Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warper

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attilát már idén is betalálták az ufók. A Bors szerint a nagy szürkék helyett most egy másik fajjal spanolt. Kölcsönös egymásra mosolygás után megsimizte belülről Attilát az egyébként Edda rajongó lény. A helyszínt nem szeretném pontosan meghatározni, mert nem akarok…..
Warper 2014.03.05 14:41:33
Ritka játéktörténeti leletről, illetve pillanatról számolt be blogjában Jordan Mechner, a Prince of Persia és a The Last Express alkotója. Édesapja (aki mellesleg a Karateka és a Prince of Persia zeneszerzője is volt) tavaszi nagytakarítást végzett New York-i otthonukban, és ennek…..
Warper 2012.04.03 20:45:41
@Zozosoft: Hú, ezzel mennyit szívtam... Egy 286-osról másoltam mindig az XT-mre 360-as lemezeken. Ha a 286-oson kívül véletlenül bárki írt a lemezre (pl. az XT-n a Norton Commanderben véletlenül F6-ot nyomtam F5 helyett), akkor az XT soha többé nem tudta olvasni azt a lemezt rendesen. Data Error Reading Drive A:. Abort, Retry, Fail :)
Intro   Tavaly nyár végén az Amazon rendesen odavert a világnak, amikor a Pearl kijelzővel szerelt gyors és kontrasztos olvasóit piacra dobta. A Kindle 3-nak ráadásul az árát is durván letornázta (részben a 3G képességek feláldozásával). Sajnos a nagy vas, a DX Graphite, nem…..
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
Warper 2010.08.30 14:27:34
@Tomi from Space: nézz meg egyszer élőben egy ilyet. Ha sokat szoktál olvasni, utána azt fogod mondani, hogy nem érted, hogy képes bárki is TFT/LCD/társain olvasni, amikor van e-ink is.
Turkált egy kicsit az iPhone restore ramdiskjén Boy Genius, aki korábban már megtalálta az új iPhone azonosítóját a legutóbbi firmware-frissítésben. Az új OS-ben nemcsak egy, hanem egy egész sor új készülék azonosítóját látta, bár ezek közül nem biztos, hogy mindegyik egy…..
Warper 2009.03.20 12:26:15
FPGA = field-programmable gate array.
hu.wikipedia.org/wiki/FPGA_(Field-programmable_gate_array)
Szerintem inkább ehhez van köze, mint egy új hype-hoz. Persze valószínűleg nem a programozható logikai eszközök piacára próbálnak betörni, hanem a hardver valamelyik komponensének fejlesztése során, mielőtt még gyártásba menne, feltöltik a kész design-t egy FPGA-val ellátott board-ra, és letesztelik a szoftverrel.