Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronebaba

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
A kis csalás is csalás, főleg, ha naponta sokszor és sok fogyasztóval fizettetnek jogtalanul. Gabriella a Vörösmarty és az Aradi utca sarkán borult ki azon, hogy bár az órára az van írva, hogy a minimális bedobható össze 55 forint, a készülék a valóságban legalább 150 forintot…..
Ronebaba 2009.10.05 19:12:28
@Gastroger: Valóban nem így kellene eljárni, de elhiheted, hogy amilyen pénzeket elcsalnak a túloldalon, nem lenne bűntudatom!!!
Ronebaba 2009.10.05 19:14:03
Ronebaba 2009.10.05 19:39:11
@kispista2: Ritkán veszek jegyet. Kórházakban dolgozom, ezért mindig a kórház területén állok meg. Közterületen soha!!!! Ha valahol egyéb dolgom van, egy közeli kórházban állok meg! Így még fizetnem sem kell! :)
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
Én azelőtt még életemben nem mondtam ki azt a szót, hogy dekopírfűrészlap, de most nem volt menekvés, mert a csajom felhívott az Indexben, hogy azonnal vegyek egy fát és egy fémet vivő dekopírfűrészlapot, mert le akar vágni tíz centit a saját kezűleg gyártott bambuszágyunk…..
Ronebaba 2009.09.21 11:07:15
@orv: de pont ezek azok a dolgok, amik miatt mindig visszamegy az ember vásárolni. Megvehetném máshol is azokat a dolgokat, amik kellenek (talán még olcsóbban is, ki tudja?), de nem, inkább vissza az ilyen helyekre. Ennyi.
Miklós panaszkiáltása pont annyira lesz hatékony, mint Tiborcé volt, de néha jól esik kiengedni a gőzt ugye, hát tessék. Miklós azon háborog, hogy 1.) felült a reklámoknak, és azt hitte, a Pannon mobilnet lefedettsége legalább a fővárosban tényleg  kiváló, így…..
Ronebaba 2009.09.18 15:16:43
@csmiklos-35: küldj egy emilcímet, van néhány ismerősöm a pannonnál, megkérdezem, tudnak-e segíteni valamiben, de legjobb tudomásom szerint, ugyanazon az áron lehet megrendelni a feltöltőkártyásra is, mintha előfizetnél (anno így volt, én is azt akartam, de ez most jobb). Hiszen a szolgáltatásnak fix az ára, az meg egy másik kérdés, hogy te azt milyen formában akarod igénybe venni
Ronebaba 2009.09.18 15:19:07
@csmiklos-35: esetleg, ha szabadulni akarsz tőle, és nem 50-ért, talán abban is tudnak segíteni
Ronebaba 2009.09.18 15:39:33
@KUCM: szerencsétlen nem tudhatta, hogy nem jó a lefedettség!!!! Az semmit nem jelent, ha mutatnak egy térképet a lefedettségről, hogy márpedig ott tökéletes! Te nem jártál még hasonló cipőben??????
A címben foglalt állítás igaz. Ugyanakkor az ellenkezője is az, vagyis hogy aki ellenőrzi, az is elrontja, hiszen az élete onnantól szüntelen gyanakvás. Nem könnyű olcsón vásárolni, ezt Röné példája is bizonyítja, aki az óbudai Auchanban izzót vett az autójába, de ha nem…..
Ronebaba 2009.09.09 13:25:08
@prokee: mind a kettő h7 volt, csak az egyiknek szélesebb a foglalata (kb olyan, mint a H1
)
Ronebaba 2009.09.09 13:28:01
jaaa! és nem rönó, hanem skoda fábia! :D
@somask8: nem veszek drágábbat, az is tönkremegy! főleg skodára nem költök! 60 ezer után már egy kuplungcserén is túl vagyok (nem az én hibámból!!!)!
Hiába na, skoda az skoda marad, akárki is csinálja! :D
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
Az alanti történetet azért közlöm, hogy felfigyelhessünk rá: egy kortárs magyar fogyasztó extrém, megörökítésre méltó jófejségnek tartja, ha két kiégett köztéri lámpaizzót 24 órán belül kicserélnek. Hirtelen felindultságból írok nektek, mert annyira jó egy olyan…..
Ronebaba 2009.07.29 00:36:56
Ronebaba 2009.07.29 00:44:40
@szaporító: nem hiszem, h normális cég volna. Ha jól emléxem, akkor ők voltak azok, akik pampogtak akkor, amikor az a kampány vagy mifene volt, h egy órára mindenhol kapcsoljuk le a lámpákat, és néhány középületben majd egy milláért vállalták volna
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
Igazi hangulatos, mondhatni pikáns sztorit írt meg nekünk Sz.G. Egykori Magenta-alkalmazottról van szó, aki bevallottan rendetlen mobilszámla-fizető (hasonlóan, sajnos, a Homárhoz), gyakran késik és fizet is érte. No és a jelek szerint nem veti meg az alkoholt. Ezúttal az történt…..
Híres divatmárkák másolatait világszerte árulják az utcákon és piacokon, jobb és rosszabb minőségben, de sosem értettük, hogy ha valakiről már messziről ordít, hogy nem engedhet meg magának egy félmillás Vuittont, akkor minek hordja a pár ezres másolatát a pufidzsekhez?…..
Ronebaba 2009.03.26 11:34:00
@Impega: azért az aréna pl. parkolójában gondban lennél vele, főleg a két szint miatt!!!
Én kétszer voltam ott, és kétszer kellett a kocsit keresni!!!