Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ébresztő

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enagic enagic 2009.04.16 11:27:07
 Az Enagic egy japán cég ami lúgosító vízkészülékeket is gyárt. Folyt. köv...
kangen Mi az a Kangen Víz? 2009.04.16 11:03:00
A Kangen szó jelentése, visszatérés az eredethez. A Kangen Víz pedig egy olyan víz, ami visszasegíti a szervezetet az "eredeti állapotába", azaz abba az állapotba, ami szervezetünk eredtei állapotát jelenti. Mi is ez az állapot? Születésünkkor szervezetünk egy…..
Álmodtam egy világot magamnak, ahol egy új magyar fizető eszköz, az ARANY FORINT veszi át a mostani gyenge viharvert fizetőeszközünk helyét. Szép hologramm díszeleg minden papírpénzen, egyedülállóan a magyar találmányokkal a képeken, sorozatszerűen, mint az országonkénti…..
Tizenkét napja, amikor Magyarország még csak egy kvázi reménytelen helyzetben lévő, a teljes összeomlás előtt álló, viszont még nem kormányválságban vergődő szenvedő kis országocska volt, már írtunk egyszer a szocialista kongresszusra készült videókról. Azóta ugye…..
ébresztőség Mi az Amero? 2009.03.30 13:18:00
Érdekes fogalom jelent meg a pénz világában. AMERO. Állítólag, nagy összeeskövés kutatók szerint, ez az új Észak-Amerikai Unió valutája lesz, infók innen: http://oldfraser.lexi.net/publications/critical_issues/1999/amero/ -hogy mi is ez, a böngészni…..