Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MachineMan

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden egyes részecskémet átjárta a mérhetetlen düh, a fájdalom és csalódottság. Éreztem, hogy itt van számomra a vég, a teljes leállás, halál. Azonban ahogy ezeket kigondoltam Beta megjelent és kérdőre vonta a titánokat, mire ők ellene fordultak. Mérhetetlen erőt gyűjtöttek…..
Csak térdeltem a tömeg közepén, figyelve mi fog kibontakozni. Lassan kihúztam a pengét a tetemből és felegyenesedtem. Ekkor a tömeg kettévált, utat adva a titánoknak. Ők pedig csak egyre közeledtek felém. Amikor a közvetlen közelembe értek ennyit mondtak egyhangúan: -Nem tudjuk…..
És hogy mégis ki vagyok én pontosan? Ez egy elég hosszú történet. Még azelőtt kezdődött az egész hogy a legelső univerzum megalakult volna (csak megsúgom, amiben jelenleg élünk az a 4. univezum). Amikor még csak a Nagy Üresség volt, ahol nem voltak égitestek, nem volt élet nem…..
Egy gépember naplója Intro 2015.10.02 11:56:10
A földlakók egyik legfőbb kérdése, hogy egyedül vannak-e az univerzumban.  Kérdem én, miért tartják magukat ennyire különlegesnek, egyedülállónak? Csak gondoljatok bele. Van egy folyamatosan táguló tér, ami megszámlálhatatlan (legalábbis számotokra) csillagot, bolygót és…..
Cork77-től érkezett ez a piroska. Aki megfejti, megkapja ajándékba Dolly Rambo legújabb Maxi CD-jét! Nem lesz egyszerű. Nagyon nem. ..
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2010.11.11 18:49:23
Velo feladványa kerül most elétek. Nem nehéz egyébként, de meglepő az eredeti autó.Lehet találgatni. :)Megoldás holnap délben!..
MachineMan 2010.11.11 20:26:26