Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink motorkerékpársportja a kifogásokról szól. Nincs pótmotor, béna a szerelő, nem tapad a gumi, rossz a beállítás vagy haragszik a gyár: a tehetség másodlagossá vált – babérkoszorú helyett kétes nemi identitást tükröző táskákkal és napszemüvegeben tündöklik az…..
Az Egyesült Államokban székelő National Highway Transport Safety Administration (NHTSA – Nemzeti Közúti Közlekedés-biztonsági Hivatal) újabb visszahívási kampányt jelentett be, amely a BMW R1200RT túramotort érinti - a 2007 és 2009 között gyártott gépek gazdáit küldik a…..
A beépített napszemüveget ritkán használomKét dologért vettem meg négy éve. Az egyik, hogy a C2 állítólag csendes; mondták emberek is, meg maga a Schuberth deklarál a honlapján 86,5 decibel szélzajt 100-as tempónál, szélvédő nélküli motoron, ami nagyon jó. A másik selling…..
A Bimota elhivatott műhely: évtizedek óta küzdenek a csőd fenyegető veszélyével, mégis majd' minden évben bemutatnak egy újabb motort. Szinte mindig más cégek gépeit teszik még tökéletesebbé. Hitvallásuk, hogy minden gyári motornál van jobb – ezt mindig sikerült…..
Egyszer csak beszoptam én is. Világ életemben fostam, hogy egyszer majd félretankolok, ezért nem is hagyom pl., hogy benzinkutas tankoljon az autómba, a tesztautóba, a motoromba, a tesztmotorba – bármibe. Minden tankolásnál végigmantrázom, hogy benzin, dízel, megnézem a feliratot…..
Egyre többen mondogatják: a motorversenyzés haldoklik. A negatív véleményeket csak erősíti a FIM hétvégi bejelentése, hogy a Honda lesz a 2010-ben induló Moto2 kupa kizárólagos motorbeszállítója. A versenynek vége, vagy csak most kezdődik? A feltételek így kiegyenlítődnek, a…..
A Guzzi lendületbe jött: a pompás retro-Griso után itt a V7 Classic öregített változata, a V7 Café Classic. Amint a neve is mutatja, a café racer hagyományok előtt tiszteleg: a technika nem változott, a motor hangulata azonban sokkal sportosabb - ezt mutatja a modell új reklámvideója.…..
Fotó: Szécsi IstvánPótmotort nem kap, de talán a lelkének kedvez: a Glamour magazin Woman of the Year tegnapi gálaestjén Talmácsi Gábort választották meg a legjobbnak. Természetesen nem a nők között indult, az év modellje, divattervezője, sportolónője, énekesnője és…..
Totalbike hírek Speciális Griso 2009.03.20 13:55:00
Megszelídítették az agresszív formájú Grisót, itt a Moto Guzzi legújabb retró-gyöngyszeme. A 90 fokos, keresztbe fordított V-motor szerelmesei már rég vártak a 8V Special Edition-re: színe, barna bőr nyerge, küllős kerekei a régi sportmodelleket idézik. A króm hivalkodása…..