Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strutter

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sors furcsa fintora talán, hogy éppen ma, mikor azokra emlékezünk, akik nincsenek már velünk, hogy éppen ma, mikor elég rossz egy kicsit a gyertyalángba mélázva a múltba nézni, éppen ma, pár perccel ezelőtt kaptam a hírt, hogy eggyel többen vannak ők, akik legalább ilyenkor…..
Strutter 2010.11.02 14:38:17
@Spanish Vax:

No ugyan nem Pontiac Fiero volt (tudom hogy nem orulne ha annak nezik az X/1 Bertone-t) de az teny hogy mikor az ember ilyen kijelenteseket tesz akkor azert nem gondolja hogy egyszer valoban ez fogja a vesztet okozni.

Sajnalom mert en is ismertem, evekig egyutt dolgoztunk es en is autobuzi vagyok mellesleg, ezen a teren is sokat diskuraltunk. Vezetni is jol tudott ugyhogy feltetelezem hogy nem rajta mulott a dolog, ha ilyen komoly baleset tortent akkor ott tenyleg nem volt mit tenni.

Egyebirant 50% az auto es 50% a szerencse, lattam mar olyat aki kispolskival is tulelt nagy csatt-ot es olyat is aki lexus terepjaroban halt meg (igaz nem hasonlo esetrol van szo) szoval azert a szerencse mindig 50% viszont valoszinuleg itt nem volt masik 50% mert a kis X/1-es mar ujkoraban sem volt egy massziv darab egy 25-30 eves vas meg azert mar nem is olyan strapabiro mint ujkoraban akarki akarmit mond.

Nyugodjon bekeben, nagyon sajnalom es reszvetem a csaladjanak! KItartast kivanok nekik!
Heló! Átértünk Austinból San Antonioba. Ott kellett hagynunk a medencés - amerikai filmes - motel thrilleres - nagyon kényelmes motelünket egy másik hasonlóért. Útközben megálltunk kajálni egy igazi mexikói étteremben, mertugye texasban elég erős hatása van a közép amerikai…..