Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktor78

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így jár, aki ilyen sok tornát nyer. Statisztikailag nagyobb a valószínűsége, hogy belefut néhány bizarr díjátadóba. Egyszer egy 13 GS-győztes zokog a vállán, máskor meg Nole röhögteti a közönséget azzal, hogy kifigurázza őt. Amúgy meg ilyen egy igazi olaszos díjátadó,…..
Miután gúnyolódást véltem felfedezni délután egyfelől a bloggertárs és másfelől néhány kommentező hangjából, szeretném jelezni, hogy Marat eltalálása két labdán múlott, tie break 5/4-nél adogatott ugyanis. Továbbá, hogy Murray-t eltaláltam. Ennyi volna tisztelt…..
Madridban mindig próbálnak kitűnni. Tudjátok, ez az a torna, ahol a fiúknak gyönyörű modellányok, a lányoknak helyes modellfiúk szedték a labdát, Nole egyszer majdnem meg is ölte véletlenül az egyiket. Arról nincs információm, hogy ez marad-e idén is, most hogy tavasszal lesz a…..
viktor78 2009.04.23 07:47:53
www.youtube.com/watch?v=RYgRVWukWVM
Verdasco is milyen fejet vágott amikor látta h Nole eltalálta a lányt??!!
de a lány nagyon vigyorgott amikor Nole megölelgette...
A vasárnap nem csak Rafának volt emlékezetes, hanem a blog számára is nagy pillanat volt. Január elejétől írjuk napi rendszerességgel a Salakblogot, és sosem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar eljutunk idáig. De tegnap estére elértük a félmillió…..
Őszintén szólva nem sokat láttam belőle. Mondhatni alig. Döntő szett 2/1-től, úgyhogy sok izgalom már nem akadt. Djokóról nem akarok semmit mondani, fáradt volt már, pontatlan. Egy apró pici gondolat Rafáról: salakon utoljára tavaly a Garroson láthattuk, amikor tönkreverte…..
Salakblog - Minden, ami tenisz 14/5 2009.04.19 19:09:00
Egy kis kiegészítés számok formájában, elég sokatmondó, nem nagyon kell magyarázni. Legtöbb Masters Series tornagyőzelem17 Andre Agassi 14 Roger Federer14 Rafael Nadal11 Pete Sampras8 Thomas Muster7 Michael Chang5 Boris Becker5 Gustavo Kuerten5 Jim Courier5 Marat Safin5 Marcelo…..
Szokatlan nap ez a mai. Úgy döntöttem, rámegyek a papírformára. Bár ezzel gyakorlatilag aláírtam, hogy mínuszban zárom a tornát. Rafa 1,16, Nole 1,30, kötésben ketten együtt 1,46. Megraktam ezt is, hogy legalább egy kis izgalom legyen. 88 centért harcoskodom ma, nem tűnik egy…..
viktor78 2009.04.18 20:35:04
@fuzzy_dunlop:
nekem igazából csak az első szettel volt bajom,azt mondtam magamban hogy ez nem lehet egy elődöntő színvonala..a 3.szett egészen jó volt.
Nolén múlott szerintem az egész ha a 2.szettben nem kap észbe akkor simán elverte volna Wawrinka.
viktor78 2009.04.18 21:30:52
@fuzzy_dunlop:
oké!
abban igazad van h ezen versenyen nem igazán láthattunk talán olyan meccset ami az első perctől az utolsóig izgalmas lett volna.(voltak meccsek ahol 20perc-30percig volt jó tenisz.)de ez meg azért lehetett mert vagy az elejét "aludta" el valaki vagy nagyon rosszul játszott az egyik,még szokni kell a salakot mindenkinek.
Miután a lassan a komplett teniszvilág jelentkezett a szerintemrogernekedzőrevanszükségeéséntudnéknekisegíteni versenyre (incl: McEnroe, excl:Cahill) Federer némiképp meglepő döntést hozott. Meglepőt, de korántsem biztos, hogy rosszat. Edző továbbra sincsen, viszont a salakszezonra…..
Hát Wawrinka tényleg megsértődött ezen az elmaradt esküvői meghívón, el is verte Rogert. Szegény Stant az elmúlt négy napban csak a lagzi részleteiről kérdezték, most legalább okot szolgáltatott, hogy másról is beszélhessen.Ha azt nézzük, hogy Roger el sem indult volna Monte…..
Ettől a héttől ki van adva a salakos házi feladat a Nagy Négyesnek, kőkeményen meg kell védeni a pontokat. Persze eddig is meg kellett, és ezután is meg kell, ez a salakszezon azonban nagyon átírhat mindent. Mint ahogy azt már Gábor is megírta korábban, elsősorban Mári…..
Szóval a tegnapi napot gyalázatos 13 centes bukóval zártam (volna). Illetve már tényleg nem tudom, hogy volna vagy nem volna, de úgy döntöttem, hogy a továbbiakban nem volna:) Szóval Radek elvitte még az este a hasznomat. Az kellett volna még, hogy Ljubó is kikapjon, mert akkor az…..
Talán a legfontosabb, hogy szemben a két amerikai 1000-es tornával, itt mindössze 56-an indulhatnak. Az pusztán véletlen, hogy a cut off is pont 56 (Eduardo Schwank), hiszen akadnak selejtezősök is, meg szabadkártyások. Pont annyian, ahányan távol maradók az első 56-ból. És akkor…..
Roger végül mégis elfogadta a szabadkártyát Monte Carlóba, így jövő héten ott lesz Monacóban. Máris érdekesebb lesz így a verseny, hiszen Roddick kivételével a teljes Top 10 elindul hétfőn az első nagy salakos tornán. Kíváncsi vagyok, mi vitte rá Rogert a döntésre, de…..
A fenti címet nem én találtam ki, egy amerikai tenisz blogon olvastam, megtetszett, kölcsönvettem. Jobb címet úgysem tudok, ha 400 évig élek, akkor se. Mindenesetre tényleg gondban vannak, hiszen a hivatalos amerikai salakpályás bajnokságon rögtön az első körben kiesett Blake és…..
Andy simán, kettőben megverte Nolét és ezzel a harmadik Masters 1000-es tornáját nyerte tavaly nyár óta. Cincinatti, Madrid és most Miami, plusz még az Indian Wellsi döntő. Meg egy US Open finálé. És tornagyőzelem Szentpétervárott, Rotterdamban valamint Dubaiban. Lehet szeretni,…..
viktor78 2009.04.06 11:10:54
@teniszfan:
nekem az volt a szimpatikus most Noléban h amikor megnyerte az elődöntőt,akkor nem csinált nagy örömködést,nem verte a mellét csak örült szép ahogy illik,az h Tsonga meccs végén vetközött..belefért.és a tegnapi döntő elvesztését nagyon korrektül reagálta le.és a díj átadón is mind a ketten nagyon szépen beszéltek.a meccs a végén a hálónál is beszéltek pár mondatot.
szerintem a döntőt nagyon szépen zárta le a két fiú.
viktor78 2009.04.06 19:42:25
@sylar_88:
bizony!!!!!ma megjelent indulási sorrend:
1 Nadal, Rafael (ESP)3 Djokovic, Novak (SRB)
4 Murray, Andy (GBR)5 Davydenko, Nikolay (RUS)6 del Potro, Juan Martin (ARG)8 Simon, Gilles (FRA)9 Gael Monfils (FRA)10 Verdasco, Fernando (ESP)12 Ferrer, David (ESP)14 Nalbandian, David (ARG)

nem lesz elvileg Federer,Roddick Tsonga.
én szeretem a salakos idényt!

Tekintve, hogy a majd két hete megfogalmazott gondolataimból nem sok minden vált valóra, és a torna során sem jártam nagyobb sikerrel, őszintén szólva elég kevés jogalapot érzek, hogy itt nagyon jósolgassak, latolgassak. Úgy rémlik, talán annyit sikerült eltalálnom, hogy a Nole -…..
Bár a cím nem igaz, meg szerettem volna tenni egy kérdőjelet is, csak ez egy idézet volna, egy Doors szám címe, viszont ha kirakom a kérdőjelet, akkor már nem idézet, és az is-t meg a this-t is meg illett volna fordítani.Én pedig idézni akartam, nem tudom miért.Holott nem is hiszem,…..
viktor78 2009.04.04 20:03:26
szerintem azt senki sem vonja kétségbe h Federer mekkora játékos!nem arról van szó h 2004 és 2008augusztusáig mit tett le az asztalra,mert az fantasztikus dolog ezt senki nem akarja és tudja kétségbe vonni!
DE!Zoltánnak is igazat tudok adni:
@zoltán34: "ne hogy már Nole legyen a hibás azért mert megverte a rosszul játszó Federert!"
most Nolénak ahhoz semmi köze nem volt h Federer nagyon rosszul játszott.ha bárki nem is de nagyon sokan megverték volna a tegnapi Federert!Djokovic "csak" az ellenfele volt és győzött,ezért Őt nem hiszem h bántani kellene!
viktor78 2009.04.04 20:23:11
@noriega77:
McEnroe felajánlotta segítségét Federernek, hogy visszatérjen a legjobb játékához.

ez mit jelent?a régi játékához...
ha valaki azt el tudná érni Federerrel h ne "féljen" Nadaltól és most Möritől is akkor sok mindent elérne újra.mert a játéka megvan,neki már nem kell megtanítani az adogatásokat a röptéket a fonákokat...

tényleg örülnék ha Federer úgymond visszatérne
viktor78 2009.04.05 08:58:22
@noriega77:
nem Téged akartalak egyáltalán bántani vagy beléd kötni.csak tényleg mit takart az h a legjobb formájához..
ha McEnroe magabiztossá tudja valahogy "tenni" akkor hajrá!!legalább legyen meg neki az a 14. és 15. vagy ha tud neki olyat mondani mutatni amitől magára talál F. akkor az nagyon jó lesz
várjuk a fejleményeket!
Akármit is gondolunk róla, Andy Murray nagyon keni a teniszt az utóbbi 8 hónapban. Az elmúlt 5 mestertornán 4-szer jutott döntőbe, idei harmadik tornagyőzelméért küzd vasárnap, és ez azért eredményességre vall. Kicsi Delpo állítása szerint az éjjel túl sokat filózott a…..