Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonPappura

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akárhogy csűrjük-csavarjuk, technikai vívmányaink nagy része hadi fejlesztésként, háborús ösztönzésként keletkezett. Állami pénzekből minden kutatás olajozottabban megy, nem csoda, hogy máig profitálunk nem egy náci vagy bolsevik találmányból.Gondoltuk volna, hogy a motoros…..
DonPappura 2009.11.16 18:33:32
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

Igazad van, de szerintem itt nem arra volt kihegyezve a mondandó.
Amúgy attol hogy wermacht katonák, még lehetnek nácik is...meg nem azok is.
De most ez tökmindegy:)
Nem egy film van, ami motorokról vagy motorosoknak szól, esetleg egy-két jelenet erejéig felbukkan benne valamilyen kétkerekű. A legtöbbjükben csak egy tárgy, szimpla közlekedési eszköz, rosszabb esetben a gonoszság szimbóluma valami rettenet zs-kategóriás filmben. Arra, hogy olyan…..
Csak az vásároljon boltban, aki képtelen saját maga összerakniA villanymotorral súlyosbított kerékpár minden autós és motoros ellensége. Jellemzően nyugdíjasokkal, cikk-cakk vonalban haladó jármű lassú, instabil és iránya kiszámíthatatlan. Ha ilyet látunk, legyünk óvatosak:…..
DonPappura 2009.09.30 08:49:44
Japán legsikeresebb exportcikkei az iskoláslány-pornó és a motorkerékpár. Mindkettőnek megvan a varázsa, mindkettő mögé marketingesek és szakemberek hada sorakozott föl. A szűziesen pislogó lánykák könnyen eladják magukat, de motorokat nehezebb rátukmálni a potenciális…..
A világbajnoki pontversenyben második spanyol Jorge Lorenzo indul az élről a mai futamon. Valentino Rossi áll a második rajtrácsba, az időmérőn 0,167-el maradt el csapattársától. A harmadik hely Casey Stoneré. Lorenzo teljesítménye bámulatos, annak ellenére hogy kétszer is…..
Yuki Takahashi mosolya nem volt őszinte, mikor Talmácsi Gábor szezon közben elszegődött a Scot Racinghez. Igaz, hogy a magyarnak nem volt Moto GP tapasztalata, de tőkeerős szponzora igen: a MOL biztosította háttér sokat nyomott a latba, amikor az RC212V-t osztogatták. A korábbi hírek,…..
Angol sajtóhírek szerint óriás Moto Guzzi készül. Daniele Torresan, a cég kommunikációs vezetője elmondta, az amerikai kereskedők folyamatosan kérik tőlük, hogy még nagyobb blokkot fejlesszenek. Ha tehetnék, a Harley-Davidson vevőit csábítanák el és versenyeznének a frissen…..
A vasárnap délelőtt sosem egyszerű. Ha előző nap Zoli barátoméknál vagyunk, akkor mindig alaposan beborozok vele, nehezen megy hát az ébredés. A Kati is ilyenkor piheni ki, hogy hét közben öt órákat alszik éjjel. A gyerekek meg nőnek, nekik szintén óriáscsipa hízik a…..
Egyre többen mondogatják: a motorversenyzés haldoklik. A negatív véleményeket csak erősíti a FIM hétvégi bejelentése, hogy a Honda lesz a 2010-ben induló Moto2 kupa kizárólagos motorbeszállítója. A versenynek vége, vagy csak most kezdődik? A feltételek így kiegyenlítődnek, a…..
Totalbike hírek BMW arcplasztika 2009.04.16 11:22:00
A BMW-sek között elismert cég a Wunderlich. A német vállalat dizájnnal, tuninggal és kiegészítők tervezésével foglalkozik. Aktuális munkájuk az új K1300R komplett átformálása volt. Az amúgy sem szelíd vonalakat még agresszívebbé tették. A gyári kipufogó lekerült, helyette…..
A bolygódugattyúk hívei sírhatnak: a korábbi hírek ellenére a Wankel AG vállalat mégsem volt eléggé potens, hogy az MZ márkát és a hozzá tartozó ingatlant megvásárolja – nem lesz piskótaalakú égéstér az egykori kelet-német motorokban. Az új tulajdonosok Martin Wimmer…..
Totalbike hírek Speciális Griso 2009.03.20 13:55:00
Megszelídítették az agresszív formájú Grisót, itt a Moto Guzzi legújabb retró-gyöngyszeme. A 90 fokos, keresztbe fordított V-motor szerelmesei már rég vártak a 8V Special Edition-re: színe, barna bőr nyerge, küllős kerekei a régi sportmodelleket idézik. A króm hivalkodása…..