Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csokolom

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltátok volna, hogy az Alien franchise már hét filmnél jár? Ezek között akadnak remekművek és olyanok is, amikre nem szívesen emlékszünk vissza, én pedig megpróbálom összeszedni, hogy…..
Csokolom 2015.08.14 01:08:27
@egysegelem:
ja ja a 3.-nak volt egy qrvajó fagyos hangulata,
az a orrvérzös jelenet,
az a vallásos felhang mintha középkori szerzetesek közt játszódna,
meg amikor a Ripli arcához közelhajol stb.

"sajnos belerondítanak a képbe a (mai szem számára) borzalmas vizuális effektek"
jééééé szerintem tottál rendben volt minden sőt gyönyörű képek voltak benne úgytudom a Fincher reklámfilmes volt ez látszott is nagyon ütős látványok voltak

a sorrend:
Aliens
Alien vagy Alien 3

a többi kuka
Steven Spielberg két Oscar-díjra (zene és effect) jelölt sci-fije – némi neo-noiros beütéssel -egy disztópikus környezetben játszódó nagyon ambiciózus mese egy gyerekszerű robotról, akit arra programoztak be, hogy szeressen. Az A.I. eredetileg Stanley Kubrick projectje volt, aki azonban halála előtt…..
Egyenes ívű pálya   Lehet, hogy egy ország filmkultúrája akkor egészséges, ha van benne elegendő morbiditás. Ezen az alapon a magyar filmkultúra igen egészséges, mert a morbiditást biztonságosan szállítja számunkra Szász János, aki eddigi egész életművét erre az egyetlen…..
Most már biztos, hogy nem sokára újra felvirrad a mozikban a függetlenség napja, megvolt a sajtótájékoztató, az első képek is nyilvánosságra kerültek a forgatásról. Nem igazán jött meg tőlük a kedvem a folytatáshoz, ahhoz viszont nagyon is, hogy újrázzam tinikorom egyik…..
Most induló sorozatunkban időről-időre tíz képet mutatunk meg egy-egy téma köré rendezve. Első összeállításunk az utazó zeneszerzőkről szól. 1. A milánói Scala előtt 1901-ben sétáló idős úr maga Giuseppe Verdi. 2. A tricikli utánfutójában Camille Saint-Saëns foglal…..
J.J. specialitása a döglődő franchise-ok gatyába rázása. Túloznék, tényleg? Számolod vissza a perceket a Star Wars bemutatóig? Hányszor nézted meg az újragondolt Star Trek filmeket? Na ugye! De azt is neki köszönheted, hogy nemsokára az ötödik részt nézheted Ethan Hunt…..
A Kiss Before Dying egy 1956-os színes film noir, aminek főszereplője egy sármos és intelligens fiatal férfi, akit senki és semmi sem állíthat meg, hogy megvalósítsa álmait. Még az sem, ha barátnője terhes lesz, akit inkább megöl azért, hogy elérhesse célját. Valami – számomra érthetetlen - oknál…..
Idén 35 éves az Alien, azaz a magyarul annak idején roppant frappáns címmel megtámogatott A nyolcadik utas: a Halál. Ez a Ridley Scott által rendezett, az évtizedek során mind a klasszikus, mind a kultikus, következésképpen a "mestermű" jelzőt is kiérdemlő sci-fi horror, mára már…..
Csokolom 2014.09.02 11:51:13
@st ranger:
nem is kell annyira kukacoskodni, biztos rohangászott azon a ürhajón egér is, különben mit fog magának a Dzsonszi, vagy zümmögött 1-2 légy/szúnyog is, tehát lehet hogy 10. vagy 11. utas volt a szörny.
Ki játszotta volna eredetileg a T-800-ast? Hány szavas szövegkönyve volt Arnold Schwarzeneggernek? A magyarul Halálosztóként bemutatott sci-fi-történelmi opuszt kereken 30 éve mutatták be, ezért összeszedtünk néhány érdekes információt a Terminátorral kapcsolatban. 1. A…..
Csokolom 2014.08.11 01:29:48
@molnibalage:
bizony!

Amúgy ekkor James Cameron még Gale Anne Hurd-t qrta.

Bájdövéj most szombaton lesz James Cameron 60 éves.
Barna hajú lányok Csilla 2014.08.08 22:24:51
..
Csokolom 2014.08.09 17:49:08
@A Sherman megsérült, végzünk vele:
ha jól tudom úgy hívják hogy
Leiningen-Westerburg Csilla
A legenda szerint James Cameron a Piranha 2. forgatásán belázasodott, álmában pedig egy lángokból előlépő fémcsontvázat látott. Az élmény nem hagyta nyugodni és egy egész filmet a látomásának szentelt. Az 1984. október 26.-án bemutatott legelső Terminátor-mozi nem egy…..
Csokolom 2014.07.18 00:22:37
@ergerberger:
szerintem nem a stop motion volt gagyi,
hanem a ön-operáció, amikor azzal a gagyi gumifejjel bénáztak,
az elég kínos volt.
DE PERSZE EZZEL EGYÜTT IS, ZSENIÁLISAN SZUPER FILM, mindkettő.
Miért jó szinglinek lenni? Ezt a kérdést biztosan mindenki feltette már magának, millió előnye van a szingli életmódnak, lássuk most ezeket. Nem kell senkinek elszámolnod, azt csinálsz amit akarsz, szabad vagy. Ha nincs kedved a házimunkához, nem csinálod. Nem kell főznöd csak…..
Tegnap elkezdtem azokkal a városi legendákkal, sztereotípiákkal foglalkozni, amikbe a legtöbben belefutnak, megtapasztalnak, ha társat keresnek. Miért? Mert általánosítunk. Az első részben talán a legnagyobb ilyen sztereotípiával foglalkoztam, miszerint a pasik csak szexet akarnak. Azért tartom…..
Anya csak egy van A spermabankban 2010.08.17 12:34:00
Miután megfeleltem az összes szűrésnek, vizsgálatnak elkövetkezett a donor kiválasztásának ideje, júliusban. Nekem a Krio Intézetet ajánlották így a honlap tüzetes átvizsgálása után kiválasztottam egy nem túl rokonszenves, szőke kékszemű ovális arcú donor-fantomképet,…..
Egyedül maradtam, nem volt váratlan, évek alatt érlelődött a dolog. Egy házasságot, amúgy sem lehet, egy perc alatt lezárni. Vannak gyerekek, van vagyon,  és vannak érzelmek, ezeket mind mind valahogy le kell rendezni és akkor talán lehet tovább lépni. Nos nekem egy jó évnyi…..
Csokolom 2014.05.20 13:25:03
@szenvedély S.:
hát igen, meg aztán a zongorám soha nem féltékenykedik,
meg nem kell tűrnöm a hisztijét,
bár az is igaz hogy a zongorám sokkal rosszabb az ágyban, mint pl az Ildikó volt :/
Csokolom 2014.05.20 21:33:42
@Pixynor:
"Az elittárson fent lévő profilok 80%-a az oldal szerkesztői által létrehozott kamuprofilok. [...] A barátnőm írt sok pasinak és a válaszok 99%-a ugyanaz a "rendszerüzenet" volt: ne haragudj, de pont most találtam magamnak valakit."

húúú ez mennyire szánalmas... :/
A genitális megcsonkítás   FIGYELEM! FELKAVARÓ TARTALOM! Évente hárommillió nő és kislány esik át nemi szerv csonkításon (Female Genital Mutilation – FGM), azaz női körülmetélésen. A nemzetközi jog szerint a procedúra a nők és gyerekek elleni erőszak, illetve…..
Csokolom 2014.05.19 13:48:38
@kakukk11:
hát ja.
szemét önző szadista barbárok.

"a szeméremajkakat úgy varrják össze, hogy csak a menstruáció és a vizelet elhagyására van lehetőség.
(A nászéjszakán ezt a férj felnyitja, hogy meggyőződjön felesége szüzességéről.)"

én az ilyen férjeknek meg a büdös faszát vágnám le,
akiknek ez így rendben van.
Október 12-én mutatkozik be a magyar tévében is a The Voice, a holland Talpa Media Group 2010-ben bevezetett formátuma. Az énekes tehetségkutatók harmadik generációjának titulált műsor a Tv2-n lesz látható, ott, ahol eddig a saját fejlesztésnek nevezett, de tulajdonképpen Pop Idol…..
Ő még csak 4. Nem több. Elképesztő. Szerintünk. Honnan tudhatja mindezt? Na jó, ne feszegessük, csak hallgassuk a vasárnapi muzsikát ettől az őstehetségtől! ..
Csokolom 2012.09.24 09:50:21
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
Érdekes infót hozott le a Bors online kiadása: információik szerint az Összeesküvőket készítő Hajdú Péter illetve a műsor egyik szerkesztője nemcsak Alekoszt, de két másik VV-veteránt is megkeresett egy ajánlattal. A cikk szerint a VV5-ből első körben kiszavazott Cristofelnek…..
Bemutatkozunk Köszöntünk nyilvános naplónk oldalain! Nem kevés gyötrődés után vagyunk itt és nagyon reméljük, hogy segítségeddel megoldást találunk problémánkra. 11 éve ismerjük és szeretjük egymást. Vidáman és vagányan éltük eddigi életünket. Mindketten…..
Csokolom 2011.07.21 16:25:34
Jajistenkém, ez nagyon szomorú történet, totál együttérzek veletek. Látom a cikk 2009-ben íródott, na remélem azóta hozott a gólya meglepetést! Én is jártam hasonló cipőben, egy kapcsolatom ment tönkre emiatt, hogy a barátnőm a 16. hónap után sem esett teherbe, persze én mindvégig lelket öntöttem belé, mondván hogy ez normális, mint ahogyan ez tényleg normális, hiszen csak a 2. év eredménytelen próbálkozás után beszélünk meddőségről, és mivel szerettük egymást, tényleg őszintén tudtam lelket önteni a barátnőmbe, én teljesen bizakodó voltam, hát hallottam olyat hogy 17 (tizenhét!) évig próbálkoztak s egyszercsak sikerült a baba, szóval a mi másfél évünk még semmi. Na akkor egyszercsak lett egy olyan fordulat az életemben hogy valahogyan kapcsolatba kerültem a kereszténységgel, na és lényeg az hogy én arra gondoltam hogy a Jézust kell valahogy megkérni, na lényeg az hogy több keresztény ismerősömtől is kértem hogy valahogy folyamodjanak már a Jóistenhez ezügyben, na aztán jött a pofáraesés, hogy úgy sem sikerült. Na nálam ott volt egy fordulópont, ez szörnyen lesújtott engem, s minden hónapban azelőtt mikor vigasztaltam a barátnőm hogy ez normális, és nincs semmi baj, és tök őszintén így is gondoltam, na akkor már egy nagy hazugságba fordult át ez nálam, akkor már nem tudtam őszintén hinni is amit mondok vigasztalásul a barátnőmnek, ott akkor eltörött bennem valami. Ha már a Jóisten sem segít akkor bizony nagyon nagy baj van. Egyébként voltunk vizsgálaton, se neki, se nekem amúgy semmi bajom nincsen, szóval érthetetlen dolog ez. Na és ez a kudarc vezetett engem arra hogy létrehoztam egy pici weboldalt: www.spermadonor.hu ahol felkínálom segítségemet egyedülálló nők számára akik már kapuzárás előtt állnak, mert azt is tudom hogy nőknek elég nehéz normális partnert találniuk, és ez nagyon súlyos probléma, mert egy férfi bármikor alapíthat családot és vállalhatnak gyermeket, de a nők 35-40 éves korukig találniuk kell társat, különben a legnagyobb boldogságról, az anyaságról is lemondhatnak. Tehát ha bárkinek tudok valahogyan segíteni, örömmel teszem.
Volt már szerencsém félelmetes landoláshoz, amikor Korfura utaztunk, mivel Európa második legrövidebb repülőtéri kifutópályája található itt, de azt hiszem, hogy a St.Martin-ra érkező és onnan induló gépek közelsége a strandhoz nem véletlenül az egyik legnagyobb…..
Csokolom 2010.07.28 09:12:39
„Nyugodtan valld be, nem fog felzaklatni, mert már nem érdekelsz, és nem jelentesz számomra semmit!” – újra egy érdekes és tanulságban bővelkedő menet következik. A lány azt hiszi, kapcsolata ideálisabb nem is lehetne, amikor egy új srác jelenik meg a színen. A fiú…..
Csokolom 2010.03.30 10:43:52