Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ordinary Guy

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt egy újabb felháborodott olvasói levél. A felháborodás jogos, értetlenül nézünk szembe a ténnyel, hogy egyesek, akik családjának a szájába közvetetten bár, de mi adjuk az ételt, miket meg nem tehetnek. Kellemes felháborodást.   Sziasztok! Egyszerű a történet, bár…..
Figyelem! A poszt hosszú, de mindenképp érdemes elolvasni. Felháborodni és csámcsogni lehet rajta bőven, aki került már összeütközésbe a tipikusan magyar bürökráciával, az jól fog szórakozni. Pont úgy, mint a német expresszionista zeneműveken.   Üdv! Ugyebár itt a…..
Dolgozunk, visszük a vállunkon a monoton hétköznapokat. Néha mégis akad valami, ami kizökkent, kiborít, és azt érezzük: Állj! Eddig bírtam, nem tovább! Minden munkahelyen megaláztatásoknak vagyunk kitéve, de ezt legtöbbször feletteseinktől kapjuk, és nem a cég által…..
Minden ember másként néz a nyugdíjasokra. Van aki tiszteli őket, van aki kijárási tilalmat rendelne el számukra... A levelek érkeznek, újabb megrendítő és egyben mulatságos gyöngyszem landolt a postaládánkban :) Kedves Kurva Élet Duplanulla! Az én sztorim nem annyira ütős,…..
Mai egypercesünk tanulsága a régi közhely XXI. századi átirata, miszerint jótett helyébe jót sose várj. Olvassátok és sírjatok, milyen mélyre süllyedt ez a "kurva ország" (by Fletó). Üdv a blognak! Tetszik a kezdeményezés. Az én sztorim néhány éves. Akkor…..
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
Sziasztok! Első levelünk már meg is érkezett - méghozzá rekordsebességgel. :) Vidám kis történet arról, hogyan válik az ideális állás már az interjún rémálommá, avagy nem árt, ha tudod, kinek, mit, mikor, és legfőképp hogyan kell hazudni.   Sziasztok! Örülök ennek a…..