Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.MM.

17 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Égető szüksége van a pontokra a Sportklubnak..
.MM. 2020.01.30 13:08:25
@1885*: jajj Újpestról inkább ne...
Az Asphalt 5 első képei és információi.  Az egyik szemem sír... a másik zokog... Gondolom sokak értik,mért írom e sorokat,de akik nem,azoknak elárulhatom: ezt a fantasztikus játékot nem fogjuk megkapni Java vagy Symbian verzióban. (Többen úgy tudják,hogy még Ngage-re sem)…..
 A következő játék amit szeretnék bemutatni az az Paris Nights lesz a Gameloft-tól. Ebben a játékban egy karaktert fogunk irányítani,akit kedvünkre öltöztethetünk és azt csinálhatunk vele amit csak akarunk. Lehet egyszerre több barátnőnk (ágyba is vihetjük őket),…..
A Gameloft egy új játékot jelentett be,a neve Earthworm Jim.         Magyarra fordítva a Földigiliszta Imrét mondanám tükörfordítással... A név is elég komikus,és a játék is az lesz. Több embernek is ismerős lehet a játék neve,mert már több konzolra is…..
Úgy tűnik a világ elő logikai FPS-e, meglátogatja az almásokat! Az eredeti játék a 2008-as évben rengeteg díjat nyert, nem is véletlenül. Kiemelkedő hangulata és egyedi játékmenete miatt üde színfolt volt az ész nélküli lövöldözős játékok piacán. A Portal egy ügyességi…..
A Gameloft legújabb autós játéka a napokban tört be a piacra,így végre megtudhatjuk,hogy a játék beteljesíti-e a sokak által áhított reményeket.   A játékot a Gameloft adta ki és fejlesztette.Verzió: 1.1.0 A játék egy autós játék,amit a Gameloft 2009 nyarán dobott…..
Szerintem mindenkinek ismerősen cseng a játék neve. A DooM-ot (és még sok más játékot) fejlesztő iD Software, úgy döntött meglovagolják az iPhone sikerét, és kiadnak egy hordozható változatot. Nem ez volt a cég első próbálkozása a platformon. A szintén nagysikerű Wolfeinstein…..
Felvettem egy új szerkesztőt. Itt a Mobilefan néven fog futni.     Neki van iPhone-ja és Nokia 5800-ja is,ezért nagy szükség van rá. Mivel az oldal egyre bővül és egyre több látogatónk van,kénytelenek vagyunk új témákkal is foglalkozni,mint például a Nokia…..
              Egy újabb játékról számolhatunk be,a Captain Galactic: Super Space Hero-ról. A játék kiadója a Digital Chocolate.   A kiadót már sokan ismerhetik. Bizony több játékot is kiadott már,és nem is rosszakat. A Digital…..
Játék címe: Guitar Hero 3 Kiadó: Activision Platform: java Verziószám: 3.0.0 Készülék: Nokia N95     A guitar hero sorozat tiszteletét tette már PC-n és a létező összes konzolon és megjelent telefonra is. Lássuk milyen lett a „Zseb GH”.      …..
Mi még nem foglalkoztunk iPhone-játékokkal,de ennek is eljött az ideje. A játék neve Real Racing. Habár egyik szerkesztőnek sincs iPhone-ja (itt megemlíteném,hogy ha valakinek és van,és írna játékteszteket iPhone-játékokról írjon ide: mobile.games.info@gmail.com),ezért nem…..
.MM. 2009.07.20 21:53:29
 Az első cikkemben egy régebbi játékkal kezdeném. A neve : Ancient Empires. Ez egy stratégiai játék,kicst hasonlít a Heroes-hoz. A játékban egy csapatot írányítunk,melynek élén a király áll. A játékban elfoglalhatunk házakat és várakat is, ahonnan új egységet tudunk…..
Az Eidos Interactive az Electronic Artssal együtt készül a Tomb Raider: Underworld kibocsátásra az N-gage platformra.     A történet: Lara új kalandjában megpróbálja megoldani az ősi skandináv mítoszok titkait. A mítoszok közül egyben Torah vészjósló kalapácsáról…..
.MM. 2009.07.19 19:19:56
@ifjuver: Ne csak azt értsd grafika alatt,hogy olyanok a falak mint a teszkós tapéták...:D
Más játékokhoz képest igen is jó grafika sztem :P
Egy igen jó szívű ismeretlen belső ember szívárogtatta ki ezt a röpke lesi videót a Gameloft által nem rég bejelentett játékáról.                         Mint ahogy azt már Marci kollágám is megírta, Augusztus végén…..
Az Xbox játékok futtatására is alkalmas processzorok kerülhetnek a középkategóriás mobiltelefonokba néhány hónapon belül.           Elképzelhető, hogy hamarosan olyan játékokkal játszhatunk majd egy harmincezer forintos mobilon, amik úgy néznek ki,…..
Megjelent az első pokerjáték amit többjátékos módot is tartalmaz N-gage-re a Gameloft-tól.                   A játék a telefonon fennlévő N-gage keretprogram Store (menü)pontjából érhető el, ha átmegyünk a See All Games menüpontba.…..
 Bevezetés:  Az egyik legnagyobb mobil-játék gyártó cég leghíresebb játékát választottam bemutatkozásként, igen-igen a Fifa 2009-et. Ettől a játéktól nem csak a tesztelő hanem a gyártó érdekszférája is  sokat vár. Nézzük a játékot.…..
Üdvözlet mobil-gamerek! Eddig az oldalt én (marci_barcafan) és luciuscornelius csináltam. Most viszont hosszas előkészületek után két új taggal bővülünk.Z3 és Klaus! Ők is legalább annyira rajonganak a játékokért mint mi magunk! A bővítésre azért volt szükség,mert…..
Mai cikkemben magáról a Gameloft-ról fogok írni, amely napjaink vezető cége a letölthető videó-játékokban. Vágjunk is bele! Gameloft a letölthető videojátékok fejlesztője és kiadója, aminek a központja Franciaországban van, irodákkal a világ minden táján(New York, San…..
.MM. 2009.07.02 16:46:57
@potter55: Hát igen... Szépen termel... Mondjuk érthető az ekkora bevétel,ha ilyen játékokat adnak ki:D

Remélem megtartják jó szokásukat!:D
Fejlesztette és kiadta: Gameloft Platform: java Kategória: sport    A legnagyobb mobil-játék gyártó cég egyik új játékát választottam, a Wimbledon 2009-et. Én nagyon sokat vártam ettől a játéktól, hát lássuk, mit sikerült összehozniuk a játék fejlesztőinek. Lássuk…..
.MM. 2009.07.01 20:36:53
@potter55: Az igen!:D
Közben meglett a vegyes-páros,csak én a Roland Garros részével kevertem,amiben még nem volt. Én mindenből kb 80-as vagyok... Fejlődök!!:D
hát a nevek.. igen ez nekem is nagy szívfájdalom mint ahogyna cikkben is írtam...:D
Szeretnél infókat a legújabb mobil játékokról, de nem tudod, hol keresd? Akkor ez a te oldalad! Az oldal szerkesztői csak azért tevékenykednek, hogy ezen igényedet kielégítsék.A napjainkban előforduló minden kategóriában falhoz állítjuk a játékokat, és jól megdolgozzuk őket,…..