Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferrrrituszin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna,…..
Ferrrrituszin 2009.08.30 16:35:20
@cegez: A flirt(delfin)nekemis a kedvenc vonatom vagy N P V (nagy piros villamos ami találó hisz amíg az ALSTROM metró nem szálíthat utast a leghosszab egylégterű jármű Magyarországon)kár hogy csak 60 szerelvény lesz de örülök ennekis.
Úgy hozta az élet, hogy szükségem lenne egy könyvelőre, aki segíti a munkámat. Kevés papírmunkát szeretnék rábízni, “evás” dolgaimat kellene, hogy intézze. Ha ismersz valakit, vagy te magad vagy könyvelő, akkor keress meg légyszi a blog címén (bkvfigyelo@gmail.com),…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
Ferrrrituszin 2009.08.24 17:07:39
@PaXiB: Például nincs WC a buszon szúkebb kisseb a befogadőképessége de próbáld ki kb egyóra idótartamra a kettőt és rájösz....
Olvasónk bátor ellenőrökkel találkozott a 28-as villamoson. A karszalagot viselő férfi vasággyal együtt lehetett körülbelül 40 kiló, nem kísérte sem biztonsági őr, sem rendőr, csak két kolléganője. A jegy nélkül utazókat próbálta meg leszállítani, még a villamos…..
Ferrrrituszin 2009.08.03 18:20:30
@Jurtás: Hol kapok ilyet?Kel pár flakon...