Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mashogyvanez

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lancelot, a béka. Hitgyüli. 2013.07.21 12:51:23
Sanyi kollégám derék segéderő, folyamatosan tesz-vesz, ha éppen nincs feladata, akkor szeret beszélni, keresi rá az alkalmat ide-oda oldalogva, mint pedofil a játszótéren. A napokban fény derült élete egy szeletére, már pediglen arra, hogy tagja a Hit Gyülekezetének. Pillanatra le…..
Azzal kezdődött, hogy egy srác felrakta a netre: azt igérte a mellett ülő csaj, ha kap 1 millió lájkot, akkor élhet fajfenntartási ösztöneivel. A dolog sikeres volt, bár gyerekáldásról egyelőre nincs hír, de a Facebookot sikerült megtermékenyíteni, azóta is jönnek a…..
Onlinemarketing blog Balóság 2012.10.08 16:21:33
Baló György számomra szakmailag is és emberileg is értékes ember. Azt hiszem, a sok politikai és média harcok következtében elszenvedett csapások egyik olyan áldozata ő, aki érdemtelenül nem kap szerepet. Én úgy ismertem meg, mint a közszolgálatiság nagy védője és harcosa - a…..
Project: Videóhírek.hu arculattervezés, programozásLink: www.videohirek.huTöbb hónapos tervezést és fejlesztést követően elindult a Videóhírek.hu oldal. A portálon kategóriákba rendezve megtalálhatók a legnépszerűbb videós portálok és a nagyobb televíziós csatornák videói,…..