Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Djokofun

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor kicsit el van keseredve a szerdai bukó miatt, de ma próbál javítani. Mivel elhatározta, hogy minden meccsre fogad, így megint szegény Nadal ellen kellett tenni, mert hát az 1,01-es odds nem annyira kecsegtető, úgyhogy inkább legyen Marat-verő Lapentti, mert ha mégis nyer, bankot…..
Hát ha ez tényleg így működik, akkor megérte ütőt cserélni. :)Brilliáns alakítás. ..
Djokofun 2009.04.15 14:14:01
Talán a legfontosabb, hogy szemben a két amerikai 1000-es tornával, itt mindössze 56-an indulhatnak. Az pusztán véletlen, hogy a cut off is pont 56 (Eduardo Schwank), hiszen akadnak selejtezősök is, meg szabadkártyások. Pont annyian, ahányan távol maradók az első 56-ból. És akkor…..
Tegnap, amikor Rogerékről elmélkedtünk, az volt az egyik vezérmotívum, hogy mennyi minden változott körülöttük az elmúlt egy/fél évben. Mennyire mások, mint egy esztendeje voltak. Vagy akár csak fél.Nem kell olyan iszonyatosan nagy fantázia ahhoz, hogy ezt róluk is elmondjuk.Djoko…..
Djokofun 2009.03.20 20:01:40
@viktor78:
Én megvagyok Rodickkal ha nem Djokoval játszik,mert ha Djoko rossz fogado formában van akkor nem tud mit tenni a 30 db-os ászokkal ez valo igaz,mondjuk azzal nem csak ő nem tud mit kezdeni.
Az meg hogy a mama hogy viselkedik tényleg nem az ő boltja.És nem értem miért baj az ha egy jo labdamenet után mellbevágja magát,mindenki megtehetné nem csak ő,Djoko igy vezeti le a feszültséget és kész.És azt sem értem hogy miért baj az hogy ő megmaradt a későn érő fiutipusnál,bohóckodik,kicsit rapszodikus még,humorizál,és örjöng ha valami jo történik vele vagy ha valami rossz,nem ugy mint mondjuk Nadal aki már nagyon régen felvette a felnőtt férfi pózt.És nehogy azt higgyétek hogy nem szeretem őt mert igen,de bocsássátok meg hogy kinyilik a bicska a zsebemben,ha bántják a kis favoritomat.És valóban szerintem is elsősorban a teniszével kellene törődni és nem magánügyeivel.