Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klay30

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
Indíthatnám azzal ezt a hogyvoltot, hogy ebben az epizódban még a megszokottnál is nagyobb a fejetlenség, de olcsó és kiszámítható poén volna, úgyhogy inkább csak belevágok. Valamiféle raktárban járunk, ahonnan épp folpackba csomagolt emberfejnek tűnő holmikat pakolnak át egy…..
Pontban éjfélkor láttam meg a porlepte Opelt, ahogy kibukkan az aluljáróból Pozsony szélén és pontosan három perc múlva parkoltak le mellettem. 00:03. Mikor zárt be a McDonald's meleg, kényelmes, leülős étterme? Bingó! Éjfélkor. Szerencsére a McDrive nonstop, így értő tolmácsolásom segítségével…..
Rutinos utazóként tudjuk, hogy bizony a vonaton csak pótdíj ellenében adnak ki jegyet. Olvasónk viszont nem járatos ezekben a dolgokban, így történhetett meg, hogy a győri nagymamát a pénztáros átvágta a palánkon: mondván ő már nem tud kiadni pótjegyet, de a vonaton 410…..
Mindenhonnan azt lehetett hallani év elején, hogy megszűnt létezni a zöldkártya, milyen jó lesz nekünk, hogy mostantól beépül a műszaki vizsgába. Rolf tegnap vitte vizsgára az autóját, ahol a biztonság kedvéért azt is megnézték, hogy eredeti-e az autó, az nem számít…..
Valahol fura, hogy a listakésztők ki sem várják, hogy az évtized véget érjen (2010 december 31-én fog), máris megválasztják a dekád legjeit, vagy az is lehet, hogy az idei termést elnézve úgy vannak vele, ez jövőre sem fog számottevően változni, így közzéteszik már most…..
Szkeptikus blog Ember a Holdon? 2009.07.20 07:10:00
Harminchét éve nem járt ember a Holdon! Soha nem járt ember a Holdon! A ma élők milliárdjai – a negyven év alattiak – számára a két állítás közötti különbség nem tűnik nagynak. A Hold ma is ugyanolyan távolinak és elérhetetlennek tűnik, mint a hatvanas években. Ez mintha azoknak az elméletét…..
Lesújtó eredménnyel zárult az Apple auditja azokban a kínai gyárakban, ahol a szerződéses partnerek a cupertinóiak termékeit állítják elő. 83 gyárat vizsgált meg az Apple, kiderült, hogy a felében nem fizették ki a túlórákat, 23 üzemben pedig sokszor a minimálbér alatti…..
Vajon ki lehet a célcsoportja az IKEÁ-ban a „Knaster dekorációs kövek” néven 295 Ft/db áron árusított dunai kavicsnak? Tudom, hogy van feng shui és miért ne volna való a természetközeli életérzés a lakásokba, ezért gondoltam, én is feldíszítem e termékkel a…..
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
klay30 2009.05.21 22:17:04
@scheerti: Bocs, lehet, hogy fáradt vagyok, de ezt miért is írtad?
klay30 2009.05.22 11:21:53
@Rocko-: Azt írtátok, hogy közületek többen is dolgoznak/dolgoztak szervízben/kereskedésben. Akkor viszont tudhatnátok, hogy az általad felvázolt "opciók" sok helyen valóságok. Ezért nem ártott volna a neveket kitörölni, hogy csak a szervíz legyen megemlítve. Tedd a szívedre a kezed: TE mindig 100%-on teljesítesz? Soha nem hibázol? Minden kezeid közül kikerült munka tökéletes?
  A versenypályán megpróbáljuk az úton tartani a világ egyik legfélelmetesebb szörnyetegét, a szakadó esőben. Rettegjen velünk.  Vélemények az azonos című írásunkról...
klay30 2009.05.15 20:54:28
@baowah: kössz a választ, jobbulást :)
Földhöz ragadva Cora 2009.03.20 09:45:00
Megint multimarketben voltam, azám, Budakalászon, jóhogy. Két unokaöcsémnek majdnem egyszerre van nevenapja, szerettem volna valami játszható játékot nézni nekik, különben soha be nem mennék.Nem kedvelem amúgy a hipermarket szentélyeket, visszaélnek azzal, hogy az emberek lusták…..