Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TaR

3 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Apa 2011.02.26 16:09:00
Hamarosan Tattoo Convention, szóval ha szeretnétek valami izgalmas dolgot csináltatni velem kint akkor jelentkezzetek mindenképpen (gabor@zagyvai.com)! Van már néhány jelentkező, de mivel időm is van sok ezért jó volna még néhány scarification-t csinálni kint illetve akár…..
TaR 2011.02.28 20:36:39
@Chuckieblog:

kurva jó ez a videó pedig :D de beszarás milyen elmeháborodott áll neki egy ilyennek ? :D

a szemtetó az nekemis :D
Hogy ilyen remek módon kivarrathassuk, hogy aztán mindenki csak nézzen, és azt gondolja, hogy direkt ilyen! Amúgy a képről jut eszembe, hogy régebben azon agyaltam, hogy mennyire érdekes volna, ha egy elég nagyra tágított (kb. 50-60mm) fülcimpát a tövében elvágnánk, és a lelógó…..
A főcím a régi jó szánalmas pont hu-t idézi, azonban itt nem véletlen jelenésről van szó. Ebben a vágásban sok a sorsszerűség: gazdája épp akkor hívott föl egy tetováló szalont hogy scarification-ről érdeklődjön, amikor két másodperce léptem be, így pont tudtunk…..
testmódosítás Kalózlány 2010.06.15 23:20:00
Cheek piercing, mell piercing, kalózlány, szép fotó!A forrás fecsilaci blogja, de az még betegebb mint ez a blog!:)..
testmódosítás Fület szépítek 2010.06.10 01:20:00
A képet egy szlovák srác küldte, akinek még tavaly csináltam ezt-azt a fülével! Aki tudja, hogy kik voltak azon zenekar tagjai, akik a tükörre vannak ragasztva az vendégem egy baráti kézfogásra!:)..
TaR 2010.06.10 12:29:05
@PassionWolf:

-.- tényleg : ( nembaj majd legközelebb az enyém lesz :D
testmódosítás Genital beading 2010.06.08 22:31:52
Stricigolyó, beültetés, péniszgolyó. Rengeteg neve van, de talán a genital beading a legjobb. Ezen a képen a golyók kb. fél éve vannak bent és tökéletesen legyógyultak!..
testmódosítás Béka körvonal 2010.06.07 00:59:45
Béka sziluett!!!   ..
A múlt héten egy fotós srác, Csákó Gábor keresett fel, és lőtt néhány meseszép fotót arról, amint éppen tetoválom Orsit. Orsi volt olyan kedves és beáldozta az egyik lábát arra, hogy olyan absztrakt mintákkal töltsem meg a lábát amilyeneket rajzolgatni szoktam mindig. Ilyen…..
Néhány hét alatt szépen legyógyult a pecsét amiről már friss állapotban mutattam képet! A hipertrófiás heg megjelenésére még várni kell néhány hetet, később teszek fel képet arról is!   ..
Múlt héten egy olyan feladatot kaptam, amit eddig még soha: egy régi, késsel készített heget kellett letakarnom, átalakítanom nyúzással úgy, hogy az eredeti pentagram forma megmaradjon. Legyógyult heget nyúztam már ki újra, de itt volt néhány olyan vastag heg, hogy kicsit…..
F.T.W felirat, pisztoly, kés, pókháló egy vagány csajon!Forrás: http://sextats.tumblr.com/..
Egy HBO-s forgatócsoport jött hozzánk forgatni a múlt héten. Dokumentumfilmet készítenek a nemzeti radikálisokról, illetve olyan emberekről akik szélsőjobbos elveket vallanak. Szeretnék a filmben az ilyen gondolkodású emberek tetoválásai szokásait is bemutatni, és ezért kellene…..
TaR 2010.05.21 13:06:16
Fordított pentagramma az ánusz körül. Forrás: http://fecskelaszlo.tumblr.com ..
Egy szakítás mindig fájó dolog. Van aki ilyenkor berúg, van aki csak magában búslakodik, és van aki a lelkében átélt fájdalmakat kivetíti a testére is. Így a szakítás emléke a testen is megjelenik, nyomot hagy, és mindig emlékezteti viselőjét az átélt érzésekre, és a…..
A post angol címe nem szobizmus, csak ezt nehezebb lett volna kifejezni másképp. hülyén hangzott volna, hogy mosolyogj, ha van mosolygós piercinged. Bár erre már így is több szót vesztegettem mint amennyit érdemel:)Smiley piercing. A felső ajakfékbe beszúrt kis piercing.…..
TaR 2010.05.18 14:53:02
Ezek a csillagok valaha tetoválásokat rejtettek: három színes csillag volt, akiket teljes egészében kinyúztam. Ennek már vagy 2,5-3 éve (nem jó az időérzékem, és feledékeny is vagyok). A csillagok azóta szépen kifehérdetek és rendesen ki is domborodtak! A továbbra kattintva…..
TaR 2010.05.16 20:32:11
Ezt a tetoválást egy nagyon kedves anyukának csináltam, akit a férje csak cicának szólít. A cicát ábrázoló rajz pedig a kisgyerekei szobáján lógott. Elképzelhető, hogy később még színeket is fogunk tenni a macsek testébe...
TaR 2010.05.15 08:27:10
testmódosítás Bilincs és lakat 2010.05.12 15:24:45
Aki szereti ha egy nőn az egyetlen "ruhadarab" egy bilincs, valamint nem veti meg az extrém női intim piercingeket sem annak tetszeni fognak a következő képek!   ..
TaR 2010.05.13 15:51:22
@~Shadow~:

azok nekem se de viszont széééép képek : P
az első kép az jobb :D
Hatalmas műszempillák, és összevarrott száj!   ..
A sak yant egy thai kifejezés az olyan tetoválásokra, melyek vallási, védelmező céllal kerülnek fel a mélyen hívő buddhistákra. Ezek az egyszerű minták olyan imák, ami tetováló buddhista szerezetesek által készülnek el, védelmet képesek biztosítani a hívőknek. Ezek az…..
testmódosítás Sas 2010.05.04 14:08:00
Update: Voltam olyan tök, és elfelejtettem leírni, hogy a sast Bartók Tomi csinálja aki egy nagyon kedves barátom és az ország egyik legjobb tetkósa.Múlt héten elkészült a mellkasomra kerülő ábra bekarcolt változtata. Ez még nem a teljes kontúr, hanem egy vékonyabb változat,…..
testmódosítás Huncut mosoly 2010.04.28 00:23:05
Huncut mosoly, ésnéhány gyönyörűen kivitelezett testmódosítás. A mellkason kereszt alakú subdermal implantátum, tünde fülek, transdermal szarv implantátumok, és egy csomó szép tetoválás. A lány Dani Danger, a testét alakító művész pedig Steve Haworth. ..
TaR 2010.04.28 06:00:05
A képen látható vágás Gábriel pecsétjét ábrázolja. Az egész minta vékony nyúzással van elkészítve!..
Aki megmondja, hogy ez minek a szimbóluma, az kap egy vállveregetést tőlem!:) A múlt héten csináltam, mostanában nagyon tetszik az ilyen vékony vonalas scarification, remélem a gyógyulás is szép lesz!   ..
Egy régebbi post-ban már bemutattam a Zugló címerem kontúrjait, de most már a kész munkát is megtekinthetitek, amit természetesen Lukács Anita készített! Zugló nekem az a varázslatos hely ahol felnőttem. A ground zero. Itt cseperedtem fel, ide jártam általános iskolába,…..