Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lordhell

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
lordhell 2012.04.26 20:19:18
@kranger:
Tényleg nem rinyálni kell, hanem BETARTANI A SZÁJBALÖKÖTT SZABÁLYOKAT! Ha sok a pénzbüntetés, akkor nem megyek gyorsan, van elsősegélydobozom (ami tudtommal nem új dolog, csak eddig szart rá mindenki), nem hajtok át a sárgán se a záróvonalon stb. Érdekes a nálunknál szigorúbb német KRESZ szabályokat, ha kint vagyunk mi magyarok be tudjuk tartani, de mihelyst átlépjük a határt mintha mindent lehetne alapokon megy a közlekedés. Szánalmas aki csak sírni tud, és szarik a szabályokra. Érdekes sok éve vezetek, baleset és büntetésmentesen. Természetesen betartok minden szabályt, próbálom követni az újakat. Ennyi!
lordhell 2012.04.26 21:26:00
@Buntmetall:

Az elsősegélydobozom érvényességét nem nehéz ellenőrizni, mert szem előtt van nem mellesleg minden 2. műszaki előtt veszek 1 újat 1500 ftért és kész :). A világítást nem naponta, de elég sűrűn (dugóban állva első világítást könnyű ellenőrizni), amúgy a szabály úgy szól, ha út közben égett ki az izzód, akkor a rendőr csak szól, és feltétlen ki kell cserélni (amit ott helyben 2 mikrosec alatt megcsinálok, mert tartalék van, és kezem is, pedig nem kötelező már tartalékot sem tartani).
A sárgás büntetés csak akkor ha rendőr látja és utánad megy, mert Ő/Ők úgy vették észre, hogy még megállhatsz.
Nálam akkor megy fel a pumpa, ha valaki telefonál, indexet nem használ, és még gyorsan is megy, és nincs bekötve. És nap mint nap látok ilyet. Gyönyörű vadi új BMW-be már nem fér bele a beépített bluecucc kihangosító, menőbb fél kézzel telózva vezetni.
 Magyarországon többek között azért nehéz a Fideszről normálisan írni, mert van egy rakás idióta, akik ezt ész nélkül mindenféle toposzok dobálásával, a legelemibb józan ész és logika szabályait felrúgva, fröcskölődve, hobbiszerűen csinálják. Két cikkben is…..