Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorrro

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre-másra jelennek meg válogatások a legszebb szurkolókról – blikk.hu, nso.hu. Sőt, valahol még meg is szavaztatták az olvasókat. Persze melyik ország szurkolói a legszebbek a 2010-es VB-n? Közmegegyezés szerint Paraguay leányai a legbájosabbak/legszexibbek. Ennek örömére…..
Azt hiszem, sokan fognak ma este pezsgőt bontani az országban. Gyurcsány Ferenc ugyanis kilátásba helyezte a lemondását - természetesen kizárólag az ország érdekében cselekszik, ahogy az elmúlt 6 év során tette.   Mit is jelent mindez? Semmit. Minden marad a régiben, csak…..
zorrro 2009.03.21 20:38:26
@Rá Dios: Te most vagy egyike vagy a démonizáljuk a jobboldalt kiscsapatnak vagy csak súlyos összeesküvés elméletekkel terheled magad! Ajánlom Neked inkább a szovjet típusú hatalomtechnikai eszköztárak hasonlóan alapos tanulmányozását! ;)) Ott azt hiszem még több érdekes párhuzamot találnál! Hajrá! ;)
 Puskást az egész világ minden idők egyik legjobb futballjátékosának tekinti, akit a sportág számos nagy alakja, például Cruyff, Pelé vagy Beckenbauer is nagyra becsült. Emellett Puskás Öcsi, mint ember is a kevés követendő és követhető példakép egyike, amint azt Almási…..
zorrro 2009.03.20 14:12:08
@tomcsi71: Szerinted amíg Te iskolába jártál, apád-anyád, nagyszüleid adójából tanulhattál vagy a saját adódból? Érted? Ők azt a pénzt, amit Te reklamálsz már 3-szor kifizették!! Egyébként meg a Te logikádból az következik, hogy mindenki ott dögöljön meg, ahova született!? Na, ez az, ami nem működik. Csak azt sajnálom, hogy nem Zimbabwébe születtél!!! ;))))
zorrro 2009.03.20 15:27:33
@tomcsi71: Te a nyugdíjrendszert összemosod az oktatással. Mert az ugye nem képezi vita tárgyát, hogy nem Te fizetted a nagyszüleid oktatását, bár a nyugdíjukat igen....szóval, ez sajnos nem ennyire fekete-fehér, amennyire Te itt leegyszerűsíted. Egyébként meg osztom Spidermike gondolatait, hogy ez végülis, hogy jön Puskáshoz? Vagy szerinted ez 56-ban is így volt, a legkeményebb kommunista diktatúrában? Fura párhuzam.
zorrro 2009.03.20 16:07:28
@tomcsi71: Tehát, akkor ha a szüleid pénzéből tanultál, akkor ha elmész az országból, akkor maximum ők kiabálhatnának, hogy add vissza a pénzünket! De, az a helyzet, hogy ők már pontosan látják, sőt mondják is, hogy Fiam, ha teheted, menj innen, mert itt sosem fog működni semmi!
Azt meg Te nyílván tudod, hogy Puskásék nem fizettek a gyógykezelésekért, mi!? Honnan is veszed ezt? Szerinted, NEKI tényleg a "nagyon jó hírű, hiper-szuper felszereltségű" magyar kórházakra volt szüksége? Az fel sem merül Benned, méklyérzésű magyar emberben, hogy ott szeretett volna meghalni, ahol a szülei is nyugszanak? Sajnos, szerintem ömlik belőled a keserűség és a rosszindulat és mindezt egy olyan emberre zúdítod, megspékelve egy rakás demagógiával és sztereotípiával, akihez semmi közöd. Kérlek, ne csináld, ez sehova nem vezet!