Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sengi

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csak egy film trailerét néztük...Klajci : Az meg micsinál??Sengi : Szül.Klajci : KINEK? MIT?..
Már megint ciculunk... Reloaded 2011.09.26 20:06:00
Újra itt, újra együtt. Eltelt egy kis idő, amióta legutóbb erre jártunk. Közben egy évet sajnos külön kellett laknunk, így a közös hülyeségek feljegyzése teljesen lehetetlenné vált. De most újult erővel kezdünk bele az írogatásba.Igaz egy-két változás történt a…..
...akkor mi eddig minden körülmények között az Operában voltunk! Különlegesen megbecsült tisztelettel és izgalommal vegyített szerelemmel köszöntjük újra kedves nézőinket a Kettőnégy megújult oldalán negyedik évadunk hajnalán. Szilveszter óta folyamatosan csak henyéltünk,…..
sengi 2010.04.01 20:42:03
Végeláthatatlan vita vette kezdetét a minap, mikor Red előtt ki mertem ejteni, azt, hogy a Playboy egy értelmetlen férfimagazin, tele meztelen nőkkel és iszonyatosan haszontalan, bár szerinte "férfias" cikkekkel. Ugyanmár.. ha valaki azt akarja nekem megmagyarázni, hogy aki…..
sengi 2010.03.05 01:37:42
Vastagbőr Van némi különbség 2010.03.03 17:01:00
Mostanában nem trendi erről és úgy általában ilyesmiről beszélni, de a magyar népdalcsokor igenis kincs. Nem talmi, hanem olyan igazi, amit nem lehet pénzben mérni. Hosszú idő óta, szájról szájra, nemzedékről nemzedékre öröklődik. Éneklünk az újszülöttnek, hogy ne…..
sengi 2010.03.03 17:48:10
Klajci: Úristen, milyen pasi az, akinek a szobája falán egy macskás kép lóg?Sengi: Sleeplessnek meg van egy nagy, kék-fehér csíkos hasú, büfögő pingvine...Klajci: De az más, az rám emlékezteti!   ..
Igen régóta tervbe volt véve ez a blog, mint a „méltán” híres kimentasor.blog.hu ellenpólusa, vagy fogalmazzunk szépen: női változata. Nem mintha bármi közünk is lenne hozzájuk... Nah de nem is ez itt a lényeg, hanem sokkal inkább mi. Kezdésként egy kis szemelvény…..
sengi 2009.10.25 20:15:02
@Sleepless: A medicinás könyvek közül egy értékesebb, mint neked egy egész könyvespolcod.. Szóval jobb ha csendben maradsz Drága.
sengi 2009.10.26 16:00:30
@Sleepless: Hahajj, nem szóltam semmit.. de a szívére vette ezt valaki:D! Üdvözletem a cseppet-sem-szakbarbár-valódi-értelmiségnek.
sengi 2010.01.08 22:22:57
@femqaap: A 3. pontot nem igazán értem, kit vagy mit nézek le? Ez csak egy poén, nem kell halálosan komolyan venni.
Amúgy tök jó, mostmár veled együtt legalább 7 ember olvassa a blogunkat:D!
Reddel a femina.hu című női oldalt olvasgattuk, gondoltam, hagy tanuljon a Drága. Persze a szextanácsok kötötték le a legjobban. Ez egyik címke alatt ez tárult a szemünk elé:"Heremasszázs, a legszexibb dolog amit a pároddal tehetsz".Sengi /olvas/: "Ha minden tekintetben…..
Sengi: Kaktusz!Klajcii: Na, azt hittem saláta.. ennyit a növénytanról...(Klajci növénytan demo előtt két nappal.)..
Már megint ciculunk... Támadás 2009.11.26 18:55:00
Sokan azt hiszik egyszerű a szegény kollégisták élete. Pedig ez nem így van."Ti már tapasztaltatok olyat, hogy épp próbáljátok megvetni az ágyat, és az rátoktámad?"Épp ma hangzott el ez a mondat drága Klajciim szájából. Igen, vele ilyenek történnek szerény…..
Herr: Azt hiszem ki kell majd vasalnom a fekete ingemet.Sengi: Mi? Mármint, úgyértem te tudsz inget vasalni? Na nem azért, én is tudok, de a fiúk nem tudnak inget vasalni..Herr: Kérlek szépen, én igenis tudok.Sengi: Na de miért?Herr: Készülök arra, hogy szar feleségem lesz...
Klajcii ül a gép előtt és tágra nyílt szemekkel figyelni ahogy épp a másik két játékos csatázik egymás ellen...- Milyen betegségre utal a szervezetben felgyülemlett nagy mennyiségű antioxidáns?Klajcii: Én tudom, én tudom!/Megjelenik a válasz/Klajcii: Na, látjátok én tudtam,…..
/Állomáson álldogálva... / Sengi: Te miért nem vettél még nekem soha egy szál rózsát...? Mindenki rózsákkal mászkál  itt, még a csúnya csajok is. Red: Mert én rózsacsokrokat vettem Neked. Sengi: De mit csináljak egy rózsacsokorral, abban olyan sok van... ..