Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édes Jézus Pápa

68 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsivel több mint egy hónapja írtam. Akkor egy kicsit úgy éreztem, hogy bealkonyult nekem. Lehet, de szerencsére nem tart örökké az éjszaka. Várom, hogy felvirradjon, de lehet az már meg is történt. Most mosolygok magamban, mert az utóbbi másfél hónap nagyon változatos volt.…..
Jó régen írtam, azóta nem hogy sokminden, de nagyon sokminden történt. Elköltöztem szüleimtől, hogy önálló életet kezdjek. Ez kb. eddig szép és jó, mert most megint a régi szobámból gépelem ezt a szöveget. Tehát sajnos ismét itthon lakom. Ebből lehet következtetni arra,…..
Elég vicces, mert amikor nyelvvizsgázom, akkor mehetnék buliba, vagyis elötte nap, meg utánna lehetne menni körbetekerni a Velencei-tavat. Bosszant ez a dolog, mert mindkettőre szívesen elmenetem volna. De remélhetőleg utána majd még lesz ilyesmi.Tök szar, mert itt a jó idő, és nincs…..
Most igyekszem kiírni magamból amit érzek, hátha úgy jobb lesz.Egy kicsit elveszettnek érzem magam. Mostanában olyan sok mindent csináltam, csinálok és vagy nem jött össze, vagy rosszul sült el. Nem tudom mi lehet a baj, vagy lehet én magam vagyok. Nagyon igyekszem, de valahogy mégse…..
Komolyan mondom, régen volt ilyen mozgalmas hetem. Meg hogy ennyi baj történjen egy nap alatt, mint tegnap, hát ilyen sincs túl gyakran szerencsére.De remélem erre a hétre már elég volt, mert a hétvégén még elég sok dolgom van. Jó lenne ezeket különösebb problémák nélkül…..
Megvolt a körömvágás. Persze nem az enyém, hanem a malacé. Húzós dolog, de sikerült.Meg egész fura így a szombatom. Az utóbbi másfél évben szombatonként németre jártam, így olyan volt intha csak vasárnap lenne szünetem. Így egész fura így szombatonként. Olyan mintha egy…..
Egy videot szerettem volna beilleszteni, de valamiért nem működik. Pedig úgy emlékszem, hogy régen ez működött, úgy ahogy próbálkozom, vagyis html-ben. Na végül csak sikerült összehoznom. Reggel erre a számra bukkantam. Furcsa, de villamos gépekre kerestem rá, és miután…..
Na megint itt vagyok. A mai napom eddig egész jónak mondható, sokat okosodtam és végre lezártam az előző félévet . Hurrá.Sőt, ismét havazik, bár olvad sajna. De azért így is örülök a hónak.Bár még van hátra egy dolog, amit meg kell csinálnom. De sebaj, megcsinálom, és…..
Eksön van, vagyis volt. Bár még lesz ilyen, vagyis folytatódik. Izgatott vagyok emiatt. Sok az újdonság, az új dolog. Furcsa belegondolni, de emellett viszont izgalmas. Vár rám a nagy kaland .Sokan azt mondják: Soha nem leszek szerelmes!én is ezt mondtam, egészen Addig amíg meg nem…..
One million years BC ....Kezembe került a Jerry Only által aláírt Misfits - Cuts from the Crypt lemez.Persze nem erről szeretnék írni. Egy furcsa dolgoról, mely kapcsólódik. Kapcsolódik, igen pont a kapcsolódásról, vagyis modern nevén a kapcsolatról. De nem a mai dolgairól, hanem az…..
Éppen melegszik a gigantikus adag túrós tésztám. Már csak egy kis marhapörkölt hiányzik hozzá, bár így magában is fantasztikusan jó. Az a legjobb benne hogy a tésztán kívül minden házi benne. A szalonna, a turó és a tejföl. A tejfölben az a legérdekesebb, hogy magában nem…..
Na akkor megint nekiveselkedek egy bejegyzés megírásának. Remélem most nem fog eltűnni, mint múltkor.A bejegyzés címe, egy olyan dolgot jelöl, melyet elhatároztam, de nagyon nem jött össze. Bár aznap szinte semmi se jött össze, tehát várható lett volna a végeredmény. Bár azt…..
Írtam egy jó hosszú bejegyzést, ami egyszer csak eltünt. Nincs kedvem újra megírni.Ezért mindenkinek utólag is BÚÉK!..
Eleinte azon gondolkodtam, vagyis karácsony elött hogy olyanról írok, hogyan éljük túl az ünnepeket. Persze a túléles kissé túlzás, de voltak már olyan évek amikor nem volt egyszerű, és 27-én fellélegezhettem, hogy igen megcsináltam. Idén is valahogy így vágtam neki, úgy meg…..
Ime itt van a genyó horoszkópom. Elég vicces.-----------------------------------------------------------------------------------------------------Mikor az egó testet ölt. Te vagy az, akinél jobban egyik jegy sem imádja önmagát. Állandóan a séródat basztatod, tollászkodsz a tükör…..
Hát itten vagyok megint. Éppenséggel a Scilab parallel dolgaival ismerkedem, miközben ezt a bejegyzést gépelem. Mellé pedig Hasil Adkins-t hallgatok. Múltkor Cramps-et szedtem elő, és hallgattam egy csomót, most pedig Hasil Adkins-t. Nem tudom miért, mert tényleg nagyon régen volt hogy…..
Most egy kis pihenés gyanánt írok ide. Ma elolvastam 250 oldalt a neurális hálózatokról. Ennek köszönhetően már egy-két alap dolgot tudok róluk. Azt hittem ez a vizsgaidőszak is olyasmi lesz mint az előző. De ez most nagyon sűrűre sikerült. Most is alig van valamire időm, úgy…..
Ezt NEKED küldöm . Már hallottam rólad, azt mondják téged nekem szántakÉs csak a távolból néztem eddig, ahogy veled bántakAmi hiányzott az arcodról egy mosoly, amit én adtam,mit kiirtottak belőlem azt visszaölöd szép lassan,így lesz kerek nap mi tegnap nap csak fél holdmost már…..
Ma egy furcsa érzéssel keltem. Nem tudom mi okozza vagy mitől van. Olyan furán érzem magam. Mintha valami közelegne, valami nagy esemény, ami gyökeresen megváltoztat mindent. Vagy lehet csupán izgatott vagyok? Nem tudom eldönteni. Bár hogy öszinte legyek, szívesen átugraném a nyarat…..
Nem tudom hogy más blog író hogy van vele, de én nagyon nem szeretem ha beleszólnak hogy mit írjak a blogomba. Vagyis inkább mit nem kellett volna leírni. Persze értem én hogy esetleg az illető úgy érzni hogy elárultam valami titkát, de szerintem ez nem egy van. Hiszen elvileg senki…..
Kedden megyek újra vizsgázni. Nem lett jó a vizsgám. De nem bánom, mert ebből érdemes rendesen felkészülni, a késöbbiekben ez kifizetődik majd.Tegnap végre megjöttek a könyveim. Nagyon örültem nekik, mert nem is vártam hogy aznap megjön, meg nagyon jó könyvek és a sok tanlás…..
Na megvolt a mai vizsga is. Nem tudom hogy sikerült-e vagy sem, de legalább túlvagyok rajta. Javítani február 13-án lehet, tehát ha mást nem majd akkor elmegyek belőle újra.Most annak örülök hogy egy kicsit ismét foglalkozhatok a saját dolgaimmal. Azzal is jó lenne azért haladni,…..
Most aztán tényleg mondhatom hogy nagyon régen írtam, de sebaj. Valószínüleg ennek volt köszönhető, hogy küzdenem kellett a belépéssel, mivel se a jelszóra se a felhasználónévre nem emlékeztem. De aztán nagy nehezen sikerült összehozni. Meg amint lehet látni megváltoztattam a…..
Jó ideje nem írtam már, de mentségemre szóljon tényleg nagyon sok dolgom volt az utóbbi időben, vagyis elég zsúfolt volt a programom. Nyár vágán elég sokat kellett segíteni a ház körül, meg emellett a munkám határideje is vészesen közeledett. De mindkettővel sikerült…..
Elöbb olyan nagy lelkesedéssel léptem be, hogy ma megint írok valamit, de most valahogy elszállt az ihlet.Igazából megint van munka bőven a ház körül, mert jött a villanyszerelő, így lehet először falat vésni, majd jöhet a többi (vezetékezés, dobozolás, ...). Meg vasat is…..