Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beleduma

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen nem lett könnyű. Csak másképp lett nehéz, és más pozícióból tudunk tárgyalni munkavállalóként. Partnerré váltunk a kiszolgáltatott lét helyett. Ez jónak tűnik, de értenünk kell, hogy a munkáltatók szempontjai is megváltoztak. Harsogja a HR-szakma, hogy most aztán koncentrálni kell a…..
beleduma 2018.06.11 21:03:55
@pina noir: Pontosan! Illetve nulla a bizalom.
Amúgy rengeteg állásra jelentkeztem, a helyek 99,9%-a vissza sem jelzett, interjúig sem jutottam. Jah, elmúltam 50. :(
Egészen biztosan emlékeztek még gyerekkorotokból a rágógumikra. Az érdekes autós vagy képregény képekre, a cigi rágóra vagy a hamar elvesző ízre.Most egy kis nosztalgiázásra hívlak benneteket, aminek középpontjában néhány nem olyan régen beszerzett régi rágógumi áll. Az általam vásárolt darabok egy…..
beleduma 2018.06.06 22:28:04
Nincs rá jobb szó, mint hogy a kínai állatvédők tömegsírt találtak, ahová közel száz kiskutya tetemét hantolták el. Az aktivisták szerint a barbár akció mögött a kormány emberei álltak. Összesen egy kiskutyát és három felnőtt állatot tudtak az állatvédők megmenteni,…..
beleduma 2014.05.01 21:27:58
@Androsz: Istenem, nem csodálom, hogy ennyire primitív vagy, ha még olvasni és értelmezni sem tudsz. Hogy tudták ÉLVE kimenteni, ha nem ÉLVE temették el?
A föld alatt feltámadt? Hüje.
Nem kis megrökönyödést keltett az IMF delegációban, amikor az amúgy unortodox megoldásairól híres Orbán Viktor a mintegy 20 milliárd eurós IMF-hitelt egy lyukas gumicsónakkal kívánta visszafizetni. Az ügyben természetesen nyomozás indult, és a következőket állapították…..
beleduma 2012.12.13 17:08:16
@kolbászoszsömle: Ha nem érted, az nem biztos, hogy a poszter hibája.... :Đ
A Zugügyvéd nem klasszikus jogi tanácsadó oldal, és csak azért tesz ki olyan ügyeket, mint az alábbi, mert ez is bizonyítja, milyen szerencsétlen és kilátástalan helyzetbe tud hozni családokat a jogi analfabetizmus, és a jogsérelmek nehézkes érvényesítési lehetősége.Tisztelt…..
beleduma 2011.05.30 21:31:06
@Mária: És az miért baj, hogy vinni akarja??? A leírtak alapján nem százszor életképesebb, mint a posztoló? Mit tanulnak tőle a gyerekek, legyünk balekok?
beleduma 2011.05.30 22:49:57
@Mária: Ez lehet egy végső elkeseredés is! A nők előszeretettel zsarolják a párjukat a gyerekekkel, 'úgyis nekem ítéli a bíróság'. Az apának ilyenkor vajmi kevés eszköze van, ez pedig elkeserítő. Gondolj bele: Pontosan tudod, hogy a gyerek/eknek nálad lenne a helye, a jobb élete, imádod, szereted, de a nő a 'nőségével' visszaélve elveszi, mert csakazértis. Iszonyú lelki teher és nem sok okos megoldás van.
Az alábbi tyúkper mindenképp megér egy posztot, főként a videó és az idézett ítélet miatt: "T. Ilona jobb kezében egy madártoll seprű volt, bal kezében egy zacskót tart, amely zacskóban áttetsző folyadék volt látható.T. Ilona odalépett J. Tibor ablakához és kezével…..
beleduma 2011.03.28 15:16:00
@TH: Én eddig is próbáltam kitalálni mi lehet az ok, de segíteni nem tudok rajta, annyira ellenséges lett a hangulat. Két évtizeddel ezelőtt még én javítottam az elektromos cuccaikat, köszöntünk, beszélgettünk. Aztán jöttek a gyerekek nálunk, nem voltsemmi gond, csak ritkábban találkoztunk. Így utólag kiderült, hogy már akkor szórakoztatta a többi szomszédját. Sőt, arról is kaptunk hírt, hogy ahonnan ideköltöztek, ott a költözésük után utcabál volt, annyira nem bírták őket... Tehát nem ma kezdődött nála a gond, csak eddig nem mi kaptuk a javát. Miután a többi szomszéddal már elmérgesedett a kapcsolat, azután erült ránk a sor.
beleduma 2011.03.28 15:31:52
@TH: Szintén bocs! Bár a párbeszédünk sokaknak lehet tanulságos!
Nos azért szállt le róluk, mert a feléjük eső kerítés az övé. Épített is mindenhol egy jó magasat betonból. (szabálytalan és ronda) Úgy néz ki az udvara, mint egy bötönudvar. Mindenfele betonkerítés. A kettőnk közti viszont a miénk, így ehhez nem nyúlhat. Tudom, miért nem engedem, hogy ide is csináljon... Mert szbaálytalan és ronda, valamint ez sem állítja meg. A túlsó oldalon, ha meghallja, hogy a szomszéd kinn van a kertben, átlocsol a kerítés fölött...
beleduma 2011.03.28 15:37:55
@TH: Szoktam én is, bár inkább kínomban.
Mindenesetre kösz a jószándékot és a beszélgetést!
TEPCO Tepco kamera Tepco fotók  NISA MEXT JAIF Fukushima pref. IAEA WHO IAEA Briefings   NHK Nikkei Kyodo Tepco beszámolók Tepco handout-ok  OAH OKF OSSKI NEI…..
Szombaton lenne 74 éves Hofi Géza, rip. Igyunk egyet az emlékére! Kiskorúak persze csak tejet. ..
beleduma 2010.07.02 13:04:44
@zetorov:

Amit a rötyin kiadott magából, az is különb volt, mi a te egész teljesítményed...
beleduma 2010.07.02 13:15:55
@Bergeroth: Nem értem, mit nem értesz.
Az, hogy mikor lenne 74 éves, az nem a halálának a napjával van kapcsolatban, hanem a születésnapjával!! Az meg július 2!
  Úgy tűnik, Balogh „Nokia-doboz” Zsolt nem a levegőbe beszélt. Miklós De Niro most megmutatja, mi jelent a párthűség. Nagy asztal, nagykutyák, sok parizer és egy baseballütő. Egy párt mind felett.   Kép: Brian De Palma, szöveg: Mandiner...
Régen szidtuk már a gyalogosokat, András most megtette. Az elmúlt héten - és különösen tegnap este és éjjel - Budapest útjain azt tapasztaltam, hogy egy-két idiótát leszámítva az autósok óvatosak és vigyáznak egymásra, ellenben a gyalog közlekedők közül sokan tudomást sem…..
beleduma 2009.12.20 21:58:25
@Frigyesur: Ezt nem is vitattam. Pont. Max. az idiotizmust nem díjazom.
beleduma 2009.12.20 22:33:11
@záporjózsi: Mondjuk akiknek az iskolában tanítanák, talán még nem szokták volna meg a rosszat!
beleduma 2009.12.20 22:36:16
@pcmci: Szerintem válasszuk külön a száguldozó idiótákat a normálisan autózóktól, ahogy a felelős gyalogosokat is, a fegyelmező és kioktató gyalogkakukkoktól.
Varánusz Osztályfillér 2009.12.02 12:00:00
 Mint egér a szilikonos flakon kupakját rág a téma, mely szerint az állampolgári jogok biztosa szerint tilos az osztálypénz szedése. Az ombudsman, akit mellesleg nem ártana menetrendszerűen seggberúgni és kirángatni irodájából a való világba. Érdekes módon , amint magas…..
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
beleduma 2009.10.09 10:12:30
@norbi2k: Mitől véd meg az utánvét???
Addig nem kapod kézbe, amíg ki nem fizetted. Akkor meg semmivel sem vagy már előrébb, mint így!!
Syma Csarnok 2009.04.21 Reggel óta ismételgettem, hogy jó buli lesz, jó lesz, na. Aztán este betettem a kocsiba kedvenc Scorpions-kazettámat és megindultam. A gyomrom összeszűkült, a szüleimet felhívtam, elköszöntem, nem tudhattam mi lesz, de bizakodtam, mint egy kis pulya…..