Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudolf János

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma temették el Zwack Pétert! Először is, részvétünk a családnak, a barátoknak, az ismerősöknek. Egy nagy embert veszített el a magyar közélet. Viszont amit a Kossuth Rádió tett a temetés kapcsán, az nagyon durva: Zwack Péter életéből csak a neki tetsző dolgokat mondta el. A…..
Lancelot, a béka. Kurultaj 2012. 2012.08.19 07:12:11
Múlt hét szombaton Bugacpusztán jártunk, ahol megcsodálhattuk a lovasok bevonulását. 27 népcsoport képviseltette magát. Szálltak a zászlók, vágtattak a paripák. Betyárok is feltűntek a rengeteg ember között. Táltos dobkör búcsúztatta a…..
Garai-Édler Eszter sok társával együtt a szélsőjobb célkeresztjébe került, mert résztvevője volt 2012. július 16-án megrendezetett flashmobnak, amelyet Csatáry László lakása előtt tartottak. A flashmob résztvevői ellen hadjáratot indítottak, Efraim Zuroffal, a Simon Wiesenthal…..
Csakis a szeretet jegyében meghallgathattuk a Jobbik elnökétől, hogy egy börtönből esténként mennyire szeretné élőben közvetíteni amint a bűnöző Sztojka és a miniszterelnök Bajnai közösen megy zuhanyozni. Persze a 18-as karikát azért kirakatná. Ez lesz a mostani kertévék…..
Ezt a „deákpárt projekt” nevet mint kifejezést én először 2006 legvégén hallottam. Meglepett. Az MDF és az SZDSZ egyesítésének volt ez a munkaelnevezése. Meg kell mondjam abban a történelmi pillanatban kétkedve így elég értetlenkedve is fogadtam. Akkor miért nem…..
LMP Zala megye Kampány első nap 2009.10.28 23:42:00
Amikor a blogger elégedetlen a pártközponttal:A villámgyorsan leadott zalaegerszegi vállalásomat már másfél napja nem dolgozzák fel (ezt Zegen egy nagy 0 jelzi), miközben máshol már jönnek az eredmények. De nézzük a jó oldalát: legalább az látszik, hogy jönnek a…..
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
Emberek tucatjai veszekednek össze ennek a rendezvénysorozatnak a megítélésén is. Egyik tábor szerint „nagytudású emberek” gyűltek „több százezer” számra össze, míg a másik tábor szerint „az ordító magyarkodás a gagyi üzletelés eszköze” és…..