Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piiirsz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurosport most ünnepli 20. szülinapját, így mi a blogon egy kis visszatekintéssel emlékezünk meg a jeles alkalomról. Nézzük kik nyerték a 20 évvel ezelőtti Grand Slam tornákat, kik voltak a világ legjobbjai, és hogy mennyi idősek voltak akkor a világ mostani legjobbjai. (Az…..
Alapvetően nem haragszunk ha most egy hangos hogymiiiiivan? hagyja el a szátok, majd csütörtökön úgyis meglátjátok. Illetve csütörtöktől, egész pontosan. Hiszen három napos rendezvényről van szó. A párizsi Cuntry Club-ban ugyanis mindössze Safin, Blake, Haas, Wawrinka,…..
piiirsz 2009.05.19 23:23:30
@agimano: azta,nem semmi helyen edz Rafa, ha ez az ő edzőterme. Nem tudod, hol készült ez a video?
Meg amugy mi az a gép amin Rafa folyton állt meg egyensulyozott?
Végső soron fura ezt leírni egy olyan meccs után, amelyik jó példa lenne akár arra is, hogy nem az. Hiszen Nole csak eljutott három meccslabdáig, sőt megengedem, jobban is játszott, mint Rafa, mi több, talán még erővel is jobban bírta a végét. Ezt pedig talán soha nem gondoltam…..
piiirsz 2009.05.16 23:38:46
@szabi0713n: Barcelona nem Masters 1000 torna. Szerintem ez a különbség.
Kattintás után a:világ első hátsója A kívánt rész aláhúzandó. Köszi a linket:)    ..
piiirsz 2009.04.23 18:01:43
Nagyon babonás vagyok. Például térfélcsere után mindig figyelek arra, hogy én álljak fel először a székből. Ha ez mégsem sikerül, akkor arra figyelek, hogy ne lépjek rá a vonalakra. Pályán kívül is vannak állandó babonáim. Például ha megnyerem az első mérkőzést egy…..
piiirsz 2009.04.21 18:59:21
@borsz: Rafa mindig ugy állitja be az üditője cimkéit (vagy mi az?:D) hogy mindig arra fele nézzenek ahol ő játszik a pályán. És tényleg nem lép rá semmilyen vonalra :) És mindig 8. játék után ütőt cserél :)
De ezekért is szeretjük őt sztem. :)
Ez esetben nem tört el az ütő. A hatásvadászat kedvéért: viszont folyt a vér... ..
Hát ha ez tényleg így működik, akkor megérte ütőt cserélni. :)Brilliáns alakítás. ..
No jó itt, inkább pezsgős.Robredo kicsit előrébb hozta az idén a locsolkodást, ő már Buenos Airesben a döntő után letudta. Én viszont szeretném abbéli reményemet kifejezni, hogy idén sem csak ez a négy csaj kapta meg a magáét.  ..
Amíg Roger nászajándékokat bontogat Mirkával, a többiek máris túl vannak az első salakos 1000-es torna bemelegítő buliján. Monte Carlóban amúgy is elég jól el lehet tölteni az iccakát, Albert monacói herceggel a Grimaldi Forumban mulatni viszont keveseknek adatik meg a…..
Dear Fans Earlier today, in my hometown of Basel, surrounded by a small group of close friends and family, Mirka and I got married. It was a beautiful spring day and an incredibly joyous occasion. Mr. and Mrs. Roger Federer wish all of you a Happy Easter weekend. Love, Roger Csókoltatjuk…..
piiirsz 2009.04.11 20:00:21
Asszem viszonylag nagy idő.Rafa ilyen régi rekordot dönthet meg Monte Carloban, a jövő héten. Ha nyer, zsinórban ötödször lesz győztes, ami még soha nem sikerült senkinek. A négy győzelem rajta kívül az új-zélandi Anthony Wildingnek jött össze 1911-14-ig.Wilding egyébként…..
Gondolom most sokan azt gondolják, hogy ez a Tommy egy mázlista. De ha kattintotok a tovább gombra, kiderül, hogy korántsem biztos. Merthogy amit láttok, az csak a resztli:)  ..
piiirsz 2009.03.29 23:01:57