Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doomgod

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Doomgod 2018.04.09 17:21:49
@strangers in the night:
A cím valóban keménynek tűnik, de el is olvastad a cikket?
Mert pont az ellenkezőjéről szól.
Doomgod 2018.04.09 17:27:16
@sírjatok:
Tv2, közttv, echo tv, rádiók, összes megyei lap, ingyenesen osztogatott propaganda lapok
Van azért pár dolog, amivel meg lehet borítani a kevésbé tájékozottak szemléletét.
Az AMC megtartja jó szokását, és a Fear The Walkin Dead második évadának epizódjait az amerikai premierrel egy időben vetíti, azaz április 11-én hajnal 3-kor, majd este tízkor - immáron szinkronos verzióban is (de akkor is lehet feliratos, eredeti hangú verziót választani). Ami…..
Doomgod 2016.01.11 13:51:59
Beva@Prof. William:
Bevallom, nekem se tetszett igazán.
A legjobban az idegesített, hogy senki nem volt hajlandó mondani semmit senkinek.
Csak kiabáltak egymással, ahelyett, hogy pár szót mondtak volna ami felvilágosítja a másikat.
Szar lenne, ha ilyenek lennének az életben egymással az emberek.
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
Doomgod 2015.06.04 12:39:04
@seahawks: Szerintem adekvát válsz volt kszanaksz részéről ekkora ostobaságra. Tvrtkón még jót is röhöhtem.
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Doomgod 2015.05.28 12:09:36
@Doomgod: Majdnem értelmesen fogalmaztam
Doomgod 2015.05.28 13:06:49
@Purple Tentacle:
Ilyen előzményekkel már szinte fel sem merem hozni, hogy Snezi már megint "szuvenír jog"-rol beszélt.
Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban.…..
Doomgod 2015.05.27 16:53:58
@verkli: Jó meglátás.
Doomgod 2015.05.27 17:01:16
@verkli:
Az most mindegy, hogy tenyért nem irritálja Laura, de bent a fiúk semennyire se biznak benne. Én se tenném.
Ebben a játékban azt tartom a legnagyobb gyökérségnek, ha valaki a végén eldobja a gömböt.
Jelen esetben, a fiúk helyében én is dobnám messzire, olyan jól felépítették maguk renoméját a csajok.
Barbara - Laurával ellentétben - nekem szimpatikus, de hatalmas taktikai hibát követett el mikor nem Lokihoz ment vissza, hanem Bencét erőltette. Loki bízott volna benne akkor.
Peti nem fog, Loki se bízna mostmár.
Doomgod 2015.05.27 18:26:52
@verkli: Most nem arról beszéltem, hogy ki megbizható vagy nem, hanem hogy mennyire tűnik megbízhatónak a partnere számára.
Nyilván ha nem megbízható a partner nem gyökérség dobni, hanem önvédelem.
Peti - Mariann páros meggyőződésem, hogynem dobott volna, s Loki-Barbi se ha nem bencéződik el Barbi.
Kérdés, hogy Peti dobott volna -e ha egy totál megbízható lánnyal kerül a végére (monnyuk a szőke Barbi), s az nem Marian. Ilyen esetben a dobás nagy gyökérség.
Az első évad Kristófja nagy gyökér volt.
Lauráról lövésem nincs, s szerintem a bentlévőknek sincs ezért bárki a párja dobna.
Ha Bence maradt volna, benne szerintem bízhatott volna az aktuális párja. Ő elég megbízható srácnak tünt.
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Doomgod 2015.05.21 12:23:09
@thør: Szal basszuk ki azt aki jól játszik? Maradjon az aki segghülye.
Az már tényleg nagy motiváció lenne, hogy játszanak a többiek.
A gyergyás ceremónia, azért nem volt izgalmas, mert egyértelmű volt a leosztás. Az egyik oldal sikeresen elintézte az előzőekben, hogy a másikon csak 1 pár maradjon.
A szerkesztők meg tartották magukat az előzetes menetrendhez. Ez nekem azt erősíti, hogy azért nemnagyon nyúlkáltak bele a játékmenetbe, inkább csak a szerkesztéssel variálnak. (Mindig röhögök a nagy konteósokon, hogy bármire rámondják, hogy a szerkik már megint belenyúltak)
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
Doomgod 2015.05.14 15:29:10
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Gábor legtöbbször úgy áll ott, mint kezdő buzi a gőzfürdőben (Hofi)
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
Doomgod 2015.05.12 14:49:31
Emberek!
Elég sok fikázást olvasgatok itt, hogy ki mekkora aljas hátbaszúrós gyökér.
Észre kell venni, hogy ez egy taktikai játék. Arról szól, hogy a játékos bent maradjon, a többiek kiessnek.
Miért baj akkor ha ezt a játékosok ügyesen megoldják. Ez egy társasjáték, csak szép környezetben és hosszabb játékidővel. Ha valakit kiejetenek azt nem ölik meg, még csak meg sem verik. Kiesett a játékból, nem történt se több se kevesebb.
Az hogy valaki a másikkel elhitet valamit, s utána teljesen mást csinál az taktika. Ha bejön akkor jó taktika. ha fociban valaki csinál egy lövőcselt amire a védő elszáll, az akkor aljas hátbaszúrás? Mennyünk már!
Szerintem sokat elmond a játékosokról ahogy kiesnek, vagy valaki közelálló kiesik. ki mennyire sértődik meg.
Ha mondjuk kiesik Peti vagy Loki, akik a legjobban taktikáztak szerinte eddig, kíváncsi leszek hogy reagálnak. Ha valahogy úgy, hogy azt mondják: ügyesek vagytok, kijátszottatok, akkor semmi baj a jellemükkel, játszottak. Ha besértődnek, mint ahogy a sok agyhalott, Sneji vagy Adrienn, akkor csalódnék igazán bennük.
Egyébként jelek vannak rá hogy Peti intelligensenkezelné: a kis riportokban mikor értékeli ha valaki ellene tett, akkor aszerint szól róla, hogy logikus volt e a másik lépése, nem pedig anyázik. Képes más szemszögéből is látni a dolgokat. (Pl. Gyula most őt zárta ki Laurából, erre mondta, hogy Gyula részéről érthető, csak hülyeség.)
Nézzük meg Gábort, aki szerintem genetikai hulladék. Ő a párválasztón azon sértődött meg, hogy behazudta az Orsinak hogy őt választaná, a csaj meg nem dőlt be neki. Döbbenetesen gyökér ez az al-ember.
Doomgod 2015.05.12 16:12:36
@Pietrosz Abroszbatojsz: Hát ha a földön fekvő védő látványosan utálkozik, akkor lehet rajta szúri egyet. egyebkent ott leginkább petit fedezte s a többieknek szólt, hogy látod nem halgatott Petire, s mi lett.
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
Doomgod 2015.04.01 13:21:56
@mézescsók: Ez elég demagóg szöveg, menj politikusnak!
Ez olyan, hogy az szeretné nézni, mert érdekelné a dolog, de a fejlemények miatt már nem tudja. Ergo jogosan panaszkodik, hogy mi a fasz van.
Doomgod 2015.04.01 14:55:35
@mézescsók:
Egyébként érthető a kirohanásod, be lehet sokalni a sok fanyalgástól, ígyszar úgyszar, azelsődemennyiveljobbvolt.
Személy szerint engem továbbra is érdekel a műsor.
Szerintem az éved elég jól indult, szerethető és utálható karakterekkel, mert mind2re szükség van.
S egyáltalán nem hülyék a bentlakók. Semmivel sem rosszabb az éh-n belüli iq átlag, mint idehaza. Peti meg szerintem emberileg is átlag feletti. Apolkát meg élvezet volt hallgatni a kiesése utáni ÉÉben, olyan összeszedetten és elegánsan beszélgetett Gólemékkel. Érdemes figyelni a bevágott kis interjúkat, ott lejön, hogy kinek mi van a fejében.
Tény hogy az utolsó 3 beköltözővel ez a szinvonal drasztikusan zuhant (hülye kislány, öntelt véglény + akaratos hisztérika) , de remélem kiheveri a sorozat ezt a szerkesztői baklövést, s nem esik áldozatul értékesebb karakter az e heti ámokfutásnak.
Doomgod 2015.04.01 15:34:09
@tomfree:
Bár nincs túl jó véleményem az emberek átlagos inteligenciájáról, de ez a 3 gyökér minden tekintettben alatta van bármilyen szinvonalnak. Ennél lejjebb már talán csak Alekosz van.
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
Doomgod 2015.03.31 12:14:28
@hányok: Munnyuk a képen éppen Berkinek van egyedül lába, s nagyjából arányo is a felsőtestével.
Doomgod 2015.03.31 12:14:50
@hányok: Munnyuk a képen éppen Berkinek van egyedül lába, s nagyjából arányo is a felsőtestével.
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Doomgod 2015.03.25 16:32:57
@sélli_: Ádám ok, de Kristóf azért eléggé tompa volt.
Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart,…..
Doomgod 2015.03.20 12:24:25
@Mosoly az élet értelme: Azért azt észre lehet venni, hogy ez a garnitúra magasan veri IQ-ban az előző 2 sorozatot.
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..