Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szembeszél

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyness Deyn mindig is különcnek számított a modellvilágban többek között sajátos öltözködési stílusa miatt vagy éppen azért amiért sohasem vette olyan véresen komolyan ezt a szakmát, mint pályatársai. Ugyanolyan hétköznapi lány maradt, mint aki a karrierje előtt volt,…..
Az senki számára nem lehet újdonság, hogy a fast-fashion üzletláncokban jó eséllyel rálelhetünk a dizájner kollekciók népszerűbb darabjainak másolatára, így könnyedén vehetünk az eredetihez hasonló cuccokat a pénztárcánkhoz mérten is. Az azonban újdonság erejével hat,…..
Az idei Grammy Awards díjátadó ünnepségre Whitney Houston váratlan halála vetett árnyékot, így a hölgyek többsége tisztelegve a többszörös Grammy-díjas énekesnő emléke előtt nem harsány színű , hanem egyszerű fekete ruhát választott erre a szomorú-vidám estélyre.…..
Palvin Barbara cicás sminkkel, fehér összeállításokban (amelyeket a színes kiegészítők tesznek igazán izgalmassá) látható a spanyol Vogue februári számában Hunter & Gatti fotósorozatán. A magyar modell egy cseppet sem tűnik már kislánynak, inkább egy fiatal hölgynek. Az…..
szembeszél 2012.01.29 10:16:12
Tegnap már nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a Chanel Resort Show, hiszen Srej Zsófi a rajongói oldalán sok backstage képet és infót közölt. Leginkább a hajak miatt voltam izgatott, hiszen meglepő döntés volt Karl Lagerfeldtől, hogy a resort showra raszta hajat álmodott…..
.szembeszél. Elnézést... 2009.03.21 23:04:00
...kérünk minden kedves olvasónktól. Itten bizony ha tetszik ha nem vélemény lesz formálva, sőt, mi több, elvetemült, züllött tínédzserek lévén, véleményünk le is lesz írva. És bizony nem mindenkinek fog ez tetszeni. Lesznek akik megsértődnek, akik elégetik, akik tagadják,…..