Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kékdroid

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már évek óta majd' minden nap munkagödröket kerülgetek, és ez sajnos nem költői túlzás. Mivel úgy tűnik, ez nem múlik el holnapra, jelen "külföldi szemmel" tematikájú bejegyzésemhez építkezések környezetében készült villamosos képeket válogattam Ab van Donselaar képei…..
Kékdroid 2013.09.09 13:06:10
@Ló Elemér: vaslemez, közművezeték stimmt. Közmű alatt ott gőzvezetékeket kellett érteni, a kelenföldi erőmű felől érkeztek, több fogyasztó felé. A rendszerváltáskor a gőzt igénylő üzemek megszűntek, így nem kellett se vezeték, se vaslemez. Utóbbi éppen egy esetleges csőtörés esetén volt hivatott védeni a vasúti infrastruktúrát és persze a szállítmányt.
Éjjel borzalmasan feltámadt a szél, és ugyanolyan erős maradt, míg le nem jöttünk Írott-kőről. Pont napkelet előtt ébredtünk, de sajnos most jóval párásabb volt az idő, mint tegnap. Mivel most nem állítottunk sátrat, reggel hamar összepakoltunk, és a hidegre való tekintettel…..
  Továbbra is kutyus-lázban égek. Ha csak kiejti valaki a száján a „kutyus” szót, fölkapom a szőnyegről valamelyik plüss vagy műanyag kutyámat, meglengetem, és a jobb felismerhetőség kedvéért hozzáteszem, hogy „vuv-vuv”. Sőt, néha nem is kell, hogy…..
    Réges-régen, amikor én még gondolat sem voltam, a szüleim futottak és túráztak. Hét közben otthon, az aszfalton szaladoztak, meg a Margit-szigeten, hétvégén pedig rohantak az erdőbe valamilyen teljesítménytúrára. Nyáron elutaztak valahová, ahol nagy…..
Kékdroid 2009.03.20 18:53:36