Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netsike

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
netsike 2009.10.09 18:24:12
@Takács Árpád: 3dsmax, nem poser. A mozgások meg egyszerű bip fájlok amit bárki letölthet és elérhet, de nem is mondtam hogy azokat én csináltam. Nem úgy töltöttem fel, hogy én egy mester vagyok, és nem a látványra törekedtem, hanem az egész csak pojén. A renderelésen kívül a legtöbb időt az vette el, hogy kiszedjem a textúrákat. Amúgy nem vagyok ráérős.
netsike 2009.10.09 19:18:03
@Takács Árpád: Igen, lány vagyok. :D Nem baj hogy írtad, nem sértődtem meg, csak viccnek szántam az egészet. :D Egyébként meg nem ilyeneket csinálok. :)
netsike 2009.10.11 00:23:44
@N1K0: Pf, fogalmam sincs már...Ráadásul nem volt az olyan egyszerű kiszedni, külön program kellett hozzá, mert olyan kiterjesztésben van, hogy normál képkezelő nem tudja megnyitni. De ha valakit érdekel, megmutathatom a titkos Stella textúrákat. :D
Egyrészt köszönöm nektek a Goldenblog nevezéseket (erről bővebben írtam itt) valamint hiánypótló bejegyzés jön, ugyanis Chikánóék köszönik nagyon pozitív kommentárjaitokat a pályázatra készült Terminátoros videóhoz (amely végén én is röviden megszólalok). A zsűri…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
netsike 2009.04.15 21:16:32
@~Melcsy: Ó, tesóm (lány) leszakadt az idő folyamán. Legutoljára a tomb raidert próbálta ki, köbö 8 éve. Miután egy egyenes folyosó végére se tudott eljutni, és az összes falat lecsókolta, feladta. :D
netsike 2009.04.15 22:27:09
@algi: Azért annyira nem vagyok öreg, évekkel a megjelenés után születtem meg. :D Én speciel azért hoztam fel példának, mert ez volt nekünk és gyerekkorom meghatározó emléke a színes csíkok, a kazetták, a kék képernyő és az angol játékok, amikből akkor semmit se értettem. :D
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
netsike 2009.03.20 17:28:02
freddyD figyelmébe ajánlom a Toon Car Racing nevű játékot, ami hihetetlenül hasonlít a Pet Racer-re. Nézzétek:

Toon Car Racing:
www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=534188&img=3&popup=1#screen_3

Pet Racer:
www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=545928&img=4&popup=1#screen_4

Plusz videó:
www.youtube.com/watch?v=bbeJCRCEvtU

A hangok, autók, a felszedhető támadások, a képernyő elrendezése, minden. Egyébként a Toon Car-t mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon szórakoztató, bár fogalmam sincs hogy most hol lehet megszerezni. :)