Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamás567

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egy egyszerű mutatvány, picikét megkavarodott idénre minden, azzal, hogy máskor vannak a tornák, mint voltak egy esztendeje. Jelen pillanatban például mindenkinek két római 1000-es verseny szerepel a pontjai között, míg a monte carlóit csak az 500-asok közé tudták besuvasztani.…..
Rövid leszek. (Rövid leszek.)Rafa tegnap Murray (Gonza) ellen zsinórban a 26. (28. salakos) meccsét nyerte Monte Carlóban (Rómában), és zsinórban ötödször (pályafutása során negyedszer) nyerhet, ami ugye még soha senkinek nem sikerült.Kikapni mindössze egyszer kapott ki itt,…..
tamás567 2009.05.03 19:50:47
@Turambar:
van NADAL...aztán Nole SALAKON.
ha Nole nagyon messze van Nadaltól akkor hol vannak a többiek???
tamás567 2009.05.03 20:07:29
@Turambar:
én hol írtam azt h Nole le fogja győzni Nadalt?!szerintem sehol.
és az hogy mi lett volna HA..ha nem Federer ágán van HA ...a sportban nincs HA és mi lett volna ha.most Federer legyőzhető és akkor le is kell győzni!
Nole játszott kettő döntőt Nadallal salakon,ezen nincs mit magyarázni.
és soha ne mondja senki azt h soha!
So Spaniard, we shall go to Rome together, and have bloody adventures. Lássuk, mi vár ránk Rómában, hiszen sorsoltak. A legfontosabb, és az utóbbi hónapok alapján egyben a lehető leglényegtelenebb információ, hogy Rafa ágára került Murray, Roger ágára Djoko. Mert igazából…..
Akinek egy monte carlói mestertornán két meccs között erre is van ideje, az rossz ember nem lehet. Tudjuk, hogy mi hivatalból nem szerethetjük túl a teniszezőket, de vállaljuk: Nolét nagyon kedveljük.Thriller. 2.30-tól válik igazán látványossá. ..
Salakblog - Minden, ami tenisz 14/5 2009.04.19 19:09:00
Egy kis kiegészítés számok formájában, elég sokatmondó, nem nagyon kell magyarázni. Legtöbb Masters Series tornagyőzelem17 Andre Agassi 14 Roger Federer14 Rafael Nadal11 Pete Sampras8 Thomas Muster7 Michael Chang5 Boris Becker5 Gustavo Kuerten5 Jim Courier5 Marat Safin5 Marcelo…..
Rövid leszek. Rafa tegnap Murray ellen zsinórban a 26. meccsét nyerte Monte Carlóban, és zsinórban ötödször nyerhet, ami ugye még soha senkinek nem sikerült. Játszmát utoljára a 2006-os döntőben veszített Roger ellen. Kikapni pedig mindössze egyszer kapott ki itt, még az első…..
Szokatlan nap ez a mai. Úgy döntöttem, rámegyek a papírformára. Bár ezzel gyakorlatilag aláírtam, hogy mínuszban zárom a tornát. Rafa 1,16, Nole 1,30, kötésben ketten együtt 1,46. Megraktam ezt is, hogy legalább egy kis izgalom legyen. 88 centért harcoskodom ma, nem tűnik egy…..
Érdekes, hogy a Djoko-Verda párharcban a szerbet tartják esélytelenebbnek a bukmékerek, talán mert tegnap három szettre volt szüksége, és később is fejezte be a meccsét. De mi tudjuk, hogy ez csak az eső miatt volt, így Gábor szerint bármennyire is jó salakon Verda, Nole fog nyerni…..
Amíg Roger nászajándékokat bontogat Mirkával, a többiek máris túl vannak az első salakos 1000-es torna bemelegítő buliján. Monte Carlóban amúgy is elég jól el lehet tölteni az iccakát, Albert monacói herceggel a Grimaldi Forumban mulatni viszont keveseknek adatik meg a…..
Nolénak egyelőre maradt még egy pici kis előnye Murray-vel szemben, de igen könnyedén elveszítheti a harmadik helyét a salakpályás szezonban. És ehhez még az sem kell, hogy ő maga gyengébben játsszon mint tavaly, elég ha a skót jobban. A gondolatnak persze van egy tükörképe is:…..
Ne sajnálják Rogert, mi sem sajnáljuk. Épp elég ideje járt már előttünk jóval, majd most kiderül, mire viszi, ha gondok vannak az önbizalmával. Andy Roddick, tavaly a queens-i torna elött..
Andy simán, kettőben megverte Nolét és ezzel a harmadik Masters 1000-es tornáját nyerte tavaly nyár óta. Cincinatti, Madrid és most Miami, plusz még az Indian Wellsi döntő. Meg egy US Open finálé. És tornagyőzelem Szentpétervárott, Rotterdamban valamint Dubaiban. Lehet szeretni,…..
Akármit is gondolunk róla, Andy Murray nagyon keni a teniszt az utóbbi 8 hónapban. Az elmúlt 5 mestertornán 4-szer jutott döntőbe, idei harmadik tornagyőzelméért küzd vasárnap, és ez azért eredményességre vall. Kicsi Delpo állítása szerint az éjjel túl sokat filózott a…..
tamás567 2009.04.04 13:37:43
@sylar_88:
Federer Monte Carloban sok pontot fog bukni,Nole is sokat bukhat ha rosszul játszik,viszont ha menni fog neki akkor nem lesz baj,Möri meg azt mondta h szereti a salakot,majd meglátjuk.aztán h Potro,Tsonga Simon és a többiek mit fognak alakítani salakon az kiderül.
Bár a cím nem igaz, meg szerettem volna tenni egy kérdőjelet is, csak ez egy idézet volna, egy Doors szám címe, viszont ha kirakom a kérdőjelet, akkor már nem idézet, és az is-t meg a this-t is meg illett volna fordítani.Én pedig idézni akartam, nem tudom miért.Holott nem is hiszem,…..
tamás567 2009.04.04 12:58:00
@caralho voador:
igen a top4 idén legyőzte.
Nadal,Möri,Nole,és Roddick is majdnem legyőzte-az a meccs labda nem volt semmi-
és pont Gábor írta tegnap az elődöntő-előben hogy ez a meccs Djokovicnak is forduló pont lehet és az most talán nem is fontos h Federer rosszul játszott hanem az h legyőzte.
emlékezzünk h tavaly amikor nem ment Federernek akkor mindenki úgy állt ki ellene h ez a Federer legyőzhető..nem azt mondom h Federer ezentúl mindig ilyen rosszul fog játszani de látták h Nole is megverte és Federer is tud nagyon rosszul játszani és az ütő affér...biztos h mindenkit meglepett
Azok után, hogy az elmúlt napokban sejtéseim találati pontossága a nullához konvergál, továbbá, hogy tegnap amikor megfestettük a Kicsi Szent Válogatott Szenvedéseit, kaptunk a kommentekben rendesen, elég nehéz dolgom lesz. :)Már csak azért is mert összességében fogalmam sincs mi…..
Hát ezért megérte fennmaradni, nagyon nagy meccs volt. Gratula mindkettőjüknek, hiszen Rafa bűnrosszul játszva is majdnem megnyerte a mérkőzést, az első három meccslabdánál pedig megmutatta, mekkora versenyző (a döntő szettben alig ment be első szervája, a három meccslabdánál…..
Csak azért mert volt aki már tegnap nagyon reklamálta. De sajnos a mai negyeddöntők csak ma lesznek mai negyeddöntők, míg a tegnapi negyeddöntők tegnap voltak negyeddöntők. Ez a mai negyeddöntők sajátja.S mivel a hardcore fanok egyre nagyobb számban látogatják a blogunkat, hála…..
tamás567 2009.04.02 19:39:59
ahogy látom Nadal nem kérdés..elődöntős
@noriega77:
Murray-Verdasco:
a FEJ..ez lesz a legfontosabb ma
Verdasco nagyon pontosan tud játszani,erősen és feje is van hozzá.Murray ha passzív lesz akkor mehet haza és ha idegbeteg lesz.Verdascot nem becsüli le azért oda fogja tenni magát.
kíváncsi leszek és várom is a meccset.hajrá Verdasco és Nadal

hát igen ma nagy forgalom volt napközben is a blogon...vannak teniszezők akikről lehet vitázni!biztos h holnap is lesz miről/kiről beszélni
Jó gyerek ez a Nole, tényleg bírjuk, de azért engem az anyukám annak idején furkósbottal kergetett volna körbe a lakótelepen egy ilyen fotóért.Igaz, nem is vittem semmire.  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/bordin/nole/feed", "width":"400", "height":"400",…..
tamás567 2009.04.02 15:29:18
@Ladyashley:

teljesen igazad van abba h nagyon rossz nézni amikor "meghal".én vártam azt h mikor mondja azt h feladja.tegnap becsültem benne h legyőzte magát.de nem szép látvány egy ilyen kínlódásos meccs.de ha tényleg nem színészkedett...
én nem tudom mi volt itt régebben ki kit szeretett én sok teniszezőt szeretek vagyis szeretem a játékát.

A világ legrövidebb könyvei sorozatban létezik egy kötet, Arcmimika az amerikai színjátszásban a címe, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger jegyzi.Novak Djokovic szerintem nem olvasta.Vagy nevesebb színészektől tanult.Mondjuk ahonnan ő jött, ott arra felé azért akadnak. Az is…..
Mármint a férfi negyeddöntők elé.Mármint a mai férfi negyeddöntők elé.Merthogy a Serena - Li, meg a Venus - Benesova elé nem nagyon tudnék mit írni. És ha tudnék is, akarni semmiképpen sem akarok.Szóval Nole - Tsonga és Rod - Rog.Ugyanazon a tornán.Ugyanabban a…..
Andy Murray nyilatkozott egy brit lapnak, és arról beszél, hogy amennyiben éves szinten ilyen százalékban hozza az adogatásait (87%) és ilyen százalékban brékel (39%), akkor az év végére ő lesz a világelső. Beszél továbbá arról is, hogy úgy érzi, Federer, Nadal és Djokovic…..