépnek, praktikusnak tartani vagy undorodni tőle a műanyasága és a bumfordisága miatt, egy biztos: ezt a lábbelit még a gyereklábak is…..
panyizsuzsi 2009.08.24 17:52:47
OurFashion Égig érő csizmaszár 2009.08.19 13:42:08
A bokacsizmák ideje (végre) lejárt, helyét pedig elfoglalta a térd fölé érő, nadrágot is helyettesítő hosszú csizma. A bokáig érő változat nagy sikerét nem értettem, hiszen a lábat egy nagyon fontos ponton vágja ketté, így szinte nem akad ember, akinek igazán jól állna.…..
Pár napja számoltunk be róla, hogy Panyi Zsuzsi üvegékszerei kaphatók a Rododendronban. Mivel már akkor is megragadták a  figyelmemet ezek a (Durbincsnéni nevű kedves kommentelőnk szerint találóan) töltött cukorkának titulált kiegészítők, tegnap rögtön kiszúrtam őket az…..
panyizsuzsi 2009.07.07 13:55:26
@kinguci: Köszi Kinguci!
Gyerekszoba Babaház minimálban 2009.05.25 09:55:00
Azt szokták mondani, hogy a gyerekek fantáziájának nem tesz jót, ha olyan játékokat kapnak, amelyek minden részletükben alaposan kidolgozottak, tökéletes másolatai a valóságnak. Merthogy így nem indul be az a csodás mechanizmus a fejükben, amivel bármit képesek bármivé…..
A magyar származású designer és építész, Peter Ghyczy neve talán ismerősen cseng sokak számára. 1940-ben született Budapesten, de 1956-ban elhagyta az országot és egyetemi tanulmányait már a németországi Aachen-ben végezte. Karrirerjét bútortervezőként alapozta meg, '60-as…..
Gyerekszoba Ezt a szart! 2009.05.06 09:59:00
A címet kéretik szó szerint érteni! Mert a svédek 2004-ben megalkották ezt a fantasztikus terméket, melynek neve Pee& Poo, azaz Pisi&Kaki – ahogy arra nyilván már rájöttetek. Emma Megitt egyébként eredetileg diplomamunkájához alkotta meg ezeket a figurákat, grafikus…..
panyizsuzsi 2009.05.06 12:45:22