Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paulie093

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Paulie093 készített egy feliratot a Hong Kong 97 című részhez. Jár érte neki a köszönet.   ..
Sziasztok! Member mester ismét egy maradandó videót alkotott meg számunkra és az utókornak egyaránt egy szintén nevesebb online kritikus vendégszereplésével. Öveket becsatolni mert máris START! ..
paulie093 2013.07.05 14:30:13
@Palacsintaxx: Véletlenül nem a Rockman.EXE-ről van szó (amit itthon meg Amcsiban MegaMan NT Warrior címmel adtak le)? Ryuusei no Rockmant sohasem adták le Magyarországon, teljesen mások a karakterek, köze nincs kb. egyiknek a másikhoz. Csupán annyi a hasonlóság, hogy mindkettő Capcom játékon alapul.
Robi blogja Hosszú hétvége 2009.01.22 17:41:21
Sziasztok,csütörtök van. Holnap nem lesz iskola (bibibíí). Egész nap itthon leszek és csinálni fogom a Filmkalaz.hu -t, mert hamarosan indulás.Nos a mai napon nem nagyon történt semmi se. Teccik érteni? Órák jönnek megint.Anyagismeret: No comment. Megtudtam, hogy melyik anyag a…..
Robi blogja Kedd 2009.01.27 22:52:38
Hello,megint kihagytam egy napot. Na mind egy :). De hát sok minden nem történt, mivel még a poszt címének se tudtam normálisat megadni. De mivel valami kell írnom, mert miért is ne? Ezért írok.Ez a kis rövid bevezető kapásból értelmesre sikerült. Na most akkor a fejlemények…..