Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falkavezér

131 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg nem a címben feltett dilemma miatt tartják sokan riasztónak az operarajongók körében is komolyabb vízválasztónak számító szerző műveit. A vasárnap rögtön egy vérbő Tannhäuser-premierrel elstartoló Budapesti Wagner-napok apropóján ültünk le beszélgetni…..
Tegnap betelt a pohár. Este 10kor elmentünk sétálni, ez a hülye meg megkergetett egy rókát, hiába hívtam nem jött vissza (ilyen kb 2 éve nem volt). Nagy robajjal rohant, aztán hirtelen egy teljesen más jellegű kurva nagy csörömpölést hallottam, meg egy nyekkenést, aztán síri…..
Falkavezér 2012.05.24 13:23:17
@Gesztenyepüré1: Hm. Szerintem világosban is ugyanez történt volna. De tényleg nem szerencsés sötétben sétálni ismeretlen helyen...
A szeptember végi kókadt galambok közül Bátor elkapott egyet. Sose értettem mit ugrál utánuk állandóan, hisz az ember azt gondolná, h egy kutya képtelen elkapni egy repülő madarat. Meg azt is, hogy egy kutya képtelen megenni fél perc alatt szőröstül-bőröstül-tollastul egy…..
Tegnap Szuszak amikor meglátott bepisilt, de szerintem azért mert nem vette észre h megérkeztem és jött a garázshoz inni, vagy vmi ilyesmi és kanyarodott be, én meg hirtelen ott álltam vele szemben, teljes életnagyságban. Ez egy igazán kellemes meglepetés volt számára. :D. Még…..
A Duna-parton ma belecsöppentünk egy kiskutya találkozóba. Mindenki 3 hónapos lehetett, Bátort leszámítva. Ééés megtaláltuk ott, a forgatagban Bátornak egy miniatűr mását: Hádészt, a 3 hónapos ordas kant. Hádész minden kölyökkutyát lezúzott, ezt Bátorom se csinálta…..
Történt mindez Sződligeten a Duna-parton, amikor Bátornak dobálni akartam és csak egy darab, 1 méteres, 10 centi átmérőjű husángot találtam. Pont azon gondolkodtam hogyan lehetne feldarabolni, amikor hátulról Bátorra rátámadt egy (Bátornál másfélszer nagyobb) fekete kutya.…..
Van a Duna-parton egy 8 hónapos, 60 kilós középázsia, aki pont akkora, úgy néz ki, úgy viselkedik, úgy mozog, mint egy 2 hónapos borjú, a magyar tarka fajtából:            Nagy öröm amikor összetalálkozunk, ui ő…..
Apa megtanított mutyiban Bátornak egy trükköt és ma bemutatták nekem, nagy meglepetésemre:Apa lerakott egy fonott (füles) kosarat a fű közepére, majd elsétált onnan kb 8-10 méterre. Szuszakot odahívta magához leültette maga mellé, majd a következőket mondta: "Kosár".…..
Tegnap ugyanazt a lányt, ugyanúgy lelocsolta Bátor, mint múltkor... miért őt és csak őt?..
Séta közben elhaladtunk egy csoport tinilány mellett, az egyik gyanútlanul pörgette a kulcstartóján a nyuszifarkat... Bátorcápa (számomra legalább is) észrevétlenül szemlélte, majd amikor kellő közelségbe értünk lecsapott... ..
El szoktunk futni Sződligetre, hogy Bátort kicsit levezessem. De Bátor nem fárad el egy Sződligettől. Sőt, húz, de akkor mindig rántok egyet a pórázon, ahogy a berántós fűnyírokon is szoktak, aztán kb 60-80 másodpercig nyugtom van. Tavasz elején frankón beállt a derekam ettől…..
Tegnap délután lementünk a Duna-partra, csatlakoztunk 4 másik kutya-gazdi pároshoz. Bátoron észrevettem, hogy az egyik csajt nézi, csak nézi... (pedig soha nem szokott idegen emberekkel foglalkozni). Nem sokkal később odament hozzá, megszagolta, majd pedig...khm... lebrunyálta.....
Bátorral egyre nagyobb összhangban élünk. Megtanulta elviselni az én háklijaimat és azt hiszem én is az övéit. Pl ma a Duna-parton talált egy emberszart és annak ellenére, hogy ez a kedvence, nem ette meg, mert tudja hogy olyankor én nagyon pipa tudok lenni, ezért csak…..
Hát van. De Bátor már csak akkor pisil örömében ha mondjuk 1 hétig nem lát előtte. Ha minden nap találkozunk akkor nincs ilyen, csak visít, sípol, ugat, ordít, huhog, vonyít, őrjöng, köröz, ugrál, csipked, bökdös, fellök, megnyal, rám lép, megtököz, stb...
Ma a Duna-parton egy násznépbe botlottunk Bátorral. Az egyik legénynek (olyan 5 évesnek) nagyon megtetszett Bátor, ezért gondoltam bolondozunk egy kicsit. Mondtam a kiscsávónak, ne foglalkozzon semmivel, csak álljon terpeszbe. (Hogy én átküldhessem a lába között Bátort, az alagút…..
A legújabb őrület: borítsuk ki az itatótálból a vizet, és rohangáljunk az üres tállal.....
Péntek este Bátorral útrakeltünk kirándulni. Hamarosan megállított minket négy darab rendőr. Tulajdonképpen örülnöm kéne, hogy ilyen agilisan, nagy erőkkel végzik a munkájukat, ha már úgyis én fizetek ezért a szolgáltatásért az adómból. És ilyenkor jön a DE: De sajnos nem…..
Bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet. A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam…..
Falkavezér 2011.03.22 12:51:16
Volt, hogy bókoltam neki, hogy én örökre vele szeretnék már maradni és nekem csak ő kell. Mire ő: én sem akarok már mással lenni. A kettő nagyon hasonló mondat, de valahogy kimondva mégsem ugyanaz. (Elnézést, tegnap az Oscar miatt kicsit elaludtunk) Mindenféle bevezető helyett…..
Falkavezér 2011.03.01 21:53:19
Falkavezér 2011.03.01 21:53:58
:D
Egy ordas himpellér naplója 6000 2010.12.24 19:23:00
Valahogy kiejtettünk a teraszon 6000 HUF-ot a zsebünkből, 1 db 5000-es és 2 db 500-as címletekben. Kínzó hiányukat természetesen csak kb 5-10 perccel később vettük észre, addigra már valahogy eltűntek... Szerencsére ebből a 3 papírpénzből másnap előkerült 2 db, a kerítés…..
És Bátorral csináltak valamit... ..
Mik ezek a nevek hogy José meg Alehandro? Olvassuk csak szépen Józsinak meg Sanyinak és kész!A kép innenSziasztok :) Itt van 1 történet a hihetetlen ,,legyünk inkább barátok,, kedvenccel. Bocs ha kicsit hosszú és szappanoperás, de van ilyen :P Az 1. srácom tőlem 7 évvel volt…..
Falkavezér 2010.09.07 14:46:47
Bátor mind a mai napig bepisil örömében, ha eltűnök egy hétre és egyszer csak váratlanul megjelenek. Ezen művelet közben vagy felugrik rám és nyávog sípol, enyhébb lefolyású esetben csak bepréseli magát a két lábam közé és nyávog sípol... Tegnap viszont kidolgoztam egy…..
Falkavezér 2010.09.07 14:02:04
@Bella65: Igen, a nyávogás mindig van, pisilés meg csak akkor, ha több napra eltűnünk...
A szakítós (azaz az ÉLET!) mai tanfolyamán egy klasszikus, "friends with benefits" szituációval fogunk megismerkedni jó hosszan. Utána lehet kommentálni, van-e értelme egy ilyen "kapcsolatnak"? A kép innen Most már tényleg vége… 2007 májusában…..
Említettük, h Csöre tüzelt, míg nálunk vendégeskedett. Bátor, amikor meglátta gyakorlatilag fölborított mindenkit és szerencsétlen kis lánykát bevágta a sarokba be is pisilt ijedtében, olyan kiváncsian akarta megszagolni... Udvarolni még meg kell tanítani. Aztán kiengedtük…..