Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsírgyík

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
„Nem tudom, szeretik-e saját nevüket? Ismerek olyanokat, akik elégedetlenek vele, mások meg büszkén viselik. De bárhogy is, ugye azt ön sem szeretné, hogy valaki elvegye az ön nevét? Márpedig most ez történik. A kormány elveszi hazánk nevét. Azt mondja, megkérdezésünk…..
zsírgyík 2011.04.13 17:51:03
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
zsírgyík 2011.03.03 19:38:49
@fitball: Sztem is ez az egészben a legnagyobb kérdés!
  Herczog Edit felszólít, és választ vár. A Fideszt kettős beszéddel vádolja. Az angolszász világot a popó terminussal megajándékozó EP-képviselő szerint Orbán Viktor kiengedte a szellemet a palackból, amikor aláírta az azeri-grúz-román gázvezetékről…..
Nem zörög a haraszt ... 05.26 "A hírek szerint az előzetesben ülő Hagyó Miklós már vallomást tett. Hamar több új szereplő is a nyomozók látókörébe kerülhet a fővárosi korrupciós botrányok kapcsán." 06.01 "Demszky nyugdíjba vonul" Mu-ha-ha ... nem…..
zsírgyík 2010.06.01 12:05:35
@Von Siebenbuergen: Ezen akadt meg az én szemem is. Milyen vezető az, aki leveleket küldözget a "beosztottainak", ha azok elcsesztek valamit? Hihetetlen!!!!! A Hagyó meg fogta és olvasatlanul törölte ezeket a szigorú leveleket. A Demszky egy akkora a arc, hogy néha még én is elhiszem, amit mond. Olyan kis ártatlannak, meg tutyi-mutyinak tűnik, hogy az ember szemei elhomályosodnak a könnyektől ahogy úgy tesz mintha nem tudott volna semmiről. A "kis nyugdíjas"- beszarok:D
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..