Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ENDRE

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány döntése alapján a 2014-20-as EU-ciklusban már biztosan megépül az újpalotai villamos, viszont Tarlós István legutóbbi bejelentése alapján sajnos Újpalotától csak a Keleti pályaudvarig. Az utazási igények jelentős része pedig a Nagykörútig, vagy még tovább…..
ENDRE 2015.11.20 22:28:07
@frn: Nem csak a pénzről van szó, a várható utasszámok egyáltalán nem indokolják metró építését Újpalotára.
Furcsán hangzik, igaz? Modellvasúton azonban minden lehetséges, főleg ha figyelembe vesszük a britek, amcsik és ausszik által oly' gyakran használt Rule #1-t, azaz az egyes számú szabályt: ez az én modellvasutam. (A kettes számú szabály nyilván ennek a folytatása: ha bármi gondod…..
Majdnem négy évig szüneteltette egyik legsikeresebb vetélkedőjét az RTL Klub, mert megtehette. Volt helyette más, reality vagy tehetségkutató, esetleg egy másik vetélkedő, nem volt égető szükség rá, mint ahogy most sincs, de ha már van a csatornának egy olyan formátuma, ami…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Az előző posztban bemutattam, melyek voltak azok a bejegyzések, amelyeket a legtöbben olvastátok az elmúlt évben. Most nézzük meg azt a hármat, amelyiket a legkevésbé kedveltetek. Hátha csak elkerülte a figyelmeteket és most tudok egy kis reklámot csapni nekik…..
Nem Tarlós István, hanem maga Isten vonta ki a forgalomból és ragadott magához 43 metrószerelvényt az „Elragadtatás napján”. A BKV ellenőrök nincsenek elragadtatva, sajnos. Harold Camping amerikai próféta, és összehajtható kerékpár gyáros jóslata Magyarországon is…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
A legjobban a felháborodott olvasói leveleket szeretjük. Mint amilyet épp most hozott a postás. Íme: Rohadt dühös vagyok. Ha egyszer a weblapra masszás van kiírva, akkor mit keres ott egy kibaszott örömtanya? Válogatni kelljen a csajok között hogy ez kurva az meg…..
Belsőség Miért vannak dugók? 2010.09.09 08:14:03
Mindenki elmerengett már egy dugóban, hogy most valaki engem egy íróasztal mellől szívat, direkt mostanra ütemezték az összes felújítást, netán a lámpákat programozták rosszul. De tényleg: miért?! Vélemények az azonos című írásunkról...
ENDRE 2010.09.10 14:38:14
@Robi, a hód: Persze lehet keresni olyan eseteket, amikor olcsóbb az autózás. Pl. öten üljünk egy autóba és ne fizessünk parkolódíjat, csakhogy nem ez a jellemző, főleg nem a belvárosban, ahol leginkább él a probléma. Így semmit nem ér az összehasonlításod.
ENDRE 2010.09.10 14:46:59
@Robi, a hód: Persze, nyilván van olyan eset, amikor van értelme autóval járni. Főleg ilyen kritikán aluli közösségi közlekedés esetén.
Az nem biztos, hogy csak a pénztárca dönt. Bevállalhatja az ember a picit drágábbat is, ha az pl gyorsabb.
f1 Massa nem látja a rajtrácsot 2010.09.10 09:52:00
Belgiumban szabálytalanul rajtolt a brazil, de csak a nézőknek tűnt föl, a FIA-nak nem, így megúszta. Monzában elárulta, mi volt a gond. "Én ülök legmélyebben a kocsiban, ha picit magasabban lennék, könnyebb lenne, de így nem igazán látom a vonalakat. Kicsit túlmentem,…..
ENDRE 2010.09.10 13:28:32
A balesetet szenvedett biciklis, ha bizonyíthatóan vétlen az ütközésben, vagyoni és nem vagyoni kártérítésre jogosult. A kerékpáros jogi ügyekre specializálódott ügyvéd, Nagy Péter szerint a biztosítók újabban akár milliós összegeket is hajlanók fizetni, hogy elkerüljék a…..
  "Párizs áll az általános "városmárka" lista élén, amelyet Sydney, London, Róma és New York követ. Budapest a 38. helyet foglalja el a városok rangsorában. A legkedvezőbben a lengyelek ítélték meg fővárosunkat, náluk a 13. helyen állunk." Ismét egy…..
ENDRE 2009.06.26 14:20:08
@Lesley: A szotyizás nem szemetelés??? Hát, mi a franc?