Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Operatív Thetán

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két SID-es zene gyűjtemény Sajnos a Commodore 65 nem lett hivatalos, publikus gép. Zeneszerzőket ez nem akadályozta meg abban, C64-en is komponáljanak dupla SID-es zenéket. Egy egész jó gyűjteményt találtam, valós C64-ekről / valós SID chip-ekről felvéve.Külön telepítés…..
Operatív Thetán 2016.06.02 07:56:19
Ilyen ez a realityszerelem: amint vége a műsornak, az összezártság miatt egymás mellé kavarodó percemberek a kinti létben rájönnek, hogy idegesíti őket a másik lábszaga, szőrös hónalja vagy tájszólása, és szétmennek. A teljesség igénye nélkül: VV Leo és VV Ági, VV Peti…..
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
Operatív Thetán 2015.02.23 10:29:29
Tegnap írtunk az Éden Hotel-sajtótájékoztatóról, ahol láttunk pár csajt és faszit a szereplők közül, de nem feltétlenül az első körös arcok közül - na, most megmutatjuk az első 12 szereplőt, hogy mindenki be tudja lőni magának, hogy mire számíthat február 23-tól. Van itt…..
Az MTVA legfrissebb malőrje után felcsaptuk az Eduline.hu-t, hátha megtaláljuk rajta a "csak akkor számolunk be egy művész haláláról, ha van Kossuth-díja" kitételt a hír fogalmának meghatározásánál. Hát, nem leltük. Találtunk viszont mást, ami talán a közmédiás…..
Márciustól 24 órás pornóadót tett elérhetővé előfizetőinél a DigiTV, de hiába rakták a felnőtt csomagba a SuperOne csatornákat, így is látják a gyerekek a tévében, írja a Bors. A napilap szerint rengeteg felháborodott levél érkezett a szolgáltatóhoz, amiért a mindössze…..
Sziasztok, Ha valakinek olvasót hozott volna a karácsony, és beletrafál ebbe a blogba, annak itt van egy kis ajándék, nevezzük mondjuk mintakollekciónak, a Multimédiapláza jóvoltából. Hovanyecz László: Garas Dezső- Nincs titok Jack London: A vadon szava (pdf)…..
Operatív Thetán 2012.12.25 00:53:11
Nagyszerű híreink vannak a kétfejű birkecsek, oppardon, az X-Faktor rajongóinak, ma a Blikk és a Bors is kitett magáért. A Blikk szenzációként közöl egy rettentő titkot: az RTL és a Tv2 annyira fúj egymásra, hogy mindkét tévé (sőt, még maguk az énekesek is) gondosan eltitkolta…..
Geekblog A kilencfarkú macska 2012.11.25 12:17:00
Második filmjében, a Gatto a nove code-ban (hazánkban a Mokép forgalmazta) Argento megkezdi a tradicionális filmes történetmeséléstől való eltávolodását: a sztori nem lesz több, mint egyfajta keret, amellyel grand guignol csúcspontokat fog össze (ennek legextrémebb esetei a…..
Operatív Thetán 2012.11.25 23:20:45
@Wostry Ferenc: Vélhetően kint volt, a "Bevezető az Argento-cikksorozat elé" anyaggal indítottál, azt követte a tegnapi "The Bird With The Crystal Plumage", aztán van egy sötét folt, mert júniusban sok poszt volt, és az "older posts" gomb mögé nem lehet belátni. Aztán jött egy rövid hír "Mother of Tears képek", és végül "Four Flies On Grey Velvet" recenzió.

Sajnos a Phantasm sem látszik. Eszerint nem archiváltad a teljes blogot. :( Jut eszembe, a saját domaines blogodat mi lelte?
Tehernapló Kenyérdoboz chipzene 2012.11.11 01:53:08
Egy elég kemény zenei videóposzt következik. Súlyos órákra itt ragadhat, aki mindent végig szeretne nézni amit most ide hetet havat... Rengeteg revival band alakult az évek során C64 témában. A Press Play on Tape csak egy formáció a sok közül, bár kétségtelen, hogy elég korán…..
Létezik vajon a tökéletes demo? Jómagam még nem találkoztam olyan C64-es demoval, amibe ne lehetett volna - legalább egy apróságba - "belekötni". Jelenleg - vitathatatlanul - az 'Edge of Disgrace' a legjobb demo C64-re. Ez azt is jelenti, hogy a legtökéletesebb? Nézzük hol található…..
Operatív Thetán 2012.09.25 23:58:58
Dane soha nem az eredeti, kézzel pixelezett műveiről volt híres, szerintem felesleges rugózni rajta (fázisok). Demóba meg különösen elmegy az ilyesmi, és ha a többi nem is annyira közismert, a Terminator-sorozat plakátját a neten nem nagyon lehetett kikerülni. Nem is szokott óvatos lenni, hogy ismeretlen anyag konvertálásával, kis kiigazításával megtévessze a közönséget, emlékezzünk csak erre: noname.c64.org/csdb/release/?id=6498 Vagy a leghíresebb művére, a Riccire: noname.c64.org/csdb/release/?id=19473

Engem inkább az zavar, hogy 1) versenyeken is indul ilyenekkel (azt azért nem kellene), illetve 2) sajnos az tűnik ritkábbnak, aki nem csinálja (tisztelet nekik). Valószínűleg már a régi időkben is trükköztek egyesek, belső toolokkal, a többség számára nem elérhető eszközökkel, bár még könnyebben meg tudták úszni a lebukást.

Ajánlom ezt a hosszú, de tanulságos, pro és kontra jól érvelő threadet az elejétől végéig: noname.c64.org/csdb/forums/?roomid=13&topicid=84365&showallposts=1 (Részben lerántja a leplet a reneszánsz mesterek közismert "drótolásairól" is. Régen olvastam, talán az még nincs is benne, ami a napokban körbement, hogy a mesterek gyakran végeztették a munkájuk kisebb-nagyobb részét "négerekkel", ezt ma már kianalizálják akár szobrok átvilágításával is. Szintén a másik serpenyőben van, hogy ha nem hunynánk szemet a nyúlások felett, kipellengéreznénk mindenkit, ahogy Mermaid tette, már a kutya sem pixelezne.)

Természetesen nekem is hatalmas csalódásokat okoztak a lebukások, amikor először találkoztam demón kívül Vallejo, Sorayama, Royo, Frazetta stb. képekkel utólag, és rádöbbentem, hogy a bálványozott grafikusok nem séróból pixeleztek le ilyen műveket. Ugyanez valamennyire megvolt zenében is, Rob Hubbard életműve például.
Fura helyzet alakult ki a hétfőn kezdődött, "hol láthatjuk majd az RTL II-t?" nevű népi játékban. A csatornáról tájékoztató hétfői sajtóeseményen Dirk Gerkens, az RTL vezérigazgatója azt mondta, az RTL az RTL II-ről nem egyezett meg a DIGI-vel, igaz, azt nem mondta, hogy öt…..
Operatív Thetán 2012.09.19 23:03:24
Mennyi képregény fogy? című sorozatunkban az itthon megjelenő képregények olvasóinak számát elemezgetjük, találgatjuk, és így lesz ez a mostani, befejező részben is. Az eddig bemutatott adatokból látható volt, hogy voltak szerzők, kiadók, akik kevésbé találták meg…..
Operatív Thetán 2012.07.09 09:29:08
@NeroBlanco: Szűcs Gyula az Index kult újságírója, így gondolom biztosra lehetett venni a ketrecet, amikor kellett.

Vagyis ez "beépített ember" nélküli kezdeményezésnél marad lutri. Én is úgy tippelem, hogy sajnos az indexes csatornázás dominál (szerencsével persze nagyobbat szólhat egy szimpla Facebook-link, mint Jakab Andornál, vagy egy erősebb Tumblr-hullám).
E-könyv olvasók Álláshirdetés 2012.04.04 17:27:45
Kedves Barátaim,a mellékelt felhívás teljesen komoly, aki érez magában ambíciót, és éppen állást keres, küldjön egy CV-t a mellékelt címre. Ráférnek a rutinos játékosok magyar e-könyv piacra.Dworkyll   e-Könyvek terjesztésével foglalkozó társaság ügyvezetőt keres A…..
Operatív Thetán 2012.04.05 01:03:37
@Gukker: Gondolom attraktív hölgyek előnyben. :)
A Való Világ jön és aztán megy, Vágó István már a nyugdíjban borozgat, Friderikusz Sándor pedig már megint az RTL Klubon vezet műsort, de egy dolog állandó: a Barátok közt. Igen már tizennégy éve megy a szappanopera, aminek ma este háromnegyed kilenckor adják a 6000.…..
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.02 09:30:00
Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak és gyűlöletkommentelőnknek.Az ABC 22,6 millió nézővel zárta az óévet, ennyien látták, ahogy a kristálygömb leereszkedik a New York-i Times Square-en éjfélkor. 11 éve nem látták ennyien a jeles eseményt.Rupert Murdoch, a News…..
December 25-én délután kerül először adásba A Szövetség című, bibliai témájú műveltségi vetélkedő az m1-en. A műsorba már keresik a jelentkező családokat a közszolgálati csatornákon. A műsor nem agitatív vagy hitoktató céllal készül, hanem szórakoztató produkciónak,…..
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..