Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Távfosó Előd

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez kevés volt nekem: hiába a gyémántkemény színészgárda, a majdnem meztelen testek, az egyik legmenőbb kortárs drámaíró és a téma, aminél magasabbra a labdát nem lehet feldobni, ez az előadás nem kicsit lufigyanús. Vagy csak én ülök be túlzott elvárásokkal olyan nevekre, mint Csákány, Für, Tasnádi…..
valasztos Warm Up 2009.11.09 10:57:00
Ez itt egy próba. ..
Hányszor kell még nektek kiosztani a díjat, hogy esetleg megszüntessétek a sitten ülő spannotok havi 740 ezer forintos fizetésének a folyósítását? Mert ahogy látom a mai képviselőtestületi ülésen sikerült leszavazni még azt is, hogy egyáltalán napirendre kerüljön az ügy ti…..
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
Kóczián Péter Somogyi lemondása 2009.07.23 17:56:21
Csak egy szellő lebbentett meg a politika-csinálás gondosan elzárt világának függönyeit Somogyi Zoltán levelével. Ő sem tud túllépni azon, hogy csak utalgat valamire, amiről továbbra sem tudjuk, hogy micsoda. Én sem fogom tudni megvilágítani.Somogyi cikke – majdnem azt…..
Legyenek Önök üdvözölve egy csodálatos műtárgy társaságában. A képekre kattintva azok szép, nagy méretben is megtekinthetőek. Az ifjú KISZ-titkár bármelyik mondatát kiemelhetnénk ide, hogy két idézőjel segítségével nevetség tárgyává tegyük, a centralizálási…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
Távfosó Előd 2009.04.04 02:42:41
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
Távfosó Előd 2009.03.24 09:55:00
@heima: micsoda elmeél, micsoda szellemes riposzt! de tudod, most nem a bálnákról van szó, én a fikuszok jogait védem, néha kiviszem őket terepre, odaláncolom magam hozzájuk, így tiltakozok a kirekesztésük ellen, a bálnákkal és mókusokkal a biciklis akciócsoportunk foglalkozik, az én feladatom a propaganda meg a spammelés, szeretek szétoffolni fórumokat, na

Távfosó Előd 2009.03.24 17:28:17
@jotunder: két ősi kommer trükk van: fasisztaveszély és szakértői duma, ezeket fogjuk hallani mostantól ezerrel - szerencse, hogy a hosszúorrúnak más semmit nem hisz el a nép...még lemondani se tudott méltósággal

Távfosó Előd 2009.03.24 17:45:16
@medve2: így igaz, helysbítek! a fasisztaveszélyt csak a szakértői kormány és a Hazafias Népfront együtt állíthatja meg:-)