Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janeeka93

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog "pilotka" 2012.11.15 08:00:00
A 10M rendészeti gyakorló ruhához a pilotkát, vagy esetleg más néven a ködvágó sapkát viselik. Bár a pilotka nem új találmány, lévén a korábbi “bevetési” ruházathoz is ezt viselték.Na most szerintem a pilotkával nem is lenne semmi baj, ha átmeneti időszakban viselnék.…..
Mivel az ejtőernyős ugrás igen megterhelő a bokára, ezért az ejtőernyősök számára speciális lábbelit készítettek, amely képes megvédeni a bokát a kemény földre érkezéskor. A Corcoran bakancsot szarvasbőrből készítették, bár érthetetlen módon, mivel összehasonlítva…..
Janeeka93 2012.11.15 16:47:08
@gyula0910: OFF leszek

A súllyal nincs bajom, csak a recsegésével.

Egyébként is, eleget kell menni benne hogy legyen hozzá edzettsége az embernek hozzá. Van egy haverom aki BW 2000-ben tolja és állítólag az sem egy könnyű misi és mégis vígan túrázik egy 30-ast átlag 6 óra alatt. De ugyanúgy tolta egy időben a BW Acélbetétes ejtőernyős változattal. ( Ha az ejtőernyős változat olyan. )

De ha akarod hogy vigasztaljalak: military-shop.hu/shop/index.php?route=product/product&keyword=D%C3%A1n&category_id=0&product_id=2

Egy kis üdvözlet, Dániából.

Én kedvelem ezt a bakancsot ( Francia Rangers ), maximum a gyors bekötést ( ami nem azt jelenti hogy 1-2 lyukat kihagyok, ) tanulni kell vele, meg oda figyelést igényel. ( Nem vagyok katona, civil vagyok: ez a szerencsém, hogy nem időre kell föl vennem a bakancsot riadókor.)

De a busz elérése is időjáték ha elalszik az ember...
A 10M egyenruha szett talán legkevésbé sikerült darabja a bakancs. Bár talán az igazsághoz hozzá tartozik, hogy hozzászoktunk a jóhoz, lévén az utóbbi 8 évben nem találkoztunk olyan bakanccsal amit be kellett volna törni. Az új rendőrségi bakancs nyomokban mintha a haix-ot…..
Filmbarátok facebook oldalán küldte valaki ezt a trailert és igencsak érdekesnek néz ki. Kezd egyre javuló tendenciát mutatni a magyar filmipar és ez szerintem leginkább a függetleneknek köszönhető. Lehet, hogy azok között sem mind tökéletes (pl az ominózus Dobogó Kövek), de…..
Az izraeli hadsereg, továbbiakban Zahal, élen jár a női katonák alkalmazásában, lévén arra felé nem csak a férfiaknak hanem a nőknek is kötelező a katonai szolgálat. A nők szinte mindenhol megtalálhatók, és kevés beosztás vagy feladatkör létezik a Zahalon belül, amiknél…..
Combat Gear Blog 82M kezeslábas 2012.01.18 19:00:00
A 82M kezeslábas a felderítő erők számára készült. Korábban mind a határőrség mind a felderítők számára már rendszeresítettek terepszínű kezeslábasokat.   A kezeslábas szabadabb mozgást biztosít és így a zubbony se gyűrődik fel vagy csúszik ki a nadrágból.…..
      A The House Of The Dead 2. és 3. része között kiadott érdekes játék, ami a 2. részen alapszik. Miért is különleges ez a rész, illetve mivel jobb / rosszabb, mint az alapjáték? Immáron (tényleg) HD minőségben elérhető ez az epizód, illetve az ez…..
Janeeka93 2011.03.06 17:55:29
www.youtube.com/watch?v=2bSnu8XQJsM itt egy videó a játékról, amin twitteren kiírtál h érdekel.

Aktuális és amiről szól ez a poszt:

Nem hittem volna, hogy ilyen is létezik! :) Honnan lehet megvenni az eredetit?
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Sokan e-mailen küldik el a videójukat, holott a felhívásban mondtam, hogy Youtube-os válaszvideóként kell pályázni. Gyanús volt ez nekem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nem találják és rákeresve nem is csodálkozom ezen.A video response kifejezés megszűnt, hanem lett…..
Janeeka93 2010.12.30 12:18:49
@freddyD: Kifogod majd rakni akkor azt videót, amely megmutatja az utolsó pályát és a nyertest?
 Emlékeztető: legutóbb Eliot Salem nyert. "You play, you pay, you bastard" - Max Payne Ki az aki nem élte volta ki magát már a bosszúállóként Max Payne képében? Az első játék 2001-ben debütált, két évre rá követte a folytatása, a harmadik epizód pedig…..
Érdekes módon a Ringriker kihívás váltotta ki a legnagyobb visszhangot, de megértem, én is veletek izgulok, hogy tényleg végig lehet-e vinni egyáltalán... Múltkor előkerestem az én kiegészítőmet, hogy meddig jutottam el. Ez volt az a rész, ahol én feladtam.  Az első…..
SziasztokHa tetszett nektek a vámpír sztori, akkor a majd most következő GMST-ért ölni fogtok. Annyi poén lesz benne, hogy már nekem kell kibírnom röhögés nélkül a videó készítését. Szerepeket lehet kapni, DE CSAK TAGOK, VAGY TANONCOK KAPHATNAK SZEREPET. A videó kb két három…..
 Szerintem senki mellett sem ment el a Bioware sikerjátéka, a Dragon Age. Nem is sokat kellett várni hogy bejelentsék a 2. részt mely hasonlóan sikerre van ítélve. Erről láthatunk most 5 percnyi gameplay-t. A Dragon Age 2 jövő év Márciusában érkezik PC-re, Xbox 360-ra és…..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Javában zajlik a Transformers 3 forgatása. Egy utcai, autós jelenet felvételénél elég vicces baleset történt nemrég. A karavánban haladó transformerek végighajtanak az utcán, egy mellékutcából csatlakozik hozzájuk Bumblebee. Igen ám, de ha helyzet van, akkor a jó rendőrnek…..
Janeeka93 2010.10.13 19:46:04
Mo$qUiTo Delet! A mai cikkem egy kicsit kilóg az eddigiekből, ez alkalommal egy listát készítettem, a legocsmányabb fegyverekről. Szigorúan az én véleményem, ezért kommentekbe szívesen várok további szépségeket. :) Vágjunk is bele! A lista tizedik helyezttje az orosz új…..
Sziasztok!Mint tudjátok, épp most estünk túl a tagfelvételen, amely során Bőszinhot és Gamerkiszit választottuk meg egy hónap próbaidőre. Itt is van Bőszinho videója, amit nektek kell értékelnetek, ugyanis a ti vélemények dönt a sorsáról.Jó szórakozást!Cím: Transformers: War…..
Többen írtak egy dologgal kapcsolatban. Itt egy példa:Direkt van a fölső sávban egy kamera ami lefele néz... Azzal nem olyan nehéz eltalálni a dokkolóhelyet!... A pénz mellett van balra...! Figyelni kéneValóban van fenn egy kamera, de ha a kommentelők figyelmesen nézik azt, akkor…..
Intrót köszönöm Lászlónak!   ..
Janeeka93 2010.06.27 12:53:04
Végre rászántam magam, és crackeltem laptopon a Sony Vegas 9-et. Ez azt jelenti, hogy újból neki tudok állni a videózásnak :) Tervezek bemutatókat is, de először az Art of Murder végigjátszásokat fogom kivégezni. Az Art of Murder 1 végigjátszásból már fent van 7 rész, de ezeket…..
Janeeka93 2010.06.24 17:10:56
 Kérlek, őszintén válaszoljatok.  Poker FX Online bingo Spielautomaten Casino Online pollsMediEvil..
Janeeka93 2010.06.06 16:30:17
Good-Games Pixel invázió 2010.04.09 17:00:00
Space Invaders, Pacman, Tetris és Bomberman. Kell ennél több? Jó szórakozást!   ..
Janeeka93 2010.04.09 21:49:00
Janeeka93 2010.01.09 13:58:25
@freddyD: Freddy, próbáld meg sokkal előbb lőni a lépcső aljára. Vagy csak jóval a bombával előtt lőjél.