Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vftsforever

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
vftsforever 2012.04.08 17:19:37
@haggyadaszt: Remek hasonlat.
vftsforever 2012.04.05 21:00:05
@makmarci: Ez igaz sajnos, javítottam autókereskedő autóját.
vftsforever 2012.04.08 17:18:14
@Phrascarica:

Rendben.
Valaki megmagyarázhatná, miért éppen a Volkswagen az idei - és tartok tőle, minden - Tuning Show legnépszerűbb márkája, mert én komolyan nem értem. A német konszern autói olyannyira túlsúlyban voltak a többi gyártóhoz, vagy akár autóipari szempontból releváns országhoz…..
16 év gépjárművezetési tapasztalat ( ebből 10 év kéklámpás ) és kiváló vezetési tudás nem elég ahhoz, hogy csicska futár lehessek egy cégnél, mert az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) pszichológusai alkalmatlannak tartanak a közlekedésben való részvételre.Megfellebbeztem…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
...legalább a fényszóróit építsd be a tuningautódba és tuti sikered lesz.GerGely-nek köszönet a képekért!..
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
vftsforever 2010.01.16 11:26:22
@SzLacika: mibaj vele?
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy a tűzoltó szakma egyike azoknak, amelyeket leginkább megbecsülök és tisztelek, mert az életüket kockáztatják, marha nehéz munkájuk van, ráadásul nem is lesznek belőle milliomosok. Ezt azért tartottam fontosnak leírni, mert amikor egy…..
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
vftsforever 2009.05.04 16:08:10
Ismét kezdtem azt hinni, hogy senki nem tud már olyan újdonságot írni nekünk, amiről még sosem esett szó itt a blogon. Miklós mégis ilyet küldött nekünk, történt ugyanis, hogy találtak egy gazdátlan és igencsak megkopasztott autót, de mivel nem lett bejelentve az eltűnése,…..
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..
Köszönet Janinak! (Mentségére szóljon, hogy a motortérben is történtek változtatások.)..
Köszönet Surcinak! Forrás: hasznaltauto.huOpel Astra 1.4 16V            Ár:    1.800.000 FtÉvjárat:    2001 / 1Állapot:    NormálÜzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:   …..