Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenka23

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kedves olvasók most jöjjön egy olyan igazi jókis rock zene. Néha ilyen is van! Aki beírja elsőnek kommentbe, hogy hogyan lehetett volna még lefordítani azt, hogy "the head while I'm driving" annak postán küldök egy Twix csokit! So, ladies and gentlemen, turn up your radio,…..
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
Végső soron fura ezt leírni egy olyan meccs után, amelyik jó példa lenne akár arra is, hogy nem az. Hiszen Nole csak eljutott három meccslabdáig, sőt megengedem, jobban is játszott, mint Rafa, mi több, talán még erővel is jobban bírta a végét. Ezt pedig talán soha nem gondoltam…..
Akinek egy monte carlói mestertornán két meccs között erre is van ideje, az rossz ember nem lehet. Tudjuk, hogy mi hivatalból nem szerethetjük túl a teniszezőket, de vállaljuk: Nolét nagyon kedveljük.Thriller. 2.30-tól válik igazán látványossá. ..
zenka23 2009.04.24 12:06:56
Szokatlan nap ez a mai. Úgy döntöttem, rámegyek a papírformára. Bár ezzel gyakorlatilag aláírtam, hogy mínuszban zárom a tornát. Rafa 1,16, Nole 1,30, kötésben ketten együtt 1,46. Megraktam ezt is, hogy legalább egy kis izgalom legyen. 88 centért harcoskodom ma, nem tűnik egy…..
zenka23 2009.04.18 18:21:23
@agimano: Nagyon ott volt! :)
zenka23 2009.04.16 18:03:15
www.atdhe.net/
Annyira szurkoltam Fognininek:(. PEdig jól játszott.
Amíg Roger nászajándékokat bontogat Mirkával, a többiek máris túl vannak az első salakos 1000-es torna bemelegítő buliján. Monte Carlóban amúgy is elég jól el lehet tölteni az iccakát, Albert monacói herceggel a Grimaldi Forumban mulatni viszont keveseknek adatik meg a…..
Azok után, hogy az elmúlt napokban sejtéseim találati pontossága a nullához konvergál, továbbá, hogy tegnap amikor megfestettük a Kicsi Szent Válogatott Szenvedéseit, kaptunk a kommentekben rendesen, elég nehéz dolgom lesz. :)Már csak azért is mert összességében fogalmam sincs mi…..
Csak azért mert volt aki már tegnap nagyon reklamálta. De sajnos a mai negyeddöntők csak ma lesznek mai negyeddöntők, míg a tegnapi negyeddöntők tegnap voltak negyeddöntők. Ez a mai negyeddöntők sajátja.S mivel a hardcore fanok egyre nagyobb számban látogatják a blogunkat, hála…..
zenka23 2009.04.03 01:20:16
Szeretjük ezeket a nagy tornákat, már a 3. fordulóban igazi csemegékre bukkanhatunk. Andrejev és Wawrinka egy (várhatóan) Rafa elleni nyolcaddöntőért játszanak egymás ellen, de a Ferrer-Cilic és a Gonzalez-Stepanek meccsek is önmagukért beszélnek. Szintén kevés reklámot igényel…..
zenka23 2009.03.29 19:54:55
zenka23 2009.03.29 19:52:24
Atléták.És ezt a szót most nem pejoratíve használom, annál is inkább, mert ezt a szót én képtelen volnék pejoratíve használni, hanem csak mint tényt jegyzem meg.Két játékos, akik a teniszt az elmúlt egy, illetve fél évben uralták, uralják, akikről mégis az embernek…..
Az első meccsüket még Rog nyerte 2005-ben a bangkoki döntőben, és akkor igen komoly jósnak kellett lenni ahhoz, hogy valaki megmondja, hogy így alakul majd kettejük párharca, ahogyan alakult az elmúlt egy évben.Vagy nagyon kellett érteni a teniszhez.Majd egy évvel később, amikor…..