Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b-side-eye

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy Ogli G dalra építek majd egy posztot, de ez a nap is eljött. A Mester ugyanis Budapestről hozta ki legújabb számát és a hozzá tartozó klipet, ami ihletet adott. Hiszen nem ő az egyetlen, aki így vagy úgy, de megemlékezett fővárosunkról,…..
b-side-eye 2015.07.08 22:01:11
Azt mondják, hogy a napszemüveg öltöztet. És ez valóban így van, hiszen bár nagyon fontos a funkciója, főleg így tavasszal és nyáron, azért egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. A jó napszemüveg ugyanis kultikus darabbá válhat, ahogyan az megtörtént számtalanszor a…..
b-side-eye 2015.05.06 10:29:58
Néha nincs igazság a Földön. A Dredd remek film volt: eredethű, innovatív, tökös, a trendektől leszakadó kis kézműves csoda. Anglián kívül gyakorlatilag a kutyát se érdekelte. Aztán mikor a film megjelent DVD-n és BD-n, egyszerűen nem akart kimúlni. Olyan dolog történt, ami a…..
Amikor a hosszú várakozás után kiderült, hogy tovább halasztják a magyar közönség találkozását Bryan Ferryvel, sokaknak jelentette az év legrosszabb pillanatát. Szerencsére most már semmitől nem kell tartani, Ferry holnap, azaz szeptember 21-én este nyolctól most már tényleg…..
"Az élet káprázat"Nem, ez így nem jó.Először is ragadjuk meg az anyagi javakért és egzisztenciáért szeretkező álnok alakoskodó társadalmi rendszámunkat és morzsoljuk bele a latrinába. Tudom. Tudom, hogy nem megy. Nekem sem ment. Nekem sem ment volna másképp, szükség…..
Tegnap este pótoltam egy nagy elmaradásomat, és megismerkedtem az önmaga, és a világ után nyomozó skizofrén kisvárosi tinédzser, a jó és a rossz között vívódó Donnie Darko történetével. Hogy a film mennyire tetszett, és mit gondolok róla, azt most nem írom le, mert egyrészt…..
Meglehetősen ritka és értékes egybeesés, mikor egy személy olyan hullámokat zsákmányol a külvilágtól, mely harmonizál azzal a gondolattal, amit hetek óta erőszakosan vagdos egyik tekervényből a másikba, hogy ne kelljen szembenézni vele. Ha ez megtörténik, akkor nincs remény a…..
Kis különlegesség. Tudtommal ez az egyetlen fennmaradt verzió ebből a dalból (én legalábbis nem találtam másikat, és ahogy nézem, a feltöltő sem), pedig nekem (is) az egyik kedvenc nótám tőlük - a dallam nyugodt szívvel dúdolható, fütyörészhető órákon át. Lou Reed pedig…..
b-side-eye 2011.03.16 19:11:27
Minden habozás nélkül történt, bár az igazat megvallva egy pillanatig elméláztam az egérrel a harakiri gomb felett is, de aztán mégsem.Valami megváltozott, sőt még most is változik bennem, nem tudom, hogy ezt a költözés, az új élet teszi-e velem vagy valami más, de már nincs…..
- Lassan 2 éve annak, hogy Jimmy Somerville kiadta a Suddenly Last Summer című albumot, melyen feldolgozások, kissé szomorkás hangulatban kaptak helyet, de most új EP várható. Ebből a 4 számból kaphatsz egy kis ízelítőt ha ide kattintasz!- Meglepő és mulatságos, de késik…..
Örülök, hogy elérkeztünk a Joy Divisonhöz, mert így mondhatok nektek pár szót az egyik kedvenc együttesemről. A szomorú apropót az adja, hogy ma van a frontember, Ian Curtis halálának harmincadik évfordulója. Mindössze 24 éves volt, mikor öngyilkos lett macclesfieldi házában -…..
Thanks Jimi itt a végleges műsor 2010.06.10 08:40:00
 Kapu nyitás 12.30-korés 13.30-tól indulnak a koncertek este 22.00-iga legnagyobb zenekar főpróbája 17.00-kor lesza Thanks Jimi Jam pedig 19.00-kor veszi kezdetét  Ability RoadBőrgyári CapriccioEgykutyaZseléÜllői Úti FuckMarlboro ManSicratmanMarathon TrióMaszkura és a…..
b-side-eye 2010.06.15 13:18:48
Lángoló Gitárok Nehéz szülés 2010.02.08 10:08:00
Massive Attack - Heligoland (Virgin) Jó nehéz szülés volt ez a sorlemez, akinek egyáltalán volt még kedve követni a 100th Window után a dolgok alakulását, azt már 2005-ben bekajáltatták egy 2006-ra tervezett Weather Underground című lemezzel, ebből aztán előbb halogatás…..
B-oldal Kedvencek kedvencei 2010.01.31 08:00:00
Uraknak gondolom ismerős a szitu, amikor a strandon megláttok egy bitang jó csajt, aki nem néz ki 13-nál többnek. Ilyenkor a lány 20 méteres körzetében 360 fokban radarozunk, hátha a nővérével jött, esetleg az anyukájával. Ha megvan, szemünkkel egy MRI műszer alaposságával…..