Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szelim

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdést akár úgy is fel lehetne tenni, miért mondott le Gyurcsány Ferenc? Ha valaki most azzal jön, hogy az igazság pillanata, meg hogy az utcai menő balhézások demonstrációk elérték kívánt hatásukat, az vagy hülyeségeket beszél, vagy egyszerűen csak nem figyelt oda az…..
Úgy gondolom Gyurcsány Ferenc úgy döntött, ahogyan egy hazafinak döntenie kellett. Sokáig küzdött, tette ami a dolga - és még annál is többet - csak, hogy nekünk jó legyen. Lett is volna eredménye, ha hagyják őt dolgozni. De nem hagyták.Nagyon nehéz döntés áll mögötte. Olyan…..
Van-e 200 ezer +1 szabad demokrata szavazó? - teszi fel a kérdést az SZDSZ a honlapján, és egy kis kérdőívet is mellékkel mellé, amelyben olyan kérdéseket fogalmaz meg, amelyek többségére bármely józanul gondolkodó, magát demokratának valló ember nemmel válaszolna.Úgy…..
Ma csak pozitív dolgokról fogok írni.Először is a lányom ma tíz éves. Elmentem és vettem neki virágot.Ime:             A virágbolt és a munkahelyem közöztt található a március 15-i emlékmű. Dél felé, de még ebéd…..
Azért ez már az abszurd kategória. Ha igaz, akkor azért, ha nem igaz (és erre látok nagyobb esélyt), akkor azért. Nagyon az az érzésem, hogy ez is csak egy újabb ultrajobb konteó:A tanúk azt állítják, hogy az előállítottakat a tömegben provokáló nő kabátja alól egy…..