Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daisy Moon

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Szubjektív publicisztika 2009.10.05 11:40:00
A dark-gothic kultúra lehetséges jövőképei MagyarországonValamiért tendencia az ebben az országban, hogy hirtelen begyűrűdzik egy szubkultúra, pár évig irdatlan erejű, és közönségű tarolást végez, majd aztán amilyen gyorsan be is jött, olyan gyorsan el is tűnik. Maximum…..
Daisy Moon 2009.10.06 19:02:01
@Ysengrin: "tényleg igényes programokat ajánlanál az olvasóidnak és tényleg dark-gothic programokat ajánlanál a mansonkoppintott zenekarok helyett"

Mivel jómagam a Wet Lips és a Dr. Melancholia zenekaroknak tagja vagyok, és mivel ennek a 2 bandának a koncerjeit mindig megemlíti Hoze, ezt a kis "aranyköpésedet" magamra veszem. Csak azt akarm megkérdezni, h mégis h a francba gondoltad ezt, h így lealacsonyítasz minket? A Dr. Melancholiára hajdanán még igaz is lett volna ez, de már ez a banda is túl lépett ezen. A Wet Lips meg soha a büdös életben nem merített Marilyn Mansontól, és úgy eleve nem lehet koppintásnak nevezni. De hát te ezt biztos jobban tudod... Komolyan, kicsit visszavehetnél az arcodból, mert nem kissé vagy unalmas. Azt hiszed, h rajtatok kívül mindenki szarfaszú, aki zenél, csak éppen azt nem veszed észre, h egy kibaszottul korlátolt vagy.

Puszi
Cool List Hungary 48. Senior Hal 2008.12.01 12:00:00
Ki az, aki nemcsak egy jó kis rockbandában frontemberkedik, de a legkúlabb tévéműsorban is őrülten jól csinálja a show-t? Hát persze, hogy Senior Hal!..