Regisztráció Blogot indítok
Adatok
city girl

157 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jude Law és Sienna Miller felmelegített kapcsolatáról már hetek óta cikkeznek. (Amúgy 2005-ben szakítottak.) A hír úgy tűnik igaznak bizonyult: egy közelmúltban közzétett kép szerint a sztárpár tényleg újra összejött!A szerelmeseket Barbadoson kapták lencsevégre az év…..
Itt az év vége! Eljött az ideje, hogy megnézzük kik voltak 2009 legstílusosabb sztárjai!RihannaA barbadosi énekesnő egyre szexisebb, extravagánsabb... Külseje 2009-re lázadó és vagány.Diane KrugerDiane az utóbbi hónapokban a  Becstelen Brigantyk c. filmmel bejárta a fél…..
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok! + Karácsonyi zene Billy Mack módra..
Mai kedvenc képemen a Nine című mozi öt szereplője látható.Balról jobbra: Fergie (egy Marchesa ruhában), Penelope Cruz (Chanel vintageben), Marion Cotillard (Dior-t visel), Nicole Kidman (egy Prada ruhában) és Kate Hudson (Chanelben)...
Nicole Richie ékszerkollekciója sikerén felbuzdulva tovább bővítette azt. Az új kollekció a House of Harlow 1960 Holiday Collection nevet kapta.Arany pávás karkötő kb. 35000 FtArany pávás gyűrű kb. 9120 Ft Arany pávatollas nyaklánc kb. 22800 FtPávás arany lánc kb.…..
Az idei év legfelkapottabb, legédesebb vagy éppen legjobban kétségbevonható celecpárjait gyűjtöttem össze!Madonna & Jesus LuzAz énekesnő Guy Ritchie-vel történő válása után áttért a még fiatalabb férfiakra. Először Alex Rodriguez baseballossal hozták…..
Tina Turner, akit csak rocknagyiként szoktak emlegetni november 26-án betöltötte a hetedik x-et. Ezúton is szeretnék neki sok boldogságot kívánni!..
A tegnap megrendezett Victoria's Secret Fashion Show-n bemutatkozott Mihalik Enikő, mint VS angyal.Nem tudom, hogy mi történt a tevezőkkel, de túl sok a körítés, magát a fehérneműt szinte nem is látni.....
Nem egy tipikus hollywoodi szépség, mégis ünnepelt színésznő és stílusikon Amerikában. Chloë Sevigny november 18-án ünnepelte 35. születésnapját. Sok boldogságot neki!..
A harmadik felvonásban Chanel Iman-t, Lindsay Ellingson-t, Lee Hyun Yi-t és Edita Vilkeviciute-t láthatjátok...
Egy bejegyzés erejéig mindenképpen meg kell említenem a tegnap, Berlinben  megrendezett MTV Europe Music Awards-ot. Úgy jó másfél órán át követtem az eseményeket, de a nyolcadik reklám után, már nem bírtam tovább és elaudtam (amihez hozzásegített a fél hatos kelés is…..
A The City (MTV) sztárja mindig elbűvölően fest, ezt a minap is bebizonyította. Ez a bőrszoknyás összeállítás tökéletesen áll Olivián...
Nem vitás, az ősz legnagyobb slágere a bőrdzseki. Számomra a tökéletes őszi szetthez nem is kell más, mint egy csinos farmer, egy laza, nyomottmintás póló és a kedvenc dzsekim. Akik kedvelik az internetes vásárlást azok jól tudhatják, hogy a külföldi webshop-os oldalakon bizony…..
Avagy divatos topmodellek. Második alkalommal láthattok street style fotókat napjaink legnépszerűbb modelljeiről.Dree HemingwaySiri Tollerod és Kasia Struss..
Tegnap, vagyis október 25-én ünnepelte 25. születésnapját Katheryn Elizabeth Hudson, azaz Katy Perry énekesnő.Katy (fehér Hervé Léger by Max Azria ruhában) egy különleges "white party"-val ünnepelte szülinapját: a vendégek hófehér ruhában érkeztek egy los angeles-i…..
A Nine alapjául Federico Fellini 8 és 1/2 című filmje szolgált. A történet főszereplője Guido Contini (Daniel Day-Lewis), akinek rengeteg nő van az életében. Először is felesége, Luisa (Marion Cottilard), aztán szeretője, Carla (Penélope Cruz), egy jelmeztervező, Lily (Judi…..
A Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek a kisebbik lánya, Georgia May (aki még csak 17 éves) egyre többet hallat magáról. A brit Vogue címlapja után itt egy fotó róla a Vanity Fair októberi számából. ..
SÜLE KATI Lanvin cipő olcsón 2009.10.23 18:10:00
Szeretem nézegetni a régi divatlapokat, mindig találok bennük érdekességeket, inspirációkat.Most éppen egy Janet & Janet cipő hirdetésétre kaptam fel a fejem. Olyan déjá-vue érzésem támadt a szandál láttán. Nem csoda, mert nagyon meglepett, hogy  Catwalk szandálom…..
Avagy, lássuk mit viselnek a topmodellek a hétköznapokon.Sasha Pivovarova Heidi Mount és Olga Sherer..
Az amerikai Vogue novemberi száma igazán különlegesre sikerült: 4 gyönyörű és sikeres színésznőt is láthatunk a címlapján, akiket közös filmjük, a Nine hozott össze. Név szerint: Nicole Kidman-t, Penelope Cruz-t, Marion Cottilard-ot és Kate Hudson-t. A felsorolásból talán…..
A brit énekesnőt, Lily Allen-t az utóbbi időben egyre sűrűbben látni elegáns, kifinomult öltözékben. A Chanel új arcaként kötelessége mindig jól kinézni, ami mostanában egész jól sikerült is neki. Nekem az tetszik különösen ezen a mostani szerelésén, hogy elegáns, nőcis,…..
Stella McCartney jövő tavaszi/nyári kollekciója igazán nagy csalódás volt számomra. A ruhák semmitmondóak, nem mutatott újat. A tavalyi kollekció után én bizony egy sokkal jobb bemutatóra számítottam. Ott sem használt túl sok mintát, de a szabásvonalak sokkal érdekesebbé…..
A Belgiumban született, de a 80-as évek közepétől Párizsban élő Véronique Leroy 2010-es tavaszi/nyári kollekciójának darabjai kitűnő viseletek lehetnek egy mai városi nő számára...
A francia származású Roland Mouret jövő tavaszi/nyári kollekciójával is hozta megszokott formáját, értem ezen például a rá jellemző különleges szabásvonalakat. De nézzük is a  ruhákat...