Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabiszabi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik következő frakciójában kizárólag politikusok lesznek. A lista első 27 jelöltjéből mind a 27 képviselő. 26 most is országgyűlési képviselő, a 27. pedig megyei közgyűlési képviselő. Így egyetlen "civilt" se visznek a parlamentbe, hiszen 27-nél több képviselőjük…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
szabiszabi 2010.10.22 15:58:04
@ArnoldBácsi:
Ez igaz..de a szőke nőkröl is van előítélet..ami nem mindíg igaz..ez a helyzet az őröknél is..
szabiszabi 2010.10.22 16:06:06
@total eclipse:
Az "ork" nak az a dolga hogy ne bízzon senkiben mert ha elhiszi a tolvajnak hogy nem fog lopni..aztán mégis ..akkor cseszheti ..és ki is rúghatják..ha valaki más kocsikulcsával elindul megkeresni a hozzá tartozó kocsit..hát nem tom..én ha ebben az esetben lennék.és enyém lenne a kocsi inkább adja le az őrnek.Nem kell hogy 1 önkéntes Terézanya elkezdje keresni a kocsimat , Jutalom fejében,vagy hogy kipakolja.De szerintem azt az őrök nem hagyták volna ..elvégre azért van a Kamera..