Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TShaw

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:Frontiers RecordsThe Magnificent... Mi a szösz!? Csak nem a hollywoodi klasszikus film, a "The Magnificent Seven" (itthon: "A hét mesterlövész") zenéjének valami új kiadása? Már a fedetlen keblű szárnyas-glóriás hölgyet (?) ábrázoló borító is azt…..
Kiadó:Universal RecordsHonlapok:www.steelpantherrocks.commyspace.com/steelpantherkicksassElő a golyókkal! Nos, ha ez a mondat nem az 1/A számú lőgyakorlat előtt hangzik el, mondjuk a simonpusztai gyalogsági lőtéren, hanem egy csinos nő szájából, akkor bevallom, kellemes emlékeim…..
TShaw 2011.10.27 06:00:56
@Kotta: Meg szemináriumi gyakorlat ;)
Nincs ezzel a fúzióval és általában a Luluval az égadta világon semmi baj. Egészen addig, amíg a nevén nevezik a produktumot.Mondjuk, kiáll a zenekar és elmondja, hogy: "emberek, mi elértünk mindent, amit metal banda elérhet, ráadásul nem érdemtelenül. Most úgy gondoltuk,…..
Kiadó: AOR HeavenHonlap: myspace.com/gisweden Bevallom őszintén, heavy-power metal fan lévén nem igazán szeretem az AOR-t, vagy más néven melodikus rockot. Kicsit úgy vagyok vele, mint a kanos báty az impotens öccsével: rokon lévén drukkolna az összejövő numerának, de…..
TShaw 2011.09.17 14:24:38
Annyira nem is hülye a lista, elvégre a kérdés a következő:A 10 legrosszabbul öltözködött gitárosPersze, eléggé ízlés kérdése, hogy Wes most igazából micsoda, mert szerintem sokan marha kreatívnak tartják ruháit (joggal), de biztosan vannak olyanok is, akik inkább kínosnak…..