Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stargirl26

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos helyről szól a mai mese. Ami presszóban a Bambi, sörözőben a Schlosser, az étteremben a Maros a Déli pályaudvar közvetlen szomszédságában, a Maros utcában.   Egy nyári önfeledt bringázás közben fedeztem fel a helyet teljesen véletlenül - szinte csikorgó…..
stargirl26 2009.08.18 11:16:56
Kedves jó hangulatot kedvelő barátaim!
Szeretném megosztani veletek egy fontos élményemet, saját magam megtapasztaltam a Budapest legjobb éttermében ebédeltem a Maros étteremben(Bp. XII. Maros u.16.). Pár ismerősömtől hallottam vissza érdemes oda betérni, így hát eldöntöttem el látogatok oda. Tényleg kihagyhatatlan volt számomra is miután saját magam is meggyőződhettem róla és beláttam igazuk is volt. Elmesélem nektek mikor betértem barátságos könnyezet és hangulat fogadott. Azt olvastam le az emberek arcáról mosoly ,jó kedv és vidámság áradt, sőt még rám is! Ez hihetetlennek hangzik de így volt öröm oda betérni és vissza vágyást kelt az emberekben miután kilép az étteremből. A személyzet fogadtatás is külön dicséretes kedves és udvarias volt számomra ami elég ritka manapság és kevés helyen fogadják így a vendégeket. Kerthelységben foglaltam helyet, ami számomra a természet jelenségét idézte fel bennem. Sok mindent megtudhattam a személyzettől milyen lehetőségek vannak még az étteremben és mít kínálnak más vendégek számára még ezen kívül, hogy jól érezhessék magukat. Van lehetőség szalonna sütésre, grillezésre és különféle rendezvényeket is vállalnak 20-60 fő-ig. Gyerekek számára van rajz és színező verseny amelyeket külön féle kedvezményekkel jutalmazza az étterem vezetősége.
A személyzet segítségét örömmel kértem az étel kiválasztásában. Nem és tényleg igaza volt a barátaimnak! Hallottam hogy legutóbb volt egy szüli napi buli ,a vendégek nagyon elégedetten távoztak. A jó hangulatot kedvelő és kikapcsolódás érdekében szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek akik jól szeretnék érezni magukat és emlékezetessé szeretnék tenni napjaikat térjenek be a Maros étterembe és bizonyosodjanak meg róla amit én magam is megtapasztaltam. Én véleményem összességében dicséretet érdemel és 10skálán 10pontot.